מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 5

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 5

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 4, לפי סדר הופעתם: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הדיסקים/תקליטים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) מופע הארנבות של ד"ר קספר - הראשון ליאורה - 2 האלבומים הראשונים להקת מואב - סינגלים, ביחוד "שיקרתי" The smiths – strangeways, here we come The beatles – help The beatles – let it be Aladdine sane – david bowie david bowie - ziggy stardust Jimi Hendrix – blues Jamiroquai traveling without moving Yes - Fragile Yes - close to the edge החברים של נטאשה - רדיו בלה בלה Bob Dylan - Nashville Skyline Gentle giant - Octopus ,הראשון the doors - morrison hotel Led Zeppelin - III love - forever changes הפס קול של forest gump, ודיסקים נוספים מהתקופה כגון madness, smiths, JEFFERSON AIRPLANE, ,the kinks,beatles,doors, pink floyd. הצ'רצ'לים - "יריחו" ו- ה"צ'רצ'לים" זינגלה - "זינגלה" שלומה גרוניך - "צמר גפן מתוק" או אחרים מהתקופה וכל פרוג-רוק ישראלי אחר.

Ohad18

New member
../images/Emo79.gif מחפש תקליטים (וינילים)

מחפש תקליטים לפטיפון (לא רוצה לציין את הסגנונות שאני מחפש, מכיוון שיש הרבה הסתייגויות). כמובן תקליטים שמורים במצב טוב בלבד. מי שמעוניין למכור נא לפנות אלי במסרים. בתודה, אוהד אסטון.

The Experience

New member
דיסקים תקליטים וסינגלים של מייקל

ג'קסון! אלטה זאכין!!

tuner

New member
מחפש את הסינגל של 20 fingers ....

Short dick man למי שיש אותו שיצור איתי קשר

yaron37

New member
מחפש את הדיסק של גיתית שובל

שיצא לפני כמה שנים בהפקתו של אילן וירצברג. וכלול בו השיר הנהדר :"בלי להשאיר עקבות" אשמח להשיגו אם משהו בכלל יודע למה אני מתכוון. תודה!

amir018

New member
מחפש את המחזמר "מסעות בנימין השלישי

של שירי נעמי שמר עם ספי ריבלין דינה גולן ועוד

lexigali

New member
לא ידוע לי שזה יצא בפורמט כלשהו.

בכל מקרה, אם תמצא, אשמח לדעת
.

The Dream King

New member
מחפש:

Fugazi - 13 Songs Sonic Youth - EVOL Pavement - Slanted & Enchanted מעדיף טריידים. אל תשאלו מה יש לי, כי יש לי הרבה, תגידו דברים שאתם רוצים בתמורה.

purple rain2

New member
מחפשת 2 דיסקים

את הדיסק של אוונסנס והדיסק השני של אבריל לאווין בנוסף, המון דיסקים להחלפה...

tink and pink

New member
שלום!

אני מעוניינת לדעת איזה דיסקים את מוכנה להחליף ותמורת מה שלחי לי במסר אישי

sandman14

New member
למכירה /החלפה תקליטים :

משינה: -אלבום הקופים -משינה3 -העמותה לחקר התמותה(סינגל) -מכונית(סינגל) -אחכה לה בשדות(סינגל) -המשפט(סינגל) -למה לי פוליטיקה עכשיו?(סינגל) תערובת אסקוט: -מתחת להרים(סינגל) סטלה מאריס: -אישתר(סינגל) -תני לי ללכת(סינגל) -בוא הבייתה(סינגל) יש לי עוד כל מיני תקליטים של לועזי רוק,פרוג,פסיכודלי נא ליצור קשר:208-781-404

e.g

New member
../images/Emo101.gif ניצה טרמין

מחפש דסקים של ניצה טרמין אפשר לשלוח תגובות בפרום ובמסר אישי

Boone

New member
אני מחפש את הדיסק של

הזמרת " Sarah Brightman " " The Songs That Got Away " כמו כן אני מחפש גם סינגלים שלה תודה מראש למי שיכול לעזור

oasisssss

New member
אני מחשפת דיסק של להקה../images/Emo181.gif

בשם: HEAVY STEREO שיש לה דיסק אחד בשם: DEJA VOODOO באיזור 96-97 כזה...תודה רבה מראש

למעלה