מחפשים המלצה על צימר בצפון

פיצהyan

New member
מחפשים המלצה על צימר בצפון

מחפשים המלצה על צימר בצפון לסוף שבוע במחיר סביר עבור זוג עם תינוקת וכלב קטן. לא זקוקים לאקסטרות ופינוקים מיותרים.

ה דרומי

New member
גם בבקתו רותם מצפה הלה. ובמושב כחל

ויש כמה בקיבוצים כגון שחר בעין חרוד א. זו רק
בלבד

פיצהyan

New member
סליחה שאני חוזרת על השאלה-

פשוט לא מצליחה למצוא. המלצותיכם הנהדרות לא עובדות- הכל תפוס. אז שוב מי שיכול להמליץ על צימר בצפון לפי הפרמטרים הבאים. 1. לא יקר מדי (ממש לא חייבים ג'קוזי) 2. ידידותי לתינוקת בת 3 חודשים (חימום טוב ומיטה/לול) 3. יסכים לארח כלבה קטנה (כלבה ששוקלת 9 ק"ג) וידידותית שלא הורסת ציוד. 4. מקום מבודד ואוכל טוב. 5. פנוי בסוף שבוע של 6-7 לינואר תודה שוב! משפחת הפיצים

פיצהyan

New member
ועוד דבר-

רחוק מנהריה. שם אנחנו יכולים לישון חינם... ככה שגזית לא מתאים.

פיצהyan

New member
תודה תודה ובכל זאת

כפר ורדים זה קרוב מדי! לחמותי! אני מעדיפה רדיוס של מעל 30-60 דקות נסיעה עם העדפה לרמת הגולן!

בנסיון לעזור הנה עוד קצת...

אצל נימר נימר בחורפיש. הצימרים של לירן בגוש חלב אירוח כפרי בגדות חופשה נעימה

lavendula

New member
כדאי להתייעץ גם בפורום הורים

הבעיה היא שבכל מקרה איננו יודעים אצל מי יש מקום בתאריך שאת רוצה. באתר של צופית את יכולה לעשות חיפוש מתקדם שיכלול את כל הפרמטרים שציינת.

drtrip

New member
לפיצהYAN

ממליצה על בית הלל: נופש גרוס,אירוח בפרדס,אירוח קוז'קרו, אצל הרמן בפרדס, בבוסתן,בטעם של פעם,בית העץ-ניצה גולד,בצל התאנה,קידמת הגליל,קליין,רוזמרין,רשיוק אורה. המקום עצמו נהדר, ליד החצבני, האנשים נהדרים מחירים לא בשמים ולפי דעתילא תהיה בעיה עם הכלב אצל רובם!!! תיכנסי לאתר נופש של תפוז (נמצא למעלה כשאת פותחת את אתר תפוז ליד קטנטנים) ותסתכלי על האתרים, בהצלחה!

lavendula

New member
הנה רשימה ששלפתי ממפה

לא הייתי באף אחד מהם: אינויטו בחד נס פסגת מתת במתת בריזה בכפר ברמות בית רם ברמות בריזה מול הנוף ברמות אויר ואווירה באמירים בית פישל סולומון ביסוד המעלה החווה של דני בבית הילל הבקתה של אורה בעמוקה

למעלה