מחפשים מדריך קפוארה עם רצון טוב.

whats up1300

New member
מחפשים מדריך קפוארה עם רצון טוב.

היי אנחנו מחפשים מדריך קפוארה עם רצון טוב להדרכה בהתנדבות של יותר ממאה אנשים כהדרכה חד פעמית. יש מעוניינים?

ailag

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בקשה טיפהל'ה גדולה, הא? רק טיפה.

ailag

New member
יעל, זה יותר מ 100 אנשים במכה

והם בטח יצפו למשהו יותר מג'ינגה והתחמקות בסיסית.

ToryMaster

New member
אני לא יודעת, מה

רק הנחתי, מתוך אמונה שאנשים הם טובים בבסיסם.

הראל CDO

New member
הם לא אמורים לצפות ליותר מג'ינגה

והתחמקות... אולי בעיטה אם יהיה ממש מלא מקום הבעיה היא שלא נאמר לאיזו מטרה וכו'... אם זה לאיזה פסטיבל או משהו כזה אז מי שיעשה או פריאר, או שמצא דרך לפרסם את עצמו להמון אנשים אם זה לתרומה או משהו בסגנון - אז יש מה לשקול אבל מכיוון שלא רשמו כלום... אין על מה לדבר בכלל

ToryMaster

New member
נורא קשה לי להבין

מישהו שמוכן לעשות מעשה טוב ללא תמורה חומרית הוא פרייאר? לא ספציפית על זה דווקא.

ailag

New member
תלוי מתי ומה

אם זה פסטיבל למטרות רווח שהמארגנים אמורים להרוויח בו המון ושכל מי שמשתתף בו מקבל 4000 שקל על סשן הדרכה - אם מישהו ידריך בחינם זה טוב לב שלו או ניצול ע"י המארגנים? לא אומרת שזה מה שוואטס אפ רוצה, רק מעלה אפשרות. זה מזכיר לי את האנשים התמימים שמגיעים לפורום קומיקס ואומרים "מישהו רוצה לצייר לי קומיקס בחינם? לא מסובך, רק משהו חד פעמי של שלושה עמודים.." - אלא אם נצייר משהו באיכות ממש גרועה זה אומר המון עבודה, והם לא מבינים למה אנחנו רעים ולא רוצים ("זה בשביל הצופים שלי") (והם הרבה פעמים גם מבקשים איכות במיוחד טובה או ציורים ריאליסטיים, שזה קשה) ובעצם הם מבקשים להשקיע הרבה מאמץ, הרבה זמן, מתייחסים לזה כמו אל משימה סתמית וקלה - והקרדיט והתמורה בהתאם. הודעות כמו "רק אימון חד פעמי למאה איש" מזכירות לי את זה. אני משערת שמאה איש מצריכים יכולות הדרכה מיוחדות (מה עושים עם האחרונים שמדברים והאם להעיר למתעמל #30 שעושה ג'ינגה הפוך) בניית שיעור מיוחדת (האם לכלול יותר משני תרגילים כשקשה לפקח על הביצוע? איך אנשים יגיבו? זה לא אירובי שההוראות בו די ברורות) ואם לא יצליחו בזה זה יעשה פרסום שלילי למאמן. למשל אם מתאמן #99 הוא בנאדם עשיר שבא להתרשם מהקפוארה והוא לא הרגיש שהשיעור נתן לו שום דבר - כי הוא עמד מאחורה ודיבר והיה קשה לקלוט שהג'ינגה שלו הפוכה עם 100 איש - הוא יבחר להבא שלא לתמוך בקפוארה כי זה סתם דרעק. זה גם יעודד יותר אנשים לבקש מחירים נמוכים או חינם, כי ככל שיותר שיעורים ניתנים בחינם כך אנשים ירגישו יותר מוזר לשלם סכום רגיל בשביל שיעור (למשל מישהו שמארגן שיעור ל20 איש וצריך לשלם על 20).

למעלה