מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 9

פּלפּל

New member
מחפשים דיסקים/תקליטים - שרשור מס' 9

הודעות חדשות על דיסקים או תקליטים שאתם מחפשים, נא לשרשר כאן, בציון שם הפריט בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הדיסקים והתקליטים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים דיסקים/תקליטים מספר 8, לפי סדר הופעתם (לפרטים, פנו ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי): Rita Hayworth/ Gilda - פסקול Radiohead - דיסקים שונים, סינגלים ודיסקים מהופעות Pink Floyd - דיסקים שונים המגיפה - להקה ישראלית Nirvana - דיסקים שונים

the1head

New member
מספר דיסקים ישראליים למכירה

דנה ברגר עד הקצה כנסיית השכל הצהוב בועז שרעבי אוסף גידי גוב 40:06 מספר אוספים של להקות צבאיות ובכלל עודד דברים מעניינים הדיסקים במצב כמו חדש 40 ש"ח אוספים 20 ש"ח

יש למישהו דיסק של אנדי ויליאמס?

עם השירים "מיי ויי" ומשהו על "גרין אפלז". מישהו מכיר?

linkin17

New member
רוק

מחפש תאוסף של אביב גפן "ירח מלא" ודיסקים של רד הוט צ'ילי פפירס תודה

sixkiller2003

New member
פלפלים חריפים במצב מצויין....

יש לי את כל הדיסקים של רד הוט מmother's milk ואילך.... אני מעדיף להחליף מאשר למכור... ואני מחפש דיסקים משנות ה-60 70 ו80.... +רוק מתקדם. שלח לי במסר תגובות...

sixkiller2003

New member
עזרה....

אני מחפש לקנות דיסקים משומשים של הלהקות הבאות.... doors pink floyd aerosmith smiths king crimson genesis gentle giant beatles bob dylen bjork Dream Theater Rolling stones Janis Joplin Yes Camel the who David bowie Jimy Hendrix Love Porcupine Tree the kinks the strokes the hives led zeppelin (רק ה III) שלמה גרוניך, זינגרלה, אחרית הימים, 14 אוקטבות, דני בן ישראל! אז אם אתם מעוניינים למכור/להחליף...

PrePRAYER

New member
תקליטי מטאל

תקליטים של להקות מטאל מכל הזמנים Black Sabbath Metallica Alice Cooper Iron Maiden MANOWAR Hammerfall Helloween Slayer Megadeth Anthrax Gamma Ray Sonata Arctica אבל לא בהכרח מטאל אפשר גם רוק ואפילו ג'אז בלוז ומוזיקה שחורה (אמיתית כמו גוספל ובי בופ! לא היפ-הופ וראפ!!!)

holst

New member
מחפש תקליטים של מוסיקה קלאסית

אם למישהו יש אוסף מעניין שהוא לא מעוניין בו (בעיקר של מוסיקה מהמאה ה-19 והלאה), אפשר ליצור קשר באי מייל [email protected]

falling leaves

New member
יש לי משהו בשבילך...

שלושה דיסקים קלאסיים שאבא שלי קנה לי בצרפת, לפני שלוש שנים. להלן שמותיהם: SCHUMANN - CONCERTO POUR PIANO BEETHOVEN - הסימפוניה מספר 9 בדו מינור, אופרה 125 "קוראל" CHOPIN - LES NOCTURNES כל דיסק 20 ש"ח, אם תרצה שלח לי מסר ואצור איתך קשר. הדיסקים במצב מצויין!!! שמעתי אך ורק את הדיסק של שופן, והשניים האחרים חדשים לחלוטין. אם אתה מתעניין בהוצאות - הדיסקים של ר. שומן ושופן הופקו על ידי ,LES MAITRES DU CLASSIQUE, הדיסק של בטהובן הופק על ידי APOLLO CLASSIC

אייל129

New member
אני מחפש את הדיסק.

שלחתי לך מסר, תוכל ליצור איתי קשר טלפוני...

למעלה