מחפשים טורים
לכאן

josaphine march

New member
חיפוש אחר מאמר של יאיר לפיד

אני מחפש מאמר מהטור של יאיר לפיד בידיעות אחרונות משנה שעברה לפני ראש השנה שנקרא "השנה שתיהיה" יש למישהו במקרה?

מיכל3804

New member
חיפוש מאמר בדחיפות!!

אני מחפשת מאמר שפורסם לפני כחודש בידיעות אחרונות, 7 ימים, ב 03/09/05 ובתוכו סיפור קצר על דייג ודגים..ממש ממש חשוב :) אז בבקשה מי שזוכר.. שנה טובה

josaphine march

New member
מאמר משנה שעברה"השנה שתיהיה"

אני צריך את כל הטור משנה שעברה של המאמר "השנה שתיהיה" תודה רבה רבה!

poony

New member
שלום לכולם וקצת עזרה

שלום. אני אוהבת ומתחברת לדרך הכתיבה של יאיר לפיד. אני מעוניינת לדעת אם באיזהשהו מקום באינטרנט מפורסמים הטורים השבועיים שלו. אם מישהו יודע ויכול לכוון אותי במדויק היכן זה נמצא (אני ומחשבים לא ממש הולכים יחד...) אני ממש אשמח. תודה רבה מראש.

מילי17

New member
אכן

השנה שתהיה, 10.9.04 "שתהיה שנה אמיתית. לא עוד 12 חודשים על הלוח שבהם אנחנו הולכים מדחי אל בכי.." אתה צריך את כל הטור?

מילי17

New member
ככה

הטורים השבועיים שלו בידיעות אחרונות לא מתפרסמים באתר. אם יש טור מוסים שאת מחפשת אני אוכל להקליד לך אותו. אבל את הטורים הישנים שלו במעריב את יכולה למצוא באתר NRG שכאן בחיפוש קל של המילה "יאיר לפיד". וכמובן שיש את האופציה לקנות את הספר "עומדים בטור", שבו מקובצים הטורים הפופלריים ביותר ממעריב וידיעות. בהצלחה. מילי.

poony

New member
קודם כל המון תודה על העזרה

אז באמת המון תודה. נכנסתי לאתר של מעריב כדי לנסות למצוא טורים ישנים שלו. כמו שהצעת רשמתי יאיר לפיד בחיפוש וכל מה שמצאתי זה כמה כתבות שהשם שלו מופיע בהם. בגלל שאני כזו בורה במחשבים, יש סיכוי שתעזרי לי עוד למצוא ממש את הטורים? אני מאוד אודה לך. ובנוגע לטור מסוים, אם אני לא טועה אני זוכרת ממש מזמן שהיה איזה טור שלו לגבי גיוס, או לנער שעומד להתגייס, או משהו בסגנון הזה. אני פשוט ממש ממש עוד מעט מתגייסת ואם את יודעת על איזה טור אני מדברת ותוכלי להעביר לי אותו איכשהו אני הכי אודה לך...

מילי17

New member
הממ

יש לי המון טורים ששמורים על דיסק אם את רוצה אני אשלח לך . זה עוד ממעריב. פשוט את צריכה ללכת אחרוה כמה שנים טובות.. והטור של הגיוס. את מתכוונת שהוא כתב לבן שלו לקראת הצו ראשון?

poony

New member
לגבי הטורים ששמורים בדיסק

כן, אני אשמח אם תשלחי לי אותם. אולי למייל או משהו. אני אשלח לך במסר את המייל שלי. ולגבי הטור על הגיוס אני חושבת שזה הטור שהתכוונתי אבל לא בטוחה. יש סיכוי שתעבירי לי גם אותו? תודה :)

מילי17

New member
נשלח מייל../images/Emo30.gif עם טורים.

ובקשר לטור של הצו גיוס. אני פשוט קצת עמוסה כרגע, אני אקליד לך אותו בהמשך השבוע. רק תזכירי לי במסרים ביום רביעי חמישי ככה. מילי.

josaphine march

New member
מאמר משנה שעברה"השנה שתיהיה"

כן בבקשה אני צריך את כל הטור של "השנה שתיהיה" תודה רבה

snimrod

New member
אולי למשהו יש........

את המאמר יומולדת (אולי יום הולדת / יומהולדת) על מסיבת יומולדת לגנו הצעיר של יאיר? משהו עם הליצנית קיקי... אני לא מוצא והייתי רוצה לקרוא שוב. אם למשהו יש ויכול לשלוח לי לאי מייל או כהודעה מיידית או איכשהו אני ממש אשמח :) תודה!!!

anat135

New member
עזרה...

אני מחפשת את הטור שלו שהוא כתב 8 סיבות לכך שאני ישראלי משהו כזה... זה מופיע בספר שלו האחרון "עומדים בטור". אבל אין לי את הספר, וזה מאמר שאני מאוד מעונינת בו... אשמח לעזרה.. ענת..

שלום!

קודם כל אחלה פורום.. כל הכבוד.. גם אני מאוד אוהבת ומעריכה את יאיר לפיד.. כן, הייתי בכמה תוכניות שלו בעונה האחרונה ולא אני לא פסדיה אף תוכנית וטור שלו בעיתון. בכל מקרה.. שאלה אליכם.. או יותר נכון בקשה.. לפני כמה זמן (המון זמן אפילו) יאיר לפיד כתב בטור שלו שידיעות אחרונות מכתב טיפים לחיים למישהו שהתגייס (יכול להיות לאחייניות שלו או משהו כזה?). בקיצור, כתבה ממ שיפה.. עם משפטים וטיפים לאזרחות או לצבא כבר לא זוכרת.. מישהו מבין אותי.. ? יודע על מה אני מדברת.. ואם כן יש מצב שתוכלו לשלוח לי למייל..? אני ממש צריכה את זה.. שמרתי את זה אבל משום מה אני לא מוצאת.
אשמח לקבל כל עזרה מצדכם.. תודה

למעלה