מחפשים מישהו עם רכב גדול

wildcat6

New member
מחפשים מישהו עם רכב גדול

טרנזיט טרנאספורטר כל אלו שיש להם אפשרות להעמיס יש מדפים מפלסטיק שחייבים להגיע מאזור הכנרת לרחובות זקוקים לעזרה עם זה S.o.S

jole

New member
אפשר שחלק מהמדפים יעצרו קרוב

יותר באזור מגידו?? למחסן הצפוני ?

wildcat6

New member
אם יהיה עודף במדפים

באופן אישי אני יעביר גם למגידו. ראיתי אתמול את המחסן ברחובות. כואב הלב אי אפשר להפעיל אותו והבטחתי שאם המדפים האלו יתפרקו הם יגיעו לרחובות במידה ויהיה עודף ויש הרבה מדפים אני יעביר גם למגידו אבל חייבים רכב שיגיע לאסוף כדי שיתחילו להפעיל את המחסן ברחובות. לא צריך משאית בשביל זה מספיק טרנזיט או משהו כזה

יקירי תודה על התרומה אני חושבת

שבהחלט עדיף שתעביר את המדפים למחסן במגידו , קרוב יותר אליכם, למחסן ברחובות
דואגים למדפים. פנינה

wildcat6

New member
מגידו רחובות מה זה משנה כשאין אך

אני אומרת יש הרבה מדפים ויכול להיות שישאר גם למגידו צריך רכב לא חייבים רכב גדול כי זה מדפים מתפרקים. ולצערי לתפוז לוקח דברים באיזי ובנתיים המחסן מושבת. לא חבל? פנינה אני מבינה אותך אבל אני רואה כיוון אחר שחבל לפספס מדובר במדפים מעולים למחסן שסתם עומדים ללא שימוש.

מתוקה, אם לא נתיחס ברצינות

לתפוז הם לא יעזרו לנו בהמשך ואנחנו לא יכולים להרשות את זה לעצמינו. אני מאוד חוששת שנפגע ברצון הטוב שלהם. אני מציעה שנמצא דרך להעביר למגידו את המדפים שהם צריכים. במקביל, שימרי לנו מדפים כדי שאם עד סוף השבוע לא נקבל את המדפים מתפוז, נעביר לרחובות את אלה שאצלך.

רותם111

New member
WILD CAT הדברים נכתבו בשמי

אני מאוד מבקשת שתשקלי בחיוב את מה שביקשתי ממך.

wildcat6

New member
רותם גמדית קטנה פרקתי מהר אותם

אך שקיבלתי אישור ישר פירקתי אותם, האחראית היתה בהלם. כאילו שפרקתי אותם מהר לפני שהיא תתחרט או משהו כזה. שוב אני אומרת יש המון מדפים גדולים רחבים, ויש סיכוי שאנחנו מסדרים את שני המחסנים אבל צריך כלי תחבורה. מבטיחה לנסות ללחוץ על אבא שלי לא בטוח שאצליח, אולי אם הוא יבין שזה רק להעביר אז הוא יסכים. (אשמח אם תמשיכי לחשוב על הובלה כל שהיא תפוז הבטיח זה נהדר אבל המצב לוחץ חבל על כל יום שהמחסן לא פעיל, לא רוצה לשפוך מלח אבל גם העירייה הבטיחה) נ.ב קיבלתי הודעה שיש עוד סטוק של בגדים

למעלה