מחפשים/דרושים

gabrielr

New member
מגזין מוסיקה

קודם כל, זה לא פרסומת. אני לא מנסה למכור שום דבר. (ואני גם לא מסתתר מאחורי חשבון חדש ופיקטיבי) אני מנסה להקים ביחד עם עוד 2 חבר'ה מגזין חדש שייקרא MUZIC-ZONE. זהו בעצם מגזין שאנו מקווים לפרסם פעם בחודש שיוקדש כולו למוסיקה (להבדיל ממדור של 2-4 עמודים שיש כיום בעיתונים), ובנוסף לדברים שאתם מצפים למצוא שם אנו מקווים להביא לידי חשיפה יוצרים בתחילת הדרך, ובכלליות המטרה היא לכתוב על דברים טיפה יוצאי דופן. המגזין יופץ באיזור המרכז (ת"א עד כפ"ס פחות או יותר), ובחינם. אני משער שראיתם איזה פרסומת לזה כאן, כשהרפוייקט עוד היה בחיתולים (בינתיים גדלנו, יש מגזין דמו, ובשבוע הבא יש לנו ראיון עם זמר ידוע), אבל החלטתי לחזור לפורומים המתאימים (בעיקר לאנשים שמבינים במוסיקה קצת יותר מהממוצע) כי אני מחפש כתבים. אנחנו מחפשים בעיקר אנשים שמבינים יותר בג'אז או אפילו מוסיקה קלאסית, וגם אנשים שחשופים להרבה להקות צעירות. בקרוב אמורים להצטרף אלינו כמה חבר'ה מביה"ס רימון, אבל אנחנו מקווים לכמה שיותר אנשים שיוסיפו ממדים ותוכן. אם מישהו כאן חושב שהוא יכול לכתוב (ביקורות/כתבות/כל דבר אחר) אני אשמח להיות איתו בקשר ע"י שליחת מסר או במייל... [email protected] תודה מראש

tras de mi

New member
ח'ברה כנסו דחוף-הודעה חשובה!!!!!!!!

אני שלי מפורום REBELDE ונינט טייב. אז ככה: פתחתי הודעה חדשה כי מה שאני הולכת לרשום עכשיו הוא דבר שחשוב לי מאוד,יותר נכון החלום שלי, ואני מבקשת שתקראו הכל ותגיבו,אבל בבקשה בבקשה גם מי שלא מעוניין או חושב שזה טיפשי אולי,שלא יזלזל וילגלג כי בשבילי זה חלום, אני מרגישה ריקנות ומרגישה שזה הדבר היחיד שבאמת ימלא את חיי באושר. בקיצור מה שאני רוצה מזה זמן רב הוא להקים להקה,אבל לא סתם להקה ששרה רק בעברית, להקה של שירים גם בספרדית,(אבל לא חובה) להקה של חמישה או שישה אנשים שמעוניינים כמוני להגשים חלום,אנשים שנשמתם מתחברת לשירה ,אנשים שהשירים של RBD עושים להם צביטה בנשמה מרוב הערצה,אושר,עצבות,כאב,כי זה מה שאני מרגישה. במיוחד כשצפיתי בקליפ מאחורי הקלעים של RBD הבנתי שהם מילאו את חייהם בכל טוב,ואני לא מדברת על כסף,אלא על הגשמת חלום, יש כאלו שאומרים לי אם את אוהבת כ"כ לשיר תנסי בכוכב נולד,אבל לא. אני רוצה להקים להקה,ובארץ תהיה לנו יחודיות,נוכל להתחיל לשיר גם שירים בעברית וגם בספרדית עד שנתפרסם ונכתוב שירים. ח'ברה,אולי בהתחלה זה ישמע לכם מוזר,אבל תחשבו. אני כמובן פונה לאלו שאוהבים לשיר,אוהבים מוזיקה, מוזיקה אצלי היא חלק מהנשמה. לדעתי כדאי מגילאים : 18-30 אם גם אתם מעוניינים שלחו לי מסר..

mottacycle

New member
שלום חברים

אני חדש פה וניסיתי להעלות ללוחות הודעת מכירה לסקסופון מתחילים חדש אבל משום מה המודעה אינה עולה יש למישהו מושג למה זה, ומדוע?

karantinis

New member
הרכב יווני...

שלום לכולם! להקמת הרכב יווני[אקוסטי] דרושים נגנים[צעירים עם הרבה מרץ וזמן]בכלים הבאים: -קונטרה בס -גיטרה -כינור -אקורדיון -בגלמה יוונית -תופים: התמצאות במקצבים יווניים. ההרכב ינגן בעיקר חומר מקורי וגם להיטים מהמוסיקה היוונית. הדרישות הבסיסיות: קודם כל בני אדם טובים......... נגינה ברמה טובה+,נכונות,יצירתיות והרבה הרבה מרץ. צרו קשר באייסי:300294937 או במערכת המסרים

תראי...

אם היית אומרת לי הרכב לראפ...הייתי בא מצוייד בשישים שירים..כתובים ומולחנים....ובכל אופן אני עובד על אלבום כרגע...

tras de mi

New member
אני לא סגורה על מוזיקה מסויימת

אבל למה רק ראפ? אתה לא מתעניין בסוגים שונים? ובן כמה אתה?

ttg

New member
ראליות

תראי. ההודעה מאוד נחמדה וזה מרגש לקרוא כאלה דברים. אבל האם לקחת את כל הפרטים בחשבון? - שירים - איזה חומר את מתכננת שיהיה לכם? מי יכתוב אותו ולמה? - הפקה - יופי ! מצאת אנשים, אבל מה כעת? האם את מתכננת הרכב אקפלה (ללא להקה או ליווי מוקלט/פלייבק)? ואם כן האם הם ברמה להחזיק ביצוע אקפלה ברמה טובה? - כישרון - במהלך לימודים והופעות שצפיתי ראיתי הרבה נגנים, זמרים, זמרות ושות'... מתוך ה500 איש שאני מכיר אישית אני יכול להצביע על גג 30 כישרונות אמיתיים. כאלה ש"צובטים בנשמה, יוצרים תחושות אושר, עצבות, כאב..." ואם כבר כישרון את יודעת שזה לא הכל. בדיוק כמו שכנר מתאמן על כינור לא מעט שעות כך גם זמרים. מדובר בהרבה שעות עבודה ופיתוח קול ותהליכים שלוקחים שנים. - מראה - מה לעשות, זה גם גורם משפיע מאוד שכדאי לקחת בחשבון... אם את מעוניינת ליצור "להקה" בשביל הכיף, זה משהו אחר. אבל עדיין אם אין לך שום קשר לנגינה תתכונני להשקיע במישהו מוכשר שיעזור לך להרים את הפרוייקט הזה. אז בהצלחה!

למעלה