מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 6

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 6

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 5, לפי סדר הופעתם: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הדיסקים/תקליטים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) תקליטים שונים לפטיפון, שמורים במצב טוב דיסקים תקליטים וסינגלים של מייקל ג'קסון דיסק של גיתית שובל שיצא לפני כמה שנים בהפקת אילן וירצברג, עם השיר "בלי להשאיר עקבות" המחזמר "מסעות בנימין השלישי" של נעמי שמר עם ספי ריבלין דינה גולן ועוד Fugazi - 13 Songs Sonic Youth - EVOL Pavement - Slanted & Enchanted דיסקים של Hole דיסקים של נירוונה 20fingers - Short dick man תקליטים: משינה: -אלבום הקופים -משינה3 -העמותה לחקר התמותה(סינגל) -מכונית(סינגל) -אחכה לה בשדות(סינגל) -המשפט(סינגל) -למה לי פוליטיקה עכשיו?(סינגל) תערובת אסקוט: -מתחת להרים(סינגל) סטלה מאריס: -אישתר(סינגל) -תני לי ללכת(סינגל) -בוא הבייתה(סינגל) ובנוסף עוד תקליטים: לועזי רוק,פרוג,פסיכודלי Sarah Brightman - The Songs That Got Away סינגלים של Sarah Brightman דיסקים של ניצה טרמין אוונסנס הדיסק השני של אבריל לאווין HEAVY STEREO - DEJA VOODOO סינגלים של מאריה קארי

שלום! ../images/Emo140.gif

אני מחפשת את הדיסק עם השירים של ע.הלל שיש בו שירי ילדים כמו למשל השיר הזה: מה עושים העצים, ככה סתם השיר של הזברה וכו'... צירפתי קישור שיש בו עוד טיפה פרטים. אם יש מישהו שיודע על מה אני מדברת שיש לו את זה או אפילו יודע איפה אפשר להשיג את זה.. שייפנה אליי בבקשה במסרים. תודה

because im scum

New member
מחפשת דיסקים/סינגלים/dvd

של רובי וויליאמס..בעיקר דיוידי וסינגלים

פּלפּל

New member
אני לא חושב שזה יצא ע"ג דיסק

רק על גבי תקליטים וקלטות (שניתן למצוא עד היום בחנויות כמו סטימצקי ודיונון).

Poogy In A Pita

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

פטיפון במצב טוב וגם אני מחפשת תקליטים/סינגלים של אפרים שמיר בנוסף כל תקליט סינגל או תקליט רגיל של כל אחד מיוצאי כוורת (דני סנדרסון, אלון אולארצ'יק, יוני רכטר ויצחק קלפטר) אני מחפשת גם דיסקים משומשים למכירה של: בוב דילן קרים (קצפת) פרנק זאפה אריק קלפטון בי בי קינג זפלין פינק פלויד פיקסיס ביץ' בויז קינג קרימזון ג'נסיס קאמל או כל דיסק פרוג/בלוז אחר שיש לכם מיותר בתמורה יש לי דברים שונים או כסף למי שיש אחד מאלה מוזמן ליצור איתי קשר ב: איסיקיו: 271465340 אימייל:[email protected] או בתיבה הפרטית פה תודה מראש :)

meiravma

New member
מחפשת סינגלים של משפחת בנאי...

יוסי בנאי, יובל בנאי, וסינגלים מתוך "הקברט של מירנדה" של אורלי זילברשץ בנאי. אני מעדיפה סינגלים על דיסקים, אבל גם תקליטים יתקבלו בברכה (בעיקר מ"הקברט"). למי שיש, דברו איתי באייסיקיו או במסרים. מירב

love1beyonce

New member
מחפשת דיסקים../images/Emo124.gif

דיסק של ביונסה - Dangerously In Love
דיסק של דסטני צ'ילד - survivor
סרט של ביונסה - The Fighting Temptations
סרט של ביונסה - Austin Power Goldmember למי שיש את אחד הדיסקים נא לשלוח לי מסר לכרטיס הפרטי...

מעוניינת לקנות דיסק

של יוסי אלפנט בשם "אלפנט" שיצא בשנה שבה הוא נפטר ע"י המפיק והטכנאי יואב שדמה. מי שברשותו הדיסק או יודע איפה להשיג, שיצור קשר ונתחיל לדסקס כספים :) הוספתי קישור של הדיסק (התמונה למעלה היא לא העטיפה שלו!), הכוונה היא לא ל"אוספ אלפנט" שיצא לחמש שנים למותו אלא לראשון.

למעלה