מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 18

מחפשת את הדיסקים הבאים:

CREED BEACH BOYS HAROLD BUDD/ HECTOR ZAZOU - GLYPH SPIRIT OF THE WILDMAN - DIDGERIDOO AND AFRICAN PERCUSSION INSTRUMENTAS THE BEATLES - whit album THE BEATLES - surgent peprs loenly heart club bend שיהיו משומשים אבל במצב טוב!! מוכנה או לשלם או לעשות טרייד. האי מייל שלי: [email protected]

amirsitton

New member
מחפש דיסקים :

1.כל דיסק של ירדנה ארזי 2. קיריה של עפרה חזה 3.סינגלים של קיילי מינוג 4. Ace of base - greatest hits

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים. שרשור מס' 18

"חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי הלכתי עם ראש בקיר וגם נכנסתי" (שיר התשובה) מחפשים דיסקים? שרשרו להודעה זו ואולי משהו טוב יקרה. זה מה שחיפשו פה בשרשור הקודם, והפעם לפי סדר הא"ב: אביב גפן - "גשם כבד עומד ליפול" (הסינגל) אלונה דניאל - "זאבים" (השני) ארז דן - "ארז דן והעולם שותק" ירדנה ארזי - דיסקים שונים מופע הארנבות של ד"ר קספר - "הו הו!" (השלישי) נוער שוליים - זה עושה לך ת זה (הדיסק השלישי) עפרה חזה - קיריה (כבר מלא זמן! מה יהיה?) Nightwish משומשים במצב טוב green day - dookie afi - the art of drowning misfits - american psycho alien ant farm - anthology the adicts - songs of praise bloodhound gang - hooray for boobies rise against - revolutions per minute pennywise - pennywise guttermouth - coeverd with ants the used - the used bowling for soup - lets do it for johnny (עקב תקלה, הדיסקים הנ"ל לא מסודרים לפי הא"ב...)

asafre43

New member
דחוף דחוף דחוף!!!

יש לי חבר ממש טוב שפרצו לו לאוטו וגנבו לו את הדיסק שהוא הכי אוהב זה דיסק של e-type ולדיסק קוראים: last man standing בבקשה בבקשה אם תוכלו לעזור לי אני חייב לקנות לו את הדיסק הזה... אז אני מבקש ממכם עזרו לי!

YanKiz19

New member
דנה אינטרנשיונל

שלום, רציתי לשאול האם למישהו יש סינגלים של דנה אינטרנשיונל שהוא רוצה להיפטר מהם? אשמח לשמוע פרטים באיסיקיו 75347453, או במסנג'ר [email protected], או פה... תודה, יניב.

YanKiz19

New member
סינגלים של קיילי אתה יכול

למצוא בקלות רבה באתר eBay, במחירים זולים במיוחד!

למעלה