אז הרשימה ארוכה
* הכי הכי טוב וגם מאד לא זול זה זלמן בשד' ירושלים ביפו. אין נפילות. אם נוסעים לצפון אז מומלץ לסוע ללימוזין באיזור התעשייה של רמת ישי. החברה האלה מגדלים את הפרות בעצמם. הפרות מזן שארולה, עם בשר יותר וורדרד מהרגיל אבל טעים מאין כמוהו. שני האיטליזים האלו: 10/10. *יש כמובן את שני החינאוים ביפו. אחד ברח' קדם ואחד ברח' יפו. אצל שניהם עלולה להיות נפילה בבשר הבקר (לא מיושן מספיק), בעיקר בתקופות של לחץ. הקבבים שלהם, בקר מעורב עם כבש, מעולים!! *בשוק הכרמל, בכניסה מאלנבי, שתי חנויות. באחת גם יש בקר נמוך מעולה. *מבחינת עלות/תועלת ונוחות יש את האטליז של טיב טעם בראשון. עדיין לא היו שם נפילות והבשר הלבן מעולה. בתאבון!