מחפשים ועוד...

ענבל30

New member
אני כבר התייאשתי מהסיפור הזה

של הכינויים המתבלבלים האלה שלי פה בפורום. ניסיתי דרך "החלפת שם" ונאדה - אין שינוי, ואז פתאום, בסתם הודעה שאני רושמת, השם מתחלף.
אז לכל מי שלא מבין מי נגד מי: ענבל אמא של רומי = ענבל30 = imale (ואגב, אני אשמח להשאר עם ענבל30 אם כבר
)

או-פר

אני מעוניינת באו-פר שגם תטפל בילדתי וגם תבשל, תנקה וכו´. אני רוצה לדעת אם למישהי היה איזשהו ניסיון עם או-פר, איך היה ואם יש לה על מי להמליץ לי, או לחילופין, להמליץ על חברה אמינה שמספקת או-פר.

היי מיכל

גיסתי הייתה או-פר אצל משפחה באזור המרכז. צריך לקחת בחשבון שכמו בכל מערכת יחסים, לא תמיד יש כימיה. הילדים היו מקסימים והיה לה כייף איתם. אבל האמא הייתה מאוד קרירה וזה הקשה על המערכת יחסים שלהם. דוגמא קטנה - המפתח של הבית אבד לגיסתי בתחנה המרכזית בדרך הבייתה (אפשר לחשוב שמישהו יימצא ויידע לאיזה בית זה שייך), הם עשו מזה כזאת סצינה והורידו לה מהמשכורת את עלות החלפת הצילינדר. בקיצור, היא עזבה לפני תום החוזה. קחי בחשבון שיכול להיות נפלא וכימיה נהדרת, אבל יכול היות שזה לא ייתאם לציפיות ואז צריך למצוא מישהי אחרת (לא קל לילדים) יש ארגון מטפלות של התנועה הקיבוצית (ואולי המושבים) שדרכם אפשר למצוא או-פר עם נסיון מקיבוצים. בהצלחה

GalGula

New member
פורום סקי בתפוז ../images/Emo13.gif

שלום לכולכם! נפתח פורום סקי בתפוז. כל מי שבענין - מוזמן! להתראות ויום טוב
גל

לא הולך - נראה לי שיש בעיה באתר

רותי, האם את יכולה לסיע? אי אפשר לעשות upload לתמונות, וזו לא בעיה של גודל. מקבלים "Done" בתחתי המסך, אבל התמונה לא עולה. אשמח אם תוכלו לבדוק את זה.

רותי ע

New member
תנסי אולי...

- להעלות קובץ עם שם באנגלית. - לבדוק שהפורמט הוא JPG. - לבדוק שהנתיב של הקובץ לא ארוך מדי (לדוגמא: c:\my documents ולא יותר מזה). - אם כל זה לא עוזר לפנות לתמיכה.

אורית ג.

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif הזמנה מפורום ברית מילה

ביום ד´ הקרוב (13 בחודש ) בשעה 21.00 יתארח בפורום ברית מילה (202) ד"ר אבשלום זוסמן-דיסקין . מומחה בנושא ברית המילה בפרט ומילה בכלל (כולל מילת נשים). ד"ר זוסמן-דיסקין הוא:
דוקטור לגנטיקה (גנטיקאי)
יושב ראש "העמותה נגד חיתוכים באברי המין"
סטודנט לרפואה תחומי הידע שלו בתוך הנושא הם רבים: הבטים הסטוריים , טכניקות שונות, מילת נשים וגברים ברחבי העולם, השפעה על חיי המין, בריאות , כנסים ברחבי העולם בנושא וגם העתירה נגד ברית מילה בישראל שהגישה העמותה בראשה הוא עומד לפני מספר שנים. אשמח אם תרצו להשתתף בדיון. מי שאינו יכול להשתתף באותו יום אך רוצה לשאחר שאלות מראש - מוזמן לשרשר שאלות לכאן. בברכה אורית ג. מנהלת הפורום

למעלה