מחפשים דיסקים?

CitizenErased

New member
מחפשים דיסקים?../images/Emo79.gif

אז למי שידע ומי שלא, התחלתי לעבוד בסניף צליל החדש בסינמה סיטי (עד לפני שבועיים הייתה שם חנות אחרת) וחשוב לציין שיש שם מבחר דיי מוצלח של אלבומי מטאל, אלטרנטיבי ואינדי... קודם כל, כדי שתדעו שהתחיל מבצע חורף של התו השמיני על מספר אלבומים מובחרים, בין היתר האחרון של the used והשניים האחרונים של מיוז, כל אחד עולה 50 שקל כשברגיל הם עולים 70. גם המארס וולטה הטוב ביותר (de-loused) במבצע ועולה 50 חוץ מזה יש גם מבצע חורף על טום וויטס (
) והרבה מהאלבומים שלו עולים 40... וחוץ מזה הרבה אלבומים אלטרנטיבים שפייר - בכלל לא חשבתי שהגיעו לארץ - יש לנו בחנות. אז אם אתם מחפשים משהו, תגידו
יש לנו אפילו את הDVD של הארד פיי

הייתי שם לפני יומיים (בתו השמיני)

באמת יש שם המון מבצעים
הראשון של היוזד, למשל, עלה לי 30 שקל. אני אחזור לשם מהר

אהא, הייתי ממש בשוק.

תכלס, ממש זול שם לאחרונה (לא שפעם היה כזה יקר, כן?).

litaf1

New member
בשל היותי תושבת הצפון הרחוק

חחח איפה זה הסינמה סיטי, אני אהיה ביום חמישי בת"א.. יש לי מיונים ורציתי להסתובב אח"כ אם לא יהיה קר מידי.. =]

elknetld2kil

New member
יש שם עוד דברים חוץ מדיסקים?

אני מתכנן השבוע נסיעה למרכז ואני צריך לקנות פוסטר לדירה. יש שם גם בגדים וכאלה, או רק דיסקים?

Rock Bottom

New member
יש בסינמה סיטי

חנות מדהימה של פוסטרים, שזה יותר פלקטים מפוסטרים (ממש מקרטון). אחד גדול עולה איזה 60, שזה גרושים. אתה יכול למצוא פוסטר כל להקה, כל סרט, או כל תוכנית אפילו שאתה אוהב שם בתצורה של פלקט. אפילו אם סתם בא לך איזה פוסטר מגניב של גינס (
). שיר גדול יש בחתימה שלך אגב.

Rose131

New member
יו איזה מגניב../images/Emo12.gif

נראה לך שיהיה שם פוסטרים של אנג'ל, או מולאן רוז'? או שיש לך טלפון שלהם במקרה?

Rock Bottom

New member
האמת שכן

במקרה הפוסטר הענקי של מיוז שקניתי מזמן ועדיין לא נתלה יושב לו בתוך השקית הורודה הענקית הזו של החנות ויש עליה טלפון. 0506497881 תבלי.

Rose131

New member
יא תודהD:

התקשרתי והיא אמרה שאולי עוד חודש יהיה להם גם אנג'ל וגם מולאן רוז'- לא בטוחה, אבל יש לה הרגשה טובה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifיאא זה ממש מגניב-אמן שיהיה להם פוסטר

ים של מקפליי
וספיידרמן.... ובלינק

Lyla Bellamy

New member
חשבתי שזו חנות רק של פוסטרים מסרטים ../images/Emo12.gif

יש שם פוסטר של מיוז ולא ראיתי !@$@#$!Q!@#$@#$^$%&^^@#^#$
הולכת לנדנד לאבא שייקח אותי לשם !!!!!!

lestatgirl

New member
יש את ליפטד של ברייט אייז?

ואם לא זה ניתן להזמנה, כי אני כאילו יעשה דיי הכל בישבילו ובישביל כל מה שצא לפני איים וויד \דיגיטל אש.

elknetld2kil

New member
אחרי שקראתי את כל השרשור הזה

כנראה שבשלישי (או ברביעי) אני אסע לקנות כמה דברים בס"ס. לא ידעתי שיש שם כאלה חנויות. לירון, אני אקפוץ להגיד שלום

../images/Emo216.gif../images/Emo207.gifהלאסט FM שלי מת!!;;;;;

אני לא מאמינה
אני לא מבינה למה דווקא שלי מת, של אחי בסדר גמור><;; למי שיש פה לאסט FM, קרא לכם שמה ששמעתם לא הועבר לאתר נכון? וזה הסתדר אחרי כמה שעות. אז זהו, ששלי כבר כמה ימים מת, ולא רק זה, הוא אומר לי שבעצם לא שמעתי כ-ל-ו-ם
אוף.

למעלה