מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 8

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 8

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. |הדגשלנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 7, לפי סדר הופעתם: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הדיסקים/תקליטים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) תענה לי - היהודים (סינגל) דיסק של E.T Dooling (ישראלי ששר באנגלית) פסקול המחזמר הקוסם (הישראלי) עם מיכל ינאי דיסק של ציפי שביט שמופיע בו שיר על ה-א"ב עם המשפט "איזו מין מילה, איזו מין מילה, אבגדהוזחטיכלמנעפצקרשת, איזו מין מילה"
קלטת ילדים "רועת האווזים" - אוסף אגדות של הנס כריסטיאן אנדרסן בקריינות של ירון לונדון מופע הארנבות של ד"ר קספר - דיסקים שונים דני רובס ו/או שלום חנוך ו/או מתי כספי - כל תקליט, קלטת או דיסק

abby3

New member
Rita Hayworth/ Gilda

שלום, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הפסקול של הסרט הנ"ל? תודה,

vegykimi

New member
Radiohead ; Pink Floyd

אני מחפשת דיסקים משומשים של פינק פלויד במצב טוב ומחירים סבירים, וסינגלים / דיסקים מהופעיות (כל דבר שהוא לא אלבום)- של רדיוהד; גם- במצב ובמחיר טוב. מומלץ לשלוח אימייל: [email protected]

אייל129

New member
המגיפה

מחפש נואשות את הדיסק של להקת המגיפה! להקה ישראלית שהוציאה דיסק לפני כמה שנים ומאז נעלמה ואת הדיסק לא ניתן להשיג בחנויות, תודה מראש. מקווה שתעזרו לי...

בחנות "הקומה ה - 13"

הייתי שם לפני כמה ימים ונדמה לי שראיתי שם את הדיסק. החנות נמצאת ברח' שלמה המלך 44 בתל אביב. אסור לפרסם כאן מספרי טלפון אז אני אשלח לך במסרים.

אייל129

New member
תודה, אני אשמח לקבל את מספר הטלפון.

למרות שאני חיפאי, אבל אני מחפש את הדיסק חודשים...

שלחתי לך מסר

המוכרים בחנות הם אנשים די חביבים. אני חושבת שלא אמורה להיות בעיה שישלחו לך את הדיסק בדואר ותשלח להם כסף או שתשלם באשראי... אבל אם כן תתעורר בעיה, בפעם הבאה שאהיה שם אני מוכנה "לתווך" בינך ובין הדיסק הנכסף (אם הוא עדיין בחנות).

למעלה