מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

אם את/ה מתאפיינים באכפתיות, באהבת אדם, ברצון לעזור לזולת, ברגישות, ובסבלנות, ובנוסף את/ה חיית אינטרנט... אם את/ה רוצה להצטרף להכשרת מתנדבים מרתקת , להנות מליווי של אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש ולהשתייך לנבחרת מגובשת של מתנדבים... אנו מציעים לך מקום התנדבות לא שיגרתי, מאתגר ומציל חיים. סהר – סיוע והקשבה ברשת היא עמותה המעניקה תמיכה נפשית ראשונית לאנשים במצוקה, הפונים דרך רשת האינטרנט. פרטים ומילוי טופס התנדבות באתר סהר.

נ"ש- למכירה זוג נעליי אריאט- מידה 41-42!!!

בצבע שחור, הדגם החדש. בעקרון רשום מידה 42 וחצי.. אבל אני חושבת שהם יתאימו למידה 41-42.. הנעליים חדשות, לא משומשות בכלל!!! מי שמעוניין שיפנה אליי במסרים..

נצל"ש! דחוף [=

מישהו שמע על חווה באיזור ים המלח-עין גדי? טיולים או אינגליש. תודה רבה
זה דחוף D:

כן... יש כמה..

יש חנות בדה פאנס- זה כביכול האזור החדש יותר של פריז שם.. אז יש קניון כזה ענק ובפנים יש חנות שנקראת GO-SPORT..אני חושבת לפחות שהחנות עדיין שם.. בכל מקרה זאת חנות כזאתי שהיא ענקיית ויש שם מלא מחלקות של כל מיני ענפי ספורט.. אז יש שם גם של סוסים.. אני הייתי שם לפני איזה 5 שנים נראה לי שהייתי בפריז אולי פחות.. ויש עוד חנות שנקראת DECATHLON והיא נמצאת באחת התחנות של הרכבת התחתית שלהם.. אבל אני לא זוכרת איזה
את יכולה לכתוב את השם הזה בגוגל ולהכנס לאתר שלהם ולבדוק איפה בדיוק זה נמצא.. והחנות הזאתי היא גם באותו סגנון כמו של זאתי שרשמתי למעלה.. יש מחלקה ענקית של סוסים עם הכל מהכל...(ממתקים, אוכפים, ציוד, מגנים וכו')..

למעלה