מחפשים/דרושים/מפרסמים ושאר ירקות

שאלה

מישהו מכיר את הלהקה הפיל הכחול? אם מישהו מכיר הוא יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא שיר שלהם..? תודה =]

mamalala

New member
אני לא יודע אם זה המקום

ואם זה לא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון.. באיזה תוכנות אפשר להשתמש לשם יצירת פלייבק? יש לי שיר שכתבתי ויש לי לחן שהוא כמה אקורדים על גיטרה.. האם יש תוכנות בהם אפשר ממש ליצור פלייבק עם מנגינה תופים ואפקטים? עדיף שתהיה קלה לשימוש מכיוון שאף פעם לא עשיתי כלום בנושא הזה.. תודה לכל מי שעוזר.. אלעד.

guytallatino

New member
הרשמה לאתר המוזיקאים והיוצרים...

ההרשמה לאתר המוזיקאים והיוצרים בעיצומה,בואו לקחת חלק באתר החדש שבא לייצג ולקדם מוזיקאים נגנים ויוצרים חדשים,אצלנו תקבלו אפשרות להציג את עצמכם לקהל גדול גם אם ביידכם רק דמואים,הירשמו לאתר וקחו חלק בפרוייקט הגדול במדינה לייצוג אמנים אנונימיים. gaytal.com

שעת הקלטה ראשונה חינם

אולפן הקלטות מיוזיק פרוג'קט 054-4881255 עדי ותמר www.musicproject.co.il

amibami

New member
מורה לגיטרה באזור הקריות

היי, מלמד גיטרה חשמלית, קלאסית בקריות

angel enamorado

New member
../images/Emo91.gif

מוזיקה מדהימה יוצר חדש מומלץ ביותר
http://www.jama.co.il/my_site_bio.asp?user_id=414&color_6=seagreen

bellrem

New member
זיהוי מנגינה

אודה למי שיוכל לתת את השם של המנגינה לפי התויים: דו רה מי פה סול לה סול לה סי דו סי לה סול לה סול פה מי רה מי סול רה רה מי פה מי מי רה דו

Omaggio

New member
הזמנה להופעת פיוז'ן

היי כולם, אני רוצה להזמין אתכם להופעה של הרכב תותחים שנקרא PALAKPAK ילדים בגילאי 13-17 שמנגנים פיוז'ן. ההופעה תתקיים במועדון הארטל ירושלים ביום ג' 13/2 שעה 21:30 לטעימה אפשר להכנס לקישור- http://www.youtube.com/watch?v=Jh5vs0E7AAs

SD191

New member
מחפשים זמר

היי, מחפשים זמר עם ראש פתוח להרכב בסגנון גאראז' רוקנרול, איזור ת"א מרכז. מי שמעוניין שישאיר פרטים במייל : [email protected] תודה.

itoosh2

New member
אם תכתבו מיקום, ציוד, ובכלל...

עוד פרטים זה היה עוזר הרבה יותר... אני אפילו אולי הייתי מתעניין...

צודק

www.musicproject.co.il מושב אמירים ציוד מפורט באתר לבאים מרחוק חבילה מגניבה של שינה בצימר באמירים והקלטות עדי ותמר 054-4881255

itoosh2

New member
אההה חחח... אני כבר מכיר אתכם...

פרסתם בפורום סאונד והפקה... זה נראה לי כאילו יש לכם אחלה אולפן... אבל אני עוד בתיכון ומחפש אולפנים קרובים יותר לרעננה...

OceanLady100

New member
מוכרת כינור וצ'לו ../images/Emo41.gif

שניהם במצב מצויין. הכינור 4/4 והצ'לו 3/4. אשמח לתת פרטים במסרים.

מחפשת הרכב בי-ם

שלום, שמי טובית. אני עוברת בקרוב לירושלים ומחפשת הרכב לנגן בו. אני מנגנת על סקסופון וגם על גיטרה אקוסטית וגם שרה במקלחת כמו כולם. אני לא מחפשת משהו מקצועי אלא משהו לנשמה למרות שאם יצאו מזה הופעות- גם סבבה. מכירים אולי הרכב כזה?

Omaggio

New member
מרכז לקידום נגנים בירושלים

יש מרכז שנקרא לנגן בכיף שעיקר פועלו הוא שיבוץ נגנים להרכבים מומלץ בחום!! www.lenagenbekef.co.il

brutalpolka

New member
למכירה מערכת הקלטה usb ROLAND

כרטיס קול משולב עם מיקסר, שלט מלא לתוכנת קיובייס המצורפת (OEM), פרטים: http://www.act.co.il/articles/reviews/u8/u_8.shtml שירת אותי נהדר במשך שנים ועכשיו הזמן להפרד ***תומך רק בחלונות 98/SE/ME*** אחלה דרך להתחיל להקליט בבית ואפשר להגיע לתוצאות מרשימות ביותר מהר ובקלות. מגיע עם כל החוברות, דיסקים, כבלים מקוריים. שוב, רק לווינדוס 98- אני עבדתי במחשב עם 2 מערכות הפעלה חלק מהזמן, ובשאר הזמן היה לו פנטיום 3 במיוחד לו. 950 ש"ח. עודד 050-4316661

למעלה