מחפשים למי לתת

אלה 3

New member
מחפשים למי לתת../images/Emo24.gif

לקראת טו בשבט אני מארגנת בבית הספר בו אני עובדת פעילות בסופה יהיו לנו כ - 250 מנות גדולות ומקושטות של פירות יבשים אליהן יהיו מצורפים ברכות מילדי בית הספר. אנו רוצים לתרום לארגון לא מוכר כי המוכרים (חיילים, עזר מציון, בי"ח שניידר וכד') מוצפים בתרומות. יש למישהו רעיון? תודה אלה

אילנית03

New member
אני יכולה לבדוק בשבילכם עם

הבחורה שמתעסקת בזה בבית חולים שניידר מעניין אתכם?? חוץ מזה קיימות לא מעט משפחות פה באזור שהילדים שלהם יהנולקבל ...

קרוב לבית

כמה אפשרויות קרובות לבית... נכון שהחיילים מקבלים, אבל זה בדר"כ הולך ליחידות מסוימות שתמיד מקבלות מול כאלו שלא כל כך. אפשר פשוט לקפוץ לבסיס שצמוד למחסום במכבים. יש שם חבר'ה קרביים שלא בטוח שנספרים ע"י הצבא. בענין בתי חולים - כמו שכתבת, מרבית התרומות הולכות לבי"ח שניידר. אז אפשר הפעם לתת למחלקת הילדים באסף הרופא (ולעשות לפחות 2 שכנות מאושרות...). עוד רעיון: אני זוכרת שדינה שגב בקשר עם איזה שהוא בית יתומים בירושלים. יש שם ילדים מקסימים שבטח גם כן ישמחו לקבל קצת נשנושים. אגב -יופי של מחווה!

אונקלוגית ו/או ילדים ו/או לעולים

א. תוצאה לנותן ולמקבל היא מדהימה. ב. המסר טוב. ג. כפוף לגיל, וליעוץ אולי להוציא משלחת שתתן

Nushi121

New member
ביה"ס קורצ'ק בפתח תקוה

ביה"ס לילדים מפגרים, שאנו כארגון (בעבודה) אימצנו וזה נראה לי רעיון נחמד לחבר בין השניים.

netabm

New member
למי לתת

ניתן לפנות לבית הספר "בית הצייר" בירושלים בית ספר מיוחד לילדים עם הפרעות למידה קשות - הם ישמחו, אני בקשר עם מועדנויות באשקלון של ילדים בסיכון גבוה, גם הם יגידו תודה לכל מחווה. בקיצור יש לי הרבה רעיונות - אם רלוונטי פני אליי במסר אישי ואעביר פרטים. תודה נטע

למעלה