מחפשים מסעדת בשר מעולה בצפון

מחפשים מסעדת בשר מעולה בצפון

שלום לכולם, אנחנו בחופשה בצפון (מנרה) - 3 מבוגרים ו-2 ילדים. לא מכירים בכלל מסעדות באיזור וממש רוצים לצאת הערה למסעדת קרניבורים טובה. יש למישהו המלצות על מסעדה צפונית? בקריית שמונה, ראש פינה, מטולה, קצרין, או כך מקום בסביבה... תודה רבה רבה

danbaratz

New member
הטחנה במטולה

לא אכלתי שם כבר שנים אבל רוב הביקורות טובות מאוד לי זכורה כמסעדה מצויינת. בקצרין יש את מיטשוס שאומרים שהיא טובה, לא ניסיתי. בראש פינה יש את דוריס קצבים, אכלתי שם לפני שנתיים ומאוד לא התלהבתי, אבל יש הרבה ביקורות טובות ככה שיכול להיות שהם הישתפרו. מסעדת הבוקרים בורד הגליל סתמית ביותר. בכלל לעשות מסעדת בשרים כשרה זה כמו להכין פרושוטו מבקר, חוץ מהשם אין שום קשר.

יוצאים למיטשוס

קיבלנו המלצות רבות למיטשוס ועוד כמה לדוריס ולטחנה. נדווח כשנחזור.

הבשר הכי טוב שאכלנו בזמן האחרון

ואולי אפילו אי פעם, ברצינות. שירות לוקה בחסר, אבל בשביל בשר כזה אני מוכן לפנות לבד מהשולחן וגם לשטוף כלים. מומלץ מאוד.

ובלי לתאם . . .

שוב ביקרתי היום בטחנה. חשבתי שזה פשוט לא הוגן שבתי, בת ה 5 כבר הייתה שם בעוד אשתי לא. ובכל זאת, אשתי חגגה אתמול יום הולדת. כל שקל מתוך ה 325 ש"ח ששילמנו היה שווה את האוכל. כרגיל - מקום מומלץ. מזון טעים. ולצערי לא הזדמן לי לטעום מהאסאדו שבושלו בכניסה למסעדה. אנחנו חגגנו על שיפוד קצבים ואנטריקוט. כל התוספות ליד, היו גם הן מדהימות וטעימות. את מיטשוס לא מכיר. אבל על הטחנה - ממליץ כתמיד. חגי

למעלה