מחפשים/למכירה/דרושים/דרושות

ווינגז

New member
מחפשים/למכירה/דרושים/דרושות../images/Emo124.gif

בבקשה לשרשר לפה את כל ההודעות שקשורות למכירה/קנייה של ציוד/סוסים או כל דבר שמתאים לנושא הפורום ולשרשור

S H I L G I

New member
אממ

אם למישו יש איזה שמיכת דרסאג' במחיר זול [אפילו יד שניה/שלישית/עשירית] אז אני מעוניינת

S H I L G I

New member
אני מחפשת אחת ממש גרועה

שתעלה יותר זול ממה שאת מציעה פשוט אין אצלנו כ"כ שמיכות ונמאס לי אז לפחות שתהיה לי איזה שמיכה אחת נורמלית..הקטע שאין לי ממש תקציב עכשיו

ניצקוש

New member
אצל חנה נראה לי יש עכשיו

איזה מבצע טוב על שמיכות וזה לא פרסומת סמויה.. זה פשוט ככה

ToryMaster

New member
אבלאבלאבל

לא עדיף שתחכי קצת שיהיה לך כסף לאחת נורמלית, במקום שתוציאי סכום לא קטן [כי זה לא בא בזול, תכל'ס] על משהו שיתפרק מהר?

ווינגז

New member
../images/Emo45.gifגם אני רציתי להגיד את זה

ואפשר למצוא שמיכות טובות וחדשות בפחות מ-100 שקל, בסה"כ. את לא צריכה שמיכה לתחרויות, שווה להסתכל בחנויות ציוד (באינטרנט, נו) ולבדוק

מותר לי לנצל"ש?../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

למי שלא מעודכן ולכל מי שלא שם לב, רציתי להפנות את תשומת ליבכם לכך שד"ר אמיר שטיינמן-הוטרינר הראשי במחלקת הסוסים בביה"ח הוטרינרי בבית-דגן מתארח היום בפורום סוסים והוא יענה על שאלות הגולשים, אז אם יש לכם שאלות ענייניות לשאול אותו אתם מוזמנים. אתם יכולים גם סתם להציץ בשאלות ששאלו אחרים ולראות מה הגיבו להם, זה ממש מעניין. תהנו! קישור לפורום סוסים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=382 מקווה שגם לנו ייצא פעם לארח אנשי מקצוע.

PinkPony

New member
למכירה ../images/Emo61.gif

קסדה חדשה רגילה לא רכבו איתה עדיין במידה 56-57 . מחיר מצחיק . לפרטים נוספים - מסרים . 0523863110 עדי 0505461818 מיכל

PinkPony

New member
../images/Emo41.gif למכירה ../images/Emo41.gif

ראשיית סייחים ורודה+חבל ורוד משומשת . מחיר מצחיק . לפרטים - מסרים או .. 0505461818 מיכל

למעלה