מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 3

A v i s h y 1 7

New member
הכל עובר חביבי- תקליטים

רציתי לדעת כמה תקליטים יש ללהקת הכל עובר חביבי יש לי שלושה : הכל לא עובד חביבי, דור האספרסו, והכל עובד חביבי

מחפש

קלטת של הופעה שהיתה לזמר דקלון לפני כ- 5-6 שנים בהיכל התרבות בת"א והועברה בשידור חי ברדיו.

קוליפון

New member
אני מכיר תקליט ילדים שלהם שנקרא

"עודני ילד" ובו מופיעים שירי הילדים שהם בוצעו. את התקליט ראיתי לא מזמן בחנות "חור בשחור" שנמצאת ברחוב שלמה המלך פינת קינג ג'ורג', ת"א,בסקשן של תקליטי הילדים.

פּלפּל

New member
תקליטים נוספים

ע"פ מומה: הכל עובר חביבי - 1975 להיטי שנות החמישים בארץ ובעולם - 1975 שירים שמחוץ להצגה - 1977 דור האספרסו - 1979 עודני ילד - 1981 שירים (אוסף?) - 1982 לעבור את הגבול - 1983 הכל לא עובר חביבי - חביבי על הבמה - 1984 השירים היפים שלנו, חביבי - 1985 נחיה ונראה - 1988 חביבי, המיטב (אוסף) - 1989 הכל עובר חביבי (הוצאה מחודשת בסדרת הקלאסיקה?) - 1997 מי שמדבר על אהבה - 1998

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 3

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 2: איז הופ - באת לא בזמן Zino Feat. THE HUMAN BEATBOX Magma (and other zeuhl bands/musicians Univers Zero (or Art Zoyd, or Present, or other efforts by this belgian community). Henry Cow / Art Bears תקליטים (ויניל) של מוסיקה ישראלית, בלוז/ג'אז, ורוק ו/או רוק קלאסי רן עפרון - אלבום הבכורה טנגו - סידור קבוע

DJ JuVi

New member
מחפש את הדברים הבאים....

מחפש את הדיסקים הבאים, מקוריים בלבד: הסינגל של תיסלם ושב"ק ס', "דיגידי כיף" למיטב זכרוני... סינגלים של איז הופ סינגלים של ה-Human Beatbox סינגלים של שב"ק ס' סינגלים של מוקי הסינגל "אף אחד" של הדג נחש האלבום של סער בדישי
סינגלים של היפ הופ ישראלי וכל מה שמסביב!!!!!!!!!!!!! מי שיש לו ומעוניין למכור- שייפנה אליי בבקשה באייסיקיו מספר 78440155, או במסרים. תודה נדב

eliranri

New member
מחפש את הסינגל "תמיד עולה המנגינה"

מחפש את הסינגל "תמיד עולה המנגינה" של האחיות פיק. מישהו מוכר?

korennet

New member
בקשה לי אליכם, חברים

אני מחפשת אחר התקליט "רוח מזרחית" ולא מצליחה למצוא אותו בשום מקום מצרפת לכם תמונה של העטיפה של התקליט, הוא ישן-נושן אשמח לעזרתכם נטע

korennet

New member
כמו כן....

מחפשת אחר התקליט של הלהקה "אזרחי העולם" בה ישנם שני שירים - "קונפליקט", "התמנון האיטר" אני מאוד אשמח באם תעזרו לי לאתר את שני התקליטים או לפחות את המוסיקה שלהן המון תודה נטע ליצירת קשר [email protected]

lvb

New member
מחפש דיסקים של מוסיקה קלאסית

המעוניין למכור בבקשה ליצור קשר במסר או באימייל: [email protected] ולציין את היצירה, המלחין, המבצעים, חברת הקלטה וכו'. תודה.

למעלה