מחפשים המלצה לסוכן הגירה

Riceinthewind

New member
מחפשים המלצה לסוכן הגירה

שלום לכולם

אנחנו זוג נשוי, בתחילת שנות ה-30.

כרגע בארץ, באיזור הצפון, ומחפשים המלצה על סוכן דובר עברית.

שנינו בעלי השכלה אקדמית, עם ידע טוב מאוד של השפה האנגלית ומעוניינים להעזר באיש מקצוע בעל נסיון ומוסמך, בעיקר בשלבים ההתחלתים של התהליך, מאשר לנסות להתמודד לבד עם הבירוקרטיה (או המלצות מבעלי נסיון שכבר היגרו לאחרונה - נשמח גם לשמוע ולהעזר).

נשמח לקבל המלצות בהודעות פרטיות.

תודה לכולכם ומקווים לימים שקטים יותר,

ANZ1

New member
המלצה

נכנסתי לראות את הכרטיס שלך
ראיתי שכתבת את ההודעה שלך לגבי אוסטרליה, ניו זילנד וגם בקנדה ואולי בעוד מקומות
לפני שאתה מחפש סוכן הגירה
כדאי שתחליטו לאן אתם רוצים להגר
גם אם אתם מחפשים מדינה דוברת אנגלית
יש לפחות 6 כאלו
וביחד עם ההחלטה הזו
ממליץ לכם לקרוא ולחפש , בפורומים, בכתבות, ביו טיוב
פרט לעובדה שמדברים במדינות האלו אנגלית
יש הרבה הבדלים בינהם, גם במדינות, בתרבות, במזג האויר, וגם כמובן במערכות הגירה שונות
לא לדבר שאמרתם שאתם אקדמאים, למדינות שונות יש צרכים שונים לגבי מקצועות שונים, ויש אגב הרבה מקצועות שלמרות שאתה אקדמאי ישראלי
אין לך הרבה מה לעשות עם התעודה שלך מחוץ לישראל
וגם אחרי שתחליטו לאן אתם מעדיפים
תעשו קצת שעורי בית, תכנסו לאתר ההגירה הרישמי הספציפי, תקראו אחורה בפורום הספיציפי (ולכל מדינה יש הרבה כאלו)
ואז תהיו הרבה יותר חכמים
גם בעיניני המדינה, גם בעיניני הגירה, וגם תתקלו בהרבה המלצות (טובות ורעות) לגבי סוכנים שונים

Riceinthewind

New member
צודק

מדובר בגישושי התחלה של תהליך.
הכוונה שלנו היא אכן למצוא מדינה קולטת הגירה מקצועית, בעדיפות בשפה אנגלית.

שתי המדינות שעומדות על הפרק הן אוסטרליה או קנדה.

אנחנו ערכנו סבב של קריאות, גישות לאתרי immigration.gov.x, בלוגים, קבוצות פיסבוק ומה לא - ומכיוון שהרגשנו מוצפים במידע מכל עבר כבר אבדנו ולכן החלטנו שרק דרך איש מקצוע שיודע ימין ושמאל ויוכל לעשות לנו סדר בבלגאן נוכל להתחיל להתקדם בתהליך, ולא לשקוע במסע אינטרנטי שתחילתו בפורומי ההגירה וסופו בגלריות תמונות מ-pebly beach או toronto waterfront - קל מאוד (מדי) להסחף וללכת לאיבוד.

תודה,

ANZ1

New member
אוקיי

קודם כל הייתי מציע לכם להחליט בן שתיהן
קנדה ואוסטרליה מאד שונות ,לפחות לפי התחושה שלי
(ולהיות דמגוג אפשר להגיד שבינואר הטמפרטורה בקנדה מגיעה עד מינוס 40 ובאוסטרליה פלוס 40, הבדל של 80 מעלות)
וגם בלי דמגוגיה, יש הבדלים גדולים בהרבה תחומים אחרים

אבל אם הדרישות שלכם זה סוכן הגירה + מוסמך + דובר עברית
זה קל, יש רק אחד כזה באוסטרליה
תקרא אחורה ותמצא את הפרטים שלו, אסור לכתוב אותם בפורום, הוא והמנהל לא חברים

ודווקא השיטוט בן פורומים , כתבות ואלפי עמודים רק יתנו לכם עוד ידע
וידע זה כח.
הגירה זה תהליך כל כך מסובך ומורכב שאלפי פרטי הידע האלו יעזרו לכם בכל הדרך

giladbak

New member
יש לפחות שניים כאלה שאני מכיר

מה שאומר שבטח יש עוד כמה שאני לא מכיר...

ANZ1

New member
מי השני ?

נכנסתי לגוגל לפי ההנחיה שלך
ויש כמה משרדים שממליצים על השרותים שלהם
אבל הם לא כותבים באתר שלהם שהם סוכנים מורשים
לכן אפשר להניח שהם לא,
סוכן מורשה יכתוב את זה בכל מקום ובגדול

giladbak

New member
המנהל החדש ביקש לא להמליץ פה על סוכנים

אז שלחתי לך בפרטי

ANZ1

New member
אוקיי

למרות שנראה לי שאין לו בעיה עם סוכני הגירה באופן כללי
ותשלח לבחור, לא לי
אני לא צריך סוכן הגירה

giladbak

New member
תחפשו "הגירה לאוסטרליה" בגוגל

שני הסוכנים דוברי העברית שאני מכיר מופיעים בעמוד הראשון של התוצאות, ושניהם מומלצים

guyguy2003

New member
ממליץ לכם לא להינעל על סוכנים דוברי עברית

יש הרבה סוכנים בעולם, חלקם מציעים בדיקת זכאות בחינם וNO VISA NO FEE, כלומר אתם לא משלמים להם דבר אם מחלקת ההגירה דחתה את בקשתכם (למרות שסביר שתצטרכו לשלם על הבדיקות, הויזה עצמה וכו').
בWWW.IMMI.GOV.AU יש את כל הדרישות ואני ממליץ לכם תמיד לבדוק את הסוכן (או לעשות זאת עצמאית בלי סוכן אם המקרה שלכם פשוט).
בנוסף, יש פורום הגירה בפייסבוק (הגירה לאוסטרליה) ששם עונים לשאלות הגירה בצורה מוסמכת, ויש גם פורום הגירה ענק בWWW.BRITISHEXPATS.COM ששם יש הרבה סוכנים שעונים לשאלות.

guyguy2003

New member
אגב

אחד הסוכנים הכי טובים באוסטרליה שהציל חבר קרוב מגירוש תוך ניצול LOOPHOLES בחוק שגרמו לכך שמחלקת ההגירה התקשרה אליו בשביל 'להתנצל' על הטרטור (כי בהתחלה פשוט אמרו 'לא' והוא הוכיח אותם), ונחשב גם לאחד העורכי דין המובילים באוסטרליה, העסיק עוזר ממש לא טוב שעשה טעויות מהותיות בבדיקה הזכאות של אותו חבר מאוחר יותר לPR (אמר לו שהוא צריך IELTS 8 ולא IELTS 7 כשזה מה שהוא היה צריך בפועל, וכל אחד יעיד שזה ההבדל בין 'אולי ויזה' ל'אין סיכוי בכלל' עבור רבים וטובים). ממליץ *תמיד* להיות מומחה בעצמך לדרישות ההגירה.

למעלה