מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 16

evilihi

New member
מחפשת דיסקים של דיסני בעברית

במצב תקין לחלוטין. במחיר הוגן! בתודה מראש!!

osnat1204

New member
מעוניינת בדיסק של siam

אני מעוניינת בטירוף בדיסק של siam תודה אסנת

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 16

והפעם - שרשור לדיסקים/תקליטים שאתם מחפשים. זה מה שאנשים חיפשו בשרשור הקודם: דיסקים של Rage Against The Machine ביקיני - השני חיים צינוביץ'- קצת פורקן קצת חום קצת אהבה דיסקים של אביב גפן יגאל בשן - תקליטים, סינגלים, תקליטי שדרים וכל מה שקשור, כולל תקליטים מימי הופה היי אוסף של לד זפלין אוסף פרוגרסיב מעניין פסקול המחזמר "הקוסם" (מיכל ינאי) סינגלים של ACE OF BASE

sixkiller2003

New member
למי יש?

אני מחפש לקנות דיסקים משומשים של הלהקות הבאות.... doors pink floyd aerosmith smiths king crimson genesis gentle giant beatles bob dylen bjork Dream Theater Rolling stones Janis Joplin Yes Camel the who David bowie Jimy Hendrix Love Porcupine Tree the kinks the strokes the hives led zeppelin (רק ה III) placebo flower kings mercury rev שלמה גרוניך, זינגרלה, אחרית הימים, 14 אוקטבות, דני בן ישראל! אז אם אתם מעוניינים למכור/להחליף...

Lilianne

New member
David Bowie

אני מחפשת את מהדורה שלושים השנה של The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars. שימו לב, לא מדובר בפסקול הסרט, אלא בדיסק המקורי עם תוספת של דיסק בונוס. תודה מראש:)

miron84

New member
לאף אחד אין

תקליטים של יגאל בשן????? בבקשה אנשים..........

odedcm

New member
"הקוסם"

למישהו יש את הדיסק "הקוסם" של המחזמר בכיכוכבה של מיכל ינאי תודה מראש, עודד

heaven is here

New member
שלום

אני מחפשת לקנות דיסק ישן של להקה בשם "אינפקציה" דיסק ראשון ויחיד שהוציאו עד כה. למי שיש בבקשה ליצור קשר

sammm

New member
מחפש נואשות דיסק של להקת T.D.F

שם הדיסק הוא Retail Therapy.

Aviv6

New member
מחפש סינגלים של הלהקה אייס אוף בייס

לתגובות: פנו אליי במסר אישי. תודה!

למעלה