מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 7

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 7

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 6, לפי סדר הופעתם: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הדיסקים/תקליטים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) שירי ילדים - ע.הלל רובי וויליאמס - דיוידי וסינגלים אפרים שמיר - תקליטים/סינגלים כל תקליט סינגל או תקליט רגיל של יוצאי כוורת (דני סנדרסון, אלון אולארצ'יק, יוני רכטר ויצחק קלפטר) דיסקים של: בוב דילן קרים (קצפת) פרנק זאפה אריק קלפטון בי בי קינג זפלין פינק פלויד פיקסיס ביץ' בויז קינג קרימזון ג'נסיס קאמל וכל דיסק פרוג/בלוז אחר שיש לכם מיותר יוסי בנאי, יובל בנאי - סינגלים סינגלים מתוך "הקברט של מירנדה" - אורלי זילברשץ בנאי ביונסה - Dangerously In Love דסטני צ'ילד - survivor סרט של ביונסה - The Fighting Temptations סרט של ביונסה - Austin Power Goldmember האלבום הראשון של מופע הארנבות של ד"ר קספר יוסי אלפנט - אלפנט (לא האוסף הכפול)

sixkiller2003

New member
E.T Dooling

מחפש בנרות את הדיסק של E.T Dooling (ישראלי ששר באנגלית) אולי מישהו מכיר / שמע /מעוניין למכור)

FooK MI

New member
אממ, אני מחפש את הסינגל

"תענה לי" של היהודים...

yoooni

New member
מחפש את פסקול המחזמר הקוסם(הישראלי)

בהשתתפות מיכל ינאי, + כל דיסק של ציפי שביט שמופיע בו שיר על ה-א"ב עם המשפט "איזו מין מילה, איזו מין מילה, אבגדהוזחטיכלמנעפצקרשת, איזו מין מילה
(בקשה מוזרה, אני יודע
)

Manic Subsidal

New member
מחפש קלטת ילדים "רועת האווזים"

אוסף אגדות של הנס כריסטיאן אנדרסן לילדים בקריינות של ירון לונדון (נראה לי) אני זוכר שהקלטת מגיעה בעטיפה ירוקה כזאת אהבתי אותה כשהייתי קטן, לא יודע לאיפה היא נעלמה לי בא לי עליה בשביל הנוסטלגיה

הדאפי

New member
דני רובס ו/או שלום חנוך

כל תקליט, קלטת או דיסק (עדיף דיסק, אבל אם יש שירים שלא יצאו על דיסק, אז אפשר גם תקליט או קלטת..)

הדאפי

New member
איך יכולתי לשכוח..

אשמח מאוד גם לכל דיסק (/קלטת/תקליט) של מתי כספי.

sixkiller2003

New member
2 תקליטים של מתי כספי

אחד - זה עם התמונה שהוא נשען על החומה השני נקרא צד א' צד ב'... להחלפה ברוק מתקדם / למכירה

למעלה