מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 17

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 17

אנשים מחפשים דיסקים. בזה עוסק השרשור. זה מה שחיפשו בשרשור הקודם: הדיסק של SIAM ("בטירוף!") דיסקים של דיסני בעברית (אני מניח שהכוונה לפסקולים) דיסק של להקת T.D.F - שם הדיסק הוא Retail Therapy ("נואשות!") סינגלים של הלהקה "אייס אוף בייס" (כבר הרבה זמן!) "שנטיפי 2000" ("בנרות") "אינפקציה" (זה שם הדיסק וגם שם האלבום. להקה ישראלית) דיסק "הקוסם" של המחזמר בכיכוכבה של מיכל ינאי דיויד בואי - מהדורה שלושים השנה של The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars ודיסקים משומשים של הלהקות הבאות (הגולשים הקבועים כבר מכירים את הרשימה:) doors; pink floyd; ;aerosmith ;smiths ;king crimson ;genesis ;Gentle giant ;beatles ;bob dylen ;bjork ;Dream ;heater ;Rolling stones; Janis Joplin ;Yes; ;Camel; the who; ;David bowie; Jimy Hendrix; Love ;Porcupine Tree; the kinks; the strokes; the hives; led zeppelin ;placebo; flower kings; mercury rev; שלמה גרוניך, זינגרלה, אחרית הימים, 14 אוקטבות, דני בן ישראל. אם יש לכם איזשהו דיסק מחופש, וברצונכם להציע אותו, אל תודיעו לי אלא למי שפירסם את ההודעה בשרשור המקורי. תודה ולהתראות!

amirsitton

New member
מחפש דיסקים של...

כל דיסק של ירדנה ארזי ואת קיריה של עפרה חזה

SwitchMan

New member
מחפש את הסינגל "גשם כבד עומד ליפול"

של אביב גפן למי שיש, מקורי וכולל העטיפה, ומעוניין למכור..במסרים

שיר m

Well-known member
מחפשת את הדיסק של ארז דן

"ארז דן והעולם שותק".

דניאל2580

New member
מחפש דיסק...נואש כבר.

למי שלא יודע, בתור מעריץ לא קטן של מופע הארנבות של ד"ר קספר, קניתי את הכרטיסים להופעות האיחוד. וזה עשה לי ממש טוב על הלב, ההרגשה הכי טובה שקיבלתי מלהקה בזמן האחרון. ולכן, אני מחפש שני דיסקים של הלהקה : מופע הארנבות של ד"ר קספר - הו הו מופע הארנבות של ד"ר קספר - הו הו 2 אשמח אם מישהו ישאיר פה פרטים, או לחילופין יפנה למייל [email protected], לא לשכוח לציין בראש המייל באיזה נושא... המון המון תודה למי שמחפש. דניאל.

פּלפּל

New member
אין דבר כזה "הו הו 2"

שני הדיסקים הראשונים של הלהקה נקראו "מופע הארנבות של ד"ר קספר" (הראשון - אדום, השני - כחול). והשלישי נקרא "הו הו". לפני כשנה יצא מחדש לחנויות הדיסק השני והחודש, בעקבות הביקוש ומופע האיחוד, חזר לחנויות גם הדיסק הראשון, כל אחד מהם עולה כ-50 ש"ח. רק "הו הו" (השלישי) לא נמכר כיום בחנויות וניתן להשיג אותו אולי רק בחנויות המשומשים, או בפורומים כשלנו. בהצלחה!

SwitchMan

New member
../images/Emo45.gif

קספר מוציאים עכשיו גם DVD של ההופעות האיחוד, ולפי השמועות כנראה שיצא גם הו הו בהוצאה מחודשת בקרוב.

דניאל2580

New member
../images/Emo6.gifהמון המון תודה !

הרגע הצלת את האוזניים שלי משיעמום לדורות .

the1head

New member
הדיסק החדש של דודו טסה

אם יש מישהו שמעוניין 40 ש"ח בלבד. להשאיר מייל או הודעה במסרים. דיסקים שכבר הצעתי בעבר: דנה ברגר, כנסיית השכל, גידי גוב, אוספים- להקות צבאיות, דמעות של מלאכים הכל במצב "כמו חדש"

jonzy

New member
מחפש דיסקים

green day - dookie afi - the art of drowning misfits - american psycho alien ant farm - anthology the adicts - songs of praise bloodhound gang - hooray for boobies rise against - revolutions per minute pennywise - pennywise guttermouth - coeverd with ants the used - the used bowling for soup - lets do it for johnny על מחירים וכאלו דברו איתי במסרים..!

edogg

New member
מחפש כבר הבה זמן...../images/Emo92.gif

והרבה זה רק תיאו קטן של כמות הזמן שאני מחפש את: אלונה דניאל - זאבים נוער שוליים - זה עושה לך ת זה (הדיסק השלישי והאחרון של הלהקה)

למעלה