מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

אם את/ה מתאפיינים באכפתיות, באהבת אדם, ברצון לעזור לזולת, ברגישות, ובסבלנות, ובנוסף את/ה חיית אינטרנט... אם את/ה רוצה להצטרף להכשרת מתנדבים מרתקת , להנות מליווי של אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש ולהשתייך לנבחרת מגובשת של מתנדבים... אנו מציעים לך מקום התנדבות לא שיגרתי, מאתגר ומציל חיים. סהר – סיוע והקשבה ברשת היא עמותה המעניקה תמיכה נפשית ראשונית לאנשים במצוקה, הפונים דרך רשת האינטרנט. פרטים ומילוי טופס התנדבות באתר סהר.

helush716

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo155.gifסכמ"ש פסח../images/Emo155.gif../images/Emo221.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: מתרגשים לקראת הערב חג? אצל מי אתם עושים את הסדר? אוהבים מצות? מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו? הולכים לשחק אותה עם האפיקומן?
תוכניות להמשך החופש: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חג חירות [לפני המתכונות והבגרויות
] שמח, טעים וכשר לכולם
נ.ב איזה חמוד האייקון של אליהו הנביא

Maddie

New member
חג שמיייייח../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
חופפפפששש D: הצטלמנו לווינט
משהו רע שקרה לך השבוע:
נמנמנמנמ חיפשתי היום בקריון את הDVD של מק ולא מצאתי
היום הכי הכי של השבוע:
היום ^^ שיר השבוע של ביט 69:
נמאס שיר השבוע לא של ביט 69:
Flyleaf-Im so sick סרט השבוע:
לא רק בלונדינית סדרת השבוע:
כרגיל - בניחוש חוקר וסאות'פארק ספר השבוע:
מאכל השבוע:
מקדונננללדסס
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
בגדים חדשים ^^ הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
"זה בסדר, אין הבדל בגוונים"
אידיוט שמן התחדשות השבוע:
חצאית, חולצה ומכנס D: אוה והפוסטר החדש של מק
יציאת/בילוי השבוע:
יום שלישי, כמעט נדרסתי ועליתי על אי תנועה עם אופניים וזה מאוד כאב
מתרגשים לקראת הערב חג?
אה...לא[?] אצל מי אתם עושים את הסדר?
ת'אמת? אין לי שמץ
אוהבים מצות?
אהא מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו?
פרסה
זה מאכל בולגרי
הולכים לשחק אותה עם האפיקומן?
לא ממש תוכניות להמשך החופש:
לראות סטפ-אפ 2 ולרזות
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"אכלנו איריס במקמקמקמקדונלדס!"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
הידעת שאם אתה מערבב קטשופ עם מיונז יוצא לך צבע ורוד מזעזע כזה? טוב אם כן, אז תעשו לנו טובה ותפיצו את השם למאכל חדיש זה - "איריס"
תמונת השבוע:
אין לי כוווח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
נחמדיישן

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ... לא יודעת
משהו רע שקרה לך השבוע: כלום=] היום הכי הכי של השבוע: -- שיר השבוע של ביט: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט: השיר הזה של אברהם טל.. אממ.. לא זוכרת את השם.. משו עם נמלים בחודשי הקיץ
סרט השבוע: סוויני טוד!!
סדרת השבוע: האנטומיה, איך פגשתי את אמא, מרפאה פרטית ספר השבוע: מאכל השבוע:
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: -- התחדשות השבוע: 3 חולצות, מכנסיים קצרים יציאת/בילוי השבוע: כרמיאל מתרגשים לקראת הערב חג? לא.. אצל מי אתם עושים את הסדר? אצלי
בבית. אוהבים מצות? אממ.. כן קצת מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו? קניידלעך
הולכים לשחק אותה עם האפיקומן? לא ניראלי.. עברתי את הגיל תוכניות להמשך החופש:
? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שחם לי??
תמונת השבוע: -- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר... עבר די מהר=] ***
פסח שמח וכשר!!
*** תאכלו הרבה לחם=]

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifיהיהיהיהיההה /m\

משהו רע שקרה לך השבוע: היה מבחן בהיסטוריה באמצע החופש!@# משהו טוב שקרה לך השבוע: הלך לי טוב!@# היום הכי הכי של השבוע: היוםםםםם שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: Danny Elfman - The Ice Dance
סרט השבוע: מממממ אז ככה: שיקאגו
, יוקרה
, המספריים של אדוארד
, נקסט, מר ברוקס. סדרת השבוע: לא היו פרקים חדשים של CSI
ספר השבוע: הממלכה של קנסקי חחח איזה דז'ה וו מאכל השבוע: גלידההההה
Xטריליון!!!!!!111אחדחד מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: נראה היום
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: וואלה לא זוכרת עכשיו, אבל סמכו עליי שהיה, משניהם חח התחדשות השבוע: המון וינטג' של סבא וסבתא מאנגליה ובגדים ישנים שלי ששודרגו יהיהיהיהיה /m\ יציאת/בילוי השבוע: מסיבת 10 שנים בשברולט היוםםםםם מתרגשים לקראת הערב חג? חחח לא ממש אצל מי אתם עושים את הסדר? אצל הדודים אוהבים מצות? חחחח האמת שכן מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו? דנדןןןן הבןדוד הכי יפה ומתוק וטעים שראיתי בחיי הולכים לשחק אותה עם האפיקומן? מפיתום, ישר ניצחון טכני לדנדן תוכניות להמשך החופש: להיות סגורה בבית ולחרוש לבגרויות שמתחילות חודש הבא ;;;;; |אימוחותך| ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חחח איך כל השבוע מצטברים לי מלא וכשאני מגיעה לכתוב את זה כאן אני שוכחת? D: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : חחחחחח אני עדיין תקועה על הזובי של שבוע שעבר
תמונת השבוע: אחד מבני הדודים באוסטרליה [כןכן יש לי משפחה בכל העולם שמענו
] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ענקקקקקק והיום הולך אפילו להשתפר איימן :] חג חירות [לפני המתכונות והבגרויות ] שמח, טעים וכשר לכולם: תודההה וגם שתהיה היום אחלה הופעה של ביט69 ואידקור!

Xx MaayaN xX

New member
איזה כיף שחופשששש

משהו טוב שקרה לך השבוע: החופש התחיל!!! משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר =] היום הכי הכי של השבוע: חמישי!!! שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: What's The Matter With Parents Today?- NOFX סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: בובות! ספר השבוע: --- מאכל השבוע: אוכל סיני
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ענבל, שיר, נועה וסהר הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: משקפי שמש [: יציאת/בילוי השבוע: ים וסתומי מתרגשים לקראת הערב חג? נעע אצל מי אתם עושים את הסדר? דודים באשדוד אוהבים מצות? משמין מדי מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו? כל דבר טעים =] הולכים לשחק אותה עם האפיקומן? חח לא ניראלי תוכניות להמשך החופש: לא ידועת בדיוק.. אולי שוב ים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה זה פה? הגעתי לגן עדן???" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: הידעתם שמצה זה יותר משמין מפרוסת לחם?! תמונת השבוע: אם יש לכם איזשהם ספקות לגבי האמצעית, היא כן לובשת חלק תחתון! זה סתם נריאה שלא... (אני השמאלית) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מגניב רצחחח

fatbery

New member
מההה זה!!!!!!!

למה לא רואים לה את הפות!!! אוף=[. סתם חחח כוסיות אתן .

Xx MaayaN xX

New member
חחחחח כי היא כן עם תחתונים! זה סתם נריאה שלא.

כולכם חרמנים אחדאחד

יערולה13

New member
מסכמת שכזה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי
משהו רע שקרה לך השבוע:טיול שנתי
היום הכי הכי של השבוע:ראשון שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69:freak out- avril lavigne סרט השבוע:לא ראיתי סדרת השבוע:בקושי היה לי זמן
ספר השבוע:- מאכל השבוע:סלט פסטה- חייתי עליו כל הטיול הזה
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: כלום
יציאת/בילוי השבוע:טיול שנתי
מתרגשים לקראת הערב חג?לא ממש, אני יותר אוכלת לקראת הערב חג
אצל מי אתם עושים את הסדר?אצלנו , מה שעוד יותר מגריע את הסדר הזה >< אוהבים מצות?תאמת שכן מצה עם שוקולד את חיי
מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו?שונאת אוכל של פסח
הולכים לשחק אותה עם האפיקומן? ברור כל פעם אני מוצאת אותו
ואז אני כמובן מקבלת איזה ממתק אבל זה כ"כ שווה את זה
תוכניות להמשך החופש:ים, ולישון ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה
חג חירות [לפני המתכונות והבגרויות ] שמח, טעים וכשר לכולם גם לך
נ.ב איזה חמוד האייקון של אליהו הנביא תכלס

יערולה13

New member
הלוואי

רק עשיתי עליו בייביסיטר בחג כי הבעלים שלו היו צריכים מישהו ששימור עליו. אבל אולי מביאים לי את אחותו!

יערולה13

New member
חחחח אני יודעת את לא מבינה איזה משעשע הוא../images/Emo9.gif

אני נושכת את הכרית [לא זה לא לסביות] בתקווה שהוא ישחק איתה והוא נשך לי את האף, יופי גאון

ליעתע

New member
פסח!! ../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יש לי אשראיי!!! סתומרת... רק בנקט
משהו רע שקרה לך השבוע: תעודה
היום הכי הכי של השבוע: אתמול!
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69: כמה טוב שבאת הביתה
סרט השבוע: לא ראיתי
סדרת השבוע: לא ראיתי
ספר השבוע: לא קראתי
מאכל השבוע: פיצהמצה!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הקבוצה
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אממ כלום
התחדשות השבוע: כלום O:
יציאת/בילוי השבוע: אתמול לפפריקה היה נורא כיף :) עודדי מזל טוב!
מתרגשים לקראת הערב חג? נופ
אצל מי אתם עושים את הסדר? אצלנו:)
אוהבים מצות? רק אם זה: "פיצהמצהההההה"
מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו? קניידעלך! למרות שכבר אכלתי..
הולכים לשחק אותה עם האפיקומן? לא מסכימים לי להשתתף >:
תוכניות להמשך החופש: פסחת! ולהכין פרוייקט באנגלית ועבודה במתמטיקה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ><
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הוופל הבלגי של פפריקה לא משו..
תמונת השבוע: אין :)
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר + חג שמח!

just gaya

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo155.gifמסכמת../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:מממ הרבה יציאות וסירטונים של חמלל"ו משהו רע שקרה לך השבוע:יום רביעי בקניון עם טל
היום הכי הכי של השבוע:שלישי או שישי שיר השבוע של ביט 69:את לא רוצה שיר השבוע לא של ביט 69:nine in the afternoon-panic at the disco חרשתי ברמותתת
סרט השבוע:וואי יש הרבה אבל הכי סופר הירו
סדרת השבוע:פרויקט ביפ
ספר השבוע:אל תגלה-הרלן קובן ספר מצוין
מאכל השבוע:דנונה!!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:חמלל"ו
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:לאדעת
התחדשות השבוע:הרבה בגדים ובושם ושטויות כאלה יציאת/בילוי השבוע:יום שלישי לראות סופר הירו מתרגשים לקראת הערב חג?לא ממש
אצל מי אתם עושים את הסדר?סבא וסבתא
אוהבים מצות?ממש לא
מאכל של שולחן החג שאתם הכי הכי מחכים לו?שום כלום שונאת אוכל של פסח
הולכים לשחק אותה עם האפיקומן?חח לא
תוכניות להמשך החופש:ת"א ביביסטיר הופעה שיעורים.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:כל מיני מערכונים של חמלל"ו(במיוחד הבלוג של היטלר "טיס יס דה היטלר בלוגXD" אהה וגם "חממממלללווו חוסר מסוגלות מלהפסיק וואו חמלל"ו חממלל"ו"XD
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעתם ש...חטובל זה גם חתיך וגם מקובל?
תמונת השבוע:אשטון קוצ'ר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואו רצח

shirush1112

New member
דאיי הרלן קובן אליל!!#$@#%@#

קראתי כל השישישבת את ההזדמנות האחרונה. כמעט בכיתי.

למעלה