מחפשים המלצה על מחשב נייד טוב

נשמח להמלצה על מחשב נייד טוב
שמיועד להוראה דרך הזום+ להראות סרטונים בזמן השיעור
שימוש באינטרנט
והכנת מצגות
כתיבת מסמכים
שמירת תמונות וקבצים של קורסים
נשמח שיעבוד בצורה מהירה ולא ייתקע.
אם יש המלצה איפה כדאי לקנות עם אחריות טובה, נשמח לדעת.
תודה רבה!

frankthe2

Active member
שלום
למרות שזה לא נראה - אתם לא צריכים מפלצת עם מעבד על ומכסימום זכרון. לשמחתי גם אני עבדתי ולימדתי דרך הזום, הראיתי סרטונים וכו'. המחשב שאיתו עבדתי מעבד i3 דור 6 (אנחנו נמצאים כרגע בדור 12) 4 גיגה זכרון וכונן ssd שאני התקנתי. אתם חושבים שאני לא הראיתי מצגות או סרטונים ותוכנות כגון sql. java וכד'? הכי חשוב שהאינטרנט שלכם יהיה מהיר. למשל אצלי יש נפילות של האינטרנט ואז האינטרנט זוחל לי ב 6 מגה לעומת ה 500 מגה שיש בסיבים היום ולכן סרטונים לעתים לא נוגנו כיאות...
בכל מקרה תתחילו לחשוב על מעבד i5 ומעלה, 8 גיגה זכרון ומעלה, כונן מהיר m2 בנפח 512. כולל מערכת הפעלה - אתם עומדים על תקציב שינוע סביב ה 3000 ש"ח ומעלה. איפה אתם נמצאים מבחינת התקציב?
מבחינת אחריות - האחריות ניתנת על ידי היצרן ולכן לא משנה אם תקנו בחנות של משה מחשבים או קספ או כל רשת אחרת. רק תקפידו על האחריות ותוסיפו את התוספת לאחריות של 3 שנים.

האם יש דגם מומלץ של חברה דל? הבנתי שסדרת inspiron זאת סדרה פשוטה ולא עמידה במיוחד.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
האם יש דגם מומלץ של חברה דל? הבנתי שסדרת inspiron זאת סדרה פשוטה ולא עמידה במיוחד.

Dell Inspiron 15 3000 3511 IN-RD33-13465​

זה יחסית למחיר תמורה טובה מאוד, מה זה פשוט? רוצה איכות של ממש ..זה יעלה 12.000 ש"ח. תשמרו על המחשב הוא יהיה בסדר גמור. שלוש שנים אחריות זה מכובד. לקחתי מחשב עם הרבה זיכרון , נפח גדול יחסית, כרטיס גרפי מעל הרגיל..עם מערכת הפעלה ..שלא צריך יותר מביתית.
חיבורים יש בסדר אם רוצים לחבר אינטרנט בכבל קונים מתאם ( רוב הניידים כבר מסתמכים על אלחוטי בלבד..) . אני אישית הייתי בוחר בזה לעצמי בשקט..

קחו המחשה לאיכות שבכל העולם מהללים...המחיר בהתאם..וזה גם מן הסתם מעבר לצרכים..אבל איכות איכות ושוב איכות מעולה

יש לכם כסף? בבקשה....תהנו...אם לא אז תהיו ריאליים וקחו מחשב כפי שהצעתי לכמה שנים טובות שיעבוד טוב ויעיל.

נערך לאחרונה ב:
למעלה