מחפשים דיסקים / תקליטים

Aviv6

New member
מחפש לקנות סינגלים של הלהקה

אייס אוף בייס. למי שיש או מכיר כאלה שיש להם ומוכנים למכור, אני אשמח אם תפנו אליי בפרטי. בנוסף לכך, אני מוכר ספרים מהסדרה "צמרמורת" במצב מצויין! שוב, אם תרצו לקנות - תפנו אליי במסר אישי ונדבר. תודה לכולם ושיהיה לכם לילה מקסים!

shanti x

New member
למישהו יש את הדיסקים?

אני מחפשת לקנות את הדיסק של "השוונג של הפיתה" ושל אלונה דניאל. למישהו יש מושג איך משיגים או אולי מישהו מוכר? (כבר לא מיוצר) [email protected] תודה

פּלפּל

New member
את הדיסקים של אלונה דניאל

חיפשתי הרבה מאוד זמן. את הדיסק הראשון ("מסיבה במרתף הארמון") מצאתי במקום לא שגרתי במיוחד - בתחנה המרכזית החדשה. כמה מחנויות (בסטות) המזוייפים וסרטי הדיוידי בתחנה, מוכרות "מנוי" (שתמורת מחיר מופקע בהתחייבות ל-3 שנים מציעות שתביא דיסק ישן שאתה כבר לא צריך, תבחר דיסק אחר מהמלאי, תחזיר אח"כ גם אותו וחוזר חלילה בלי הגבלה). מסתבר שהתחלופה של הדיסקים שם די גבוהה, ההיצע מפתיע וכמובן שאפשר גם לקנות את הדיסקים המשומשים, ולהתמקח על המחיר. (ולהזהר מזיופים, כמובן). מצאתי שם בזמנו גם את דיסקים של אלגנט, צינוביץ', המשאיות, צמר גפן מתוק ועוד. את הדיסק המצוין השני של אלונה, "זאבים", מצאתי בחנות קטנה (יד-ראשונה) ברח' נגבה בר"ג (ואולי זה היה רגבה? לא זוכר...). היו שם די הרבה דברים נדירים. שאלתי את המוכר איך הוא השיג את הסחורה והוא סיפר על ארגז שהחביא בעליית הגג לפני כמה שנים לפני ביקורת של מס הכנסה שנערכה במקום, ועכשיו הוא עשה שם סדר ומצא את האוצר. סיפורים נחמדים, אבל יש גם מסקנה: לא לוותר, להמשיך לחפש, ללכת מחנות לחנות, לחפש בפורומים, הכל מוצאים בסוף. (צר לי, אך את הדיסקים של אלונה אני לא מוכר)

תקליטונים יפנים בלבד של 10CC:

מעוניין לרכוש במחירים מעולים תקליטוני 7" יפנים בלבד של להקת 10CC. להשאיר מסר בבקשה ותודה.

love1beyonce

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo85.gifיש למישהו דיסקים של...

ביונסה ודסטני צ'ילד...

DJ JuVi

New member
מחפש סינגלים.......................

אהלן אני מחפש סינגלים של מוזיקה שחורה מכל השנים, מקוריים בלבד. סינגלים בעברית וסינגלים בלועזית- העיקר מוזיקה שחורה. מי שיש לו ומעוניין למכור, שייצור איתי קשר במסרים או באיי סי קיו- 78440155. תודה נדב

DJ JuVi

New member
מחפש את הדיסק/סינגלים של סער בדישי

פשוטו כמשמעו- סינגלים והאלבום של סער בדישי- מי שמעוניין למכור, אני מעוניין לקנות. איי סי קיו 78440155 ובמסרים. נדב

because im scum

New member
מחפשת סינגלים של רובי וויליאמס

במצב טוב...ובמחירים סבירים,בארץ כמעט ואין אותם...אז למי שיש-בבקשה לשלוח לי מסר

מחפש תקליטים של עפר חזה...

אהבה ראשונה. וחוץ מזה הכל בסדר. עתיק נושן. שיר השירים בשעשועים. עפרה חזה לילדים. שירי תימן. ימים נשברים. Aime moi. שיר מולדת ג. Shaday. Fifty gates of wisdom. Desert wind.

lvb

New member
מעוניין לקנות דיסקים קלאסיים

איכותיים, במצב טוב. רצוי הקלטות של מבצעים טובים. ניתן ליצור קשר ב[email protected] (אימייל ומסנג'ר) או באיסייקיו 276059623. ניר.

"נפגשים" - סי היימן

מחפש נואשות את הדיסק הזה, יצא ב-1994, יש לי אותו צרוב אך מחפש את המקור, כמו כן גם סינגלים שלה. מוכן לעשות החלפה או לשלם תמורתם. אפשר לפנות אלי במסר אישי, או להשאיר הודעה פה. בתודה מראש, וסופשבוע נעים ! בהצלחה לפורום.

אני מנהל פורום שלה בעצמי !!!!!!!!!!

אבל זה לא אומר שזה עוזר למצוא את הדיסק, הוא מאוד נדיר וכבר מזמן לא משכפלים אותו יותר, אם תרצי לעזור לי באמת, אנא פני אלי במסר אישי כמו שביקשתי, או השאירי לי בבקשה הודעה בפורום שלי. תודה לך חמודה, במיוחד על כוונתך הכנה לעזור.

actress

New member
יש לה פורום רישמי כאן בתפוז ותשאל

אותה או שהיא תכוון אותך ואל תתחיל לשקר תודה.

actress

New member
זה אחד שנורא קינא בהצלחה של הפורום

שלנו והתסיס את הגולשים כי הוא נחסם שם אז פתח מעין קומונה ואתה יודע מה אומרים על קומונות .... בכל מקרה זה גולש בעייתי שמחפש תשומת לב ויעשה הכל כדי להתסיס וכו'...

פורום הוא קבוצת אנשים שמתדיינים

בנושא משותף, הקומונה היא גם פורום אבל תחת שם אחר. רוב האנשים לא יודעים מה משמעות המילה קומונה, ולכן נוח יותר להשתמש במילה פורום. בכל מקרה, לסבו שיק, אם את יודעת שיש הבדל אשמח אם תספרי לי מהו.

למעלה