מחפשים המלצות לבנוא לא רגיל

shadmitgatoa1

New member
מחפשים המלצות לבנוא לא רגיל

שלום לכולם, בהמשך לשאלתנו על מצפה מתת (ותודה לבלבי על התשובה המועילה ומפורטת מאוד), רצינו לקבל מכם המלצה על נושא שלא עולה בפורום בדרך כלל. השאלה היא - מה אפשר לאכול בצימר, אם לא רוצים לצאת ממנו. כלומר, האם עולים בראשכם רעיונות מדליקים לדברים טעימים, קלים להכנה, ומתאימים לחופשה רומנטית בצימר. ואנחנו לא מתכוונים לתותים בקצפת, על זה עלינו לבד.....
תודה רבה רבה רבה מחכים להמלצות קולינריות.....

shadmitgatoa1

New member
תיקון - מחפשים המלצות לנושא לא רגיל

סליחה על הטעות בכותרת....

GGGJJJ

New member
לפי דעתי..

וזו דעתי האישית בלבד, כשנוסעים לנופש כפרי חלק מהכיף ומההנאה היא שמגישים לך ארוחת בוקר כפרית בבוקר. אני מעדיפה בבוקר לחשוב לאיזו מסעדה נלך או היכן נטייל מאשר להכין אוכל בצימר... אך כל אחד והעדפותיו שלו... אני מציעה לך קודם לברר איזה מכשירי חשמל יש שם, (מיקרוגל,כיריים,טוסטראובן)לפי זה תדעי גם מה תוכלי להכין... בהצלחה

בלבי

New member
זו שוב אני ../images/Emo9.gif

יש לי רעיון מדליק בשבילכם. אני לא בטוחה אם זו היתה כוונתך כשכתבת "מה אפשר לאכול אם לא רוצים לצאת מהצימר", אבל בכל מקרה עוד רעיון לא יכול להזיק, נכון ? אז ככה, כשהתארחנו במצפה מתת, באחד הערבים לא התחשק לנו לצאת מהצימר, והזמנו ארוחת ערב רומנטית לבקתה, ארוחה שמכין שף בשם רונן תשרי (טלפון 054-7233280). הוא מגיע מיישוב סמוך, עם ארוחת גורמה כפרית שכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. הוא עורך שולחן עם מפה וכל הכלים. חבל"ז ! בעלי אמר שיותר שווה מלצאת למסעדה ! (ואנחנו פריקים של מסעדות!) צריך כמובן לתאם מראש. מגיע המון אוכל, שבוודאות יספיק לכם גם למחרת (יש בצימר כלים ומקרר). לדעתי שווה ומומלץ. על ארוחות הבוקר שאפשר להזמין לצימר כבר כתבתי בהודעה קודמת. הן באמת טובות, אני לא מפרגנת סתם. ואם התכוונת בכלל להכנה עצמית, אז פשוט להצטייד בלחם טוב, גבינות, נקניקים, ירקות, ביצים (תבדקו אם יש כיריים בצימר). אפשר להביא פשטידה מוכנה (לחימום במיקרו), ממרחים/סלטים מוכנים כמו חומוס, סלט חצילים (של אחלה למשל). הצימר לא בנוי לבישול ממש, אבל אפשר לאלתר ארוחה אם מביאים מצרכים. להביא עוגה זה די יעיל, וופלים, פופקורן שמכינים במיקרו, פירות. וגם שתיה. מקווה שעזרתי. ושוב, תהנו !

lavendula

New member
השאלה מה אתם אוהבים

כמו שבלבי הציעה: גבינות, נקניקים, לחם טוב, מאפים, פשטידות. יש מאכלים שאפשר לקנות בדרך, לעשות מין טיול אוכל. ויש גם יקבים בסביבה. לדעתי, תלכו על דברים מוכנים או כמעט מוכנים, ואל תתעסקו בהכנת ארוחות ממש.

למעלה