מחפשים המלצות ועוד...

../images/Emo53.gif המלצה לגן באיזור הקריות?

החלטנו לבדוק אופציות אחרות לגן פרטי בשנה הבאה, במקום המסגרת ששחרונת נמצאת בה היום. החיפושים נורא מתישים אותי נפשית ואני מענה את עצמי ומשגעת את בנזוגי בהתלבטויות איזה גן יותר טוב. הנושא מעסיק אותי מאוד ומעורר בי חרדה עצומה, לעומת בנזוגי שלוקח את זה פחות קשה (הלוואי ויכולתי לאמץ את הגישה שלו). בינתיים בקרתי בשישה גנים וראיתי רק אחד שנראה לי וכל היתר לא עשו עליי רושם טוב במיוחד. אני מחפשת גן פרטי לגילאים 3-5, רצוי בקרית מוצקין או ביאליק, גם ק. חיים אפשרי. לא הצלחתי לקבל המלצה על גן ספציפי כי רוב החברים גרים באיזורים אחרים או שילדיהם בגילאים שונים. אשמח לשמוע המלצות (או לחלופין לאן לא להתקרב). אני כל כך רוצה להחליט כבר כדי שתרד לי האבן הזאת מהלב

מחפש הומואופט או דיקור סיני לילד

אשמח אם תוכלו להמליץ ועוד יותר אודה לכם אם אתם יודעים על מישהו שמקבל דרך קופ"ח לאומית

אישון

New member
מקומות בגן מעורבות הורים בגבעתיים

נותרו לנו מספר מקומות לילידי 99-98. הגן מנוהל על ידי ההורים, שם דגש על מעורבות ההורים בגן (במידה מגובלת כמובן), מספר ילדים קטן, וגישה חמה פתוחה ואוהבת. הגן פועל שלא למטרת רווח. לפרטים אפשר באימייל [email protected] או בטלפון 053519127 (שרון)

הי יעל

באזור התחנה המרכזית יש חנות בשם בייבילנד (שד´ בנימין ליד חנות ספרים בשם דויטש..) הם מוכרים את המוצרים במחירים סבירים ובהחלט נותנים שרות טוב מה שכן שווה לעשות לפני כן סקר שוק בטוב לי לתנוק ברעננה ואח"כ לבא לשם ולבקש את המוצרים שאת מעונינת לקנות מה שאין להם במלאי הם משיגים תוך כמה ימים בהצלחה

גם אני רוצה להרשם

אני שלומי אבא של אייל שנולד לפני ארבע חודשים 01/11/01 במשקל של 3.5 ק"ג לכל מי שמעוניין יש לו אתר

רותי ע

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

ההודעה שלכם נבלעה בין כל ההודעות ורק עכשיו שמתי לב. מייד מוסיפה אותו לרשימה...

odeia

New member
תיכנסו לפורום רפואה משלימה שם ייתנו

לכם ייעוץ וכתובות או לפחות הפניות איפה אפשר למצוא.

ממליצה לך על שני גנים בקרית חיים

גן ריקי ברחוב הנוטר-ממש ליד המשמר האזרחי , הגדול שלי בילה שם שנתיים וכעת נמצא שם בצהרון אחרי שמסיים גן עירייה, והקטנה נמצאת שם מהבוקר- מגיל 4 חודשים וכיום היא מעל שנה. אין לי מילים- פשוט גן עשר!!!! יש גן נוסף ששמעתי שהוא טוב- גן ליטף ברחוב הגדוד העברי ממש ליד הכיכר - סמוך למרכז החנויות בדרך לתיכון. אם צרי יותר פרטים- צרי איתי קשר במייל [email protected]

שמעתי גם עליהם

וכשהגעתי אליהם ממש לא התרשמתי מהסחורה שלהם.. המחירים זולים מאד אבל אני חפשתי מוצרים טובים לילדה שלי

רותי ע

New member
../images/Emo32.gif אמא של ליה

ליה ברשימת ימי ההולדת. ואיזה תמונות מקסימות
טיפ-אם תבקשי מטלי של גלי הן יופיעו באתר ה
שלנו....

אבא גאה

New member
../images/Emo124.gif פורום חדש בתפוז ../images/Emo34.gif

אז פורום חדש נפתח בתפוז, פורום "הורות הומולסבית" הפורום יתעסק בסוגיות של ההורות ההומולסבית על ההיבטים השונים, מטרום תהליך ההורות דרך הגשמת ההורות ובהורות עצמה, וכמובן כל ההתלבטויות והקשיים שבדרך. מזמין את כולכם לקחת חלק בדיונים שיתפתחו בפורום "הורות הומולסבית" ומקווה לשיתוף פעולה פורה. מספר הפורום 386, והנה קישור שלכם, רוני.

../images/Emo87.gifפורום ישן - מנהל חדש../images/Emo87.gif

היי מה המצב? אני חתול בבית משוגעים - המנהל החדש של פורום כדורסל
אתם מוזמנים להיכנס לפורום שלי ולהישתתף בדיונים בפורום על כל סוגי הכדורסל (מכללות, NBA, ליגה אירופית ועוד הרבה ליגות אחרות - אני לא מצליח להזכר בכולן, יש כל-כך הרבה...) אתם מוזמנים גם לתרום ידע משלכם
המשוגע
חמש שניות הייתם שם! זוז!!!!!!!!

למעלה