מחפשים/מוכרים/מפרסמים וכו'

ממוקסס מדי - EP חדש לקוביאשי פורצלן

קוביאשי פורצלן - להקה מחוקה שמרצדת בין סגנונות מרוק ועד Fאנקי, Pאנק ועד היפ הופ, מוציאה לרשת אלבום EP, שכולו רמיקסים לשיר מאוחר מדי. הEP, ממוקסס מדי (זה כמו unseen - אי אפשר להיכשל), שוחרר לראשונה בבלוג "עונג שבת", ומעכשיו ניתן להוריד אותו - חינםאיןכאאסף!! להורדת האלבום המלא, כולל עטיפה, לחצו כאן

ifatmdm

New member
נגן\ית נבל להצגה

להצגה שתעלה לאחר סוכות באוניברסיטת תל אביב במסגרת פסטיבל סטודנטים דרוש\ה נגן\ית נבל. לתיאום פגישה עם הבמאי נא ליצור קשר במייל [email protected] שנה טובה יפעת

O Twenty

New member
מחפש זמרת ../images/Emo68.gif

לפרוייקט ניסיוני. דרישות: אמביציה אינטילגנציה קול (שיגרתי או יחודי) יכולת הופעה ותנועה דוברת אנגלית סבירה פלוס

inbal287

New member
מחפשים/מוכרים/מפרסמים וכו'

כרגיל - עדיף לכם לשים בלוחות הפורום, יותר יעיל.

badboy861

New member
מחפש אנשים לעבוד איתם על הרכב חדש..

מחפש זמרת ואנשים לעבוד איתם על הרכב סגנון רוק, ישראלי מקורי אנשים מהמרכז... צרו קשר..

מורה לגיטרה פיתוח קול 052:5315050 ר

מורה לגיטרה פיתוח קול 052:5315050 רונן אפרת+הפקת סינגל+וידאו קליפ באולפני הקלטות באיכות של אולפני הקלטה עולמיים + 24 BIT 96 KHZהפקת וצילום וידאו קליפים ב HDV052:5315050 לאיכות הצילום הגבהה בעולם , שיעורי פיתוח קול והדרכת שירה 052:5315050 להקלטות , הופעות , הצגות , אודישנים , וזמרים+שיעורי גיטרה ממורה לגיטרה 052:5315050 רונן אפרת בעל ניסיון רב בתחום שמעביר גם קורסי השתלמות נגינה בגיטרה ל מורים לגיטרה חשמלית 052:5315050 רונן אפרת באולפן הקלטות בת''א .

riverstudio

New member
הודעה!!! אולפן הקלטות / חדר חזרות

River Studio אולפן הקלטות המציע שרותי חדר חזרות ברמה גבוהה, אפשרות הקלטת live המקום מרווח, מרכזי ואינטימי. לרשותכם: ציוד הקלטה מהשורה הראשונה מעליות משא להובלת ציוד חניה בשפע נוף מדהים קפה, חלב לכל המעוניינים האולפן עובד בכל שעות היום. מחירים נוחים לרציניים, הנחות בשעות הבוקר! אנו נמצאים ברח' רבניצקי 7, תל אביב לאינפורמציה מפורטת יותר נא לפנות: קובי 0544466614 אולי 0508937977

SainTonix

New member
למכירה ../images/Emo168.gifחשמלית סילברהאד+ דיסט

חשמלית סילברהאד ודיסטורשן Digitech DF7 למכירה גיטרה חשמלית סילברהאד סטייל פנדר נוחה מאוד צליל מצויין בקלין וחם בדיסטורשן מגיעה עם מלא תוספות!!!(קייס איכותי,פוליש,סט מיתרים חדש,סליידר,מטלה לקיר,ידית טרמולו,ושתי רצועות) פאדל דיסטורשן איכותי ביותר Digitech DF7 !פאדל שמשלב בתוכו מלא סוגי דיסטורשן וכולל מדמה מגברים בנוי!!! דגימת סאונד * הפאדל מגיע ללא שנאי מחירים: גיטרה: 500 פאדל: 400 לעוד פרטים: פלאפון: 0504082228 (אני לומד בשעות הבוקר ככה שסביר להניח שאני לא יענה) EMAIL: [email protected] ICQ: 91133603 אני גר בפתח תקווה ואין לי רשיון או אפשרות להגיע למקומות לכן אתם באים לקחת!

למעלה