מחפשים המלצה על מלון בים המלח

r u s s o

New member
מחפשים המלצה על מלון בים המלח

אנו יוצאים לחופש ראשון-רביעי בסוף דצמבר (זוג). החלטנו שמכיוון שחורפי כבר - נצא לים המלח, שהוא יעד שעוד לא היינו בו בחופשה. הלא אין חכם כבעל ניסיון, לכן נשמח לקבל המלצה על מלון בים המלח, אך גם אזהרות תתקבלנה בברכה.... המלונות המוצעים לנו במסגרת הנופש הם: גולדן טוליפ הולידי אין קראון פלז'ה ים המלח מרידיאן ים המלח (הייאט לשעבר) נובוטל ים המלח נירוונה קלאב קיסר פרימייר ים-המלח רויאל ים-המלח שרתון מוריה ים המלח ...ותודה מראש!

r u s s o

New member
ושכחתי לציין

כי כל המלונות עולים לנו אותו דבר, כך שזו רק שאלה של איכות

שמר2

New member
אלה בערך כל המלונות שם...

לפחות החמישה כוכבים. גולדן טוליפ, נירוונה ונובוטל, פחות טובים מהשאר. לשרתון יש חוף פרטי מצויין ושטח מרווח אבל הוא מלון יותר ישן מהשאר וגם נמצא מחוץ לאזור המלונות. מרידיאן וקיסר הם מלונות נופש טובים בסגנון אילת עם המון אפשרויות בידור, אוכל טוב ואווירה לא של בית זקנים. קראון פלאזה דומה להם רק שיש לו חוף פרטי, מה שהופך אותו לברירה המועדפת לדעתי אם המחירים דומים והספא בו הוא חפשי לאורחים. רוייאל הוא מלון מאוד יוקרתי ואקסקלוסיבי, אבל לאחרונה היתה כאן תלונה חמורה עליו שלא הצלחתי לברר האם יש לה בסיס ומימלא הוא מתאים לאנשים שרוצים שקט ועוד שקט ואולי אתם לא כאלה.

אני מסכים שמרידין וקיסר

הם אחלה מלונות, אבל אני עדיין חושב שמרידיאן טוב יותר מאשר קיסר. הכללת את "גולדן טוליפ" ו"נירוונה" בתוך ה"מלונות הפחות טובים" אבל לדעתי הם אחלה, ככה שרואים שמלונות זה דבר סובייקטיבי.

אני אישית אוהבת

את קיסר או קראון פלאזה כמו שנאמר קראון פלאזה עם חוף ים פרטי רק שבסוף דצמבר זה לא ממש מעשי לצוף בים כי דיי קר... (-:

r u s s o

New member
../images/Emo51.gif לכל העונים על העזרה

הזמנו מקומות בקראון פלזה (שהיו, אגב, מאד נחמדים טלפונית) ונשתדל לעדכן איך היה

למעלה