מחפשים/מפרסמים/מוכרים וכו'

Pink Floyd 8

New member
מחפש חברה' מאיזור חיפה ועמק יזרעאל

בכדי להקים עימם הרכב. (חברה' בגיל 14 עד 17) נ.ב אני בן 17

ביט69 בשלישי

ביט69\ להקת פאנק רוק צעירה בעברית. בקרוב אלבום בכורה – "חומרים רטובים", סינגל ראשון בחודש נובמבר! הופעה הבאה: יום שלישי בפטיפון! פלאיר מצורף. המייספייס של הלהקה: www.myspace.com/beat69 פורום רשמי וחדש בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1634

MAYMONY

New member
כנסו ושמעו את הדבר החם הבא במוזיקה!

http://www.officialkfir.com/ השם החם הבא: כפיר כהן, כפיר שר שיר לזכר בן דודו רענן קוממי, רענן היה לוחם שייטת שנפל באחת מפעולות צה"ל.. שם השיר "רני" כמו כן ראו באתר עוד פרטים על כפיר כהן, שירו של כפיר שודר בערוץ 24.. כפיר הולך להיות השם הבא במוזיקה הישראלית!

SuperGirl82

New member
פיתוח קול ואולפן הקלטות

שלום לכולם! שמי שירן, אני בת 24. לא מזמן למדתי משחק וכחלק מהשיעורים נלמד פיתוח קול, דבר שמאוד אהבתי. יש לי גם דפיוצר בבמה (אתם מוזמנים לבקר). לאחרונה ממש מתחשק לי ללמוד פיתוח קול ואולי גפ להקליט קצת. האם יש לכם המלצות באיזור השפלה (רחובות/יבנה/ראשון)? תודה :)

lmnor

New member
היי שירן

אני מכיר אולפן הקלטות מצויין שנמצא בפתח תקווה, יש שם חברה מקצועיים ומחירים ממש זולים. האתר שלהם הוא www.sdstudio.co.il כנסי לשם ותראי מה יש להם להציע. אני יודע שהם מקושרים גם למורים לפיתוח קול.

inbal287

New member
מחפשים/מפרסמים/מוכרים וכו'

המלצת המנהלות: לכתוב את כל ההודעות האלו בלוחות הפורום, יותר אפקטיבי.
.

מחפשת מקום ללימוד נגינה בסקסופון|תו

היי לכולם... מקווה שהגעתי לפורום הנכון... אני מחפשת מוסד מוכר וותיק ללימוד נגינה בסקסופון, באיזור תל אביב או מודיעין אשמח לקבל המלצות..

מחפשת להקה../images/Emo211.gif

אני מחפשת להקה/ נגנים, ללהקת רוק/ ג'ז (עוד לא הוחלט). לפרטים שלחו לי מסר, או פנו אליי באייסייקיו (498915913).

שלום לכל המוזיקאים

אתם מוזמנים לקומונה החדשה לנגני חליל צד "חלילי וחלילני צד"

זיו1991

New member
אני צריך מורה פרטי

שיהיה בסביבות חולון ושיקח עד 60 שקל לשיעור אני אשמח אם תשאירו מספרים.

thecrimsonking

New member
אולפן הקלטות זול!

אולפן הקלטות זול! אולפן הקלטות בצפון הארץ (קיבוץ עברון-ליד נהריה) מקליטים: אומנים צעירים ומנוסים להקות צעירות ומנוסות וכו... אפשרות של הכנת פליבקים וסקיצות לשירים מקוריים ומוכרים עזרה בהלחנת שירים לכל ארוע ומטרה... אפשרות של המרת קסטות טייפ תקליטי פטיפון וכו לדיסקים ועוד אין ספור אפשרויות...והכל במחירים נמוכים מהרגיל!!! לפי סוג השירות ולא לפי זמן!!!!! 0524281129

../images/Emo41.gifערב להקות צעירות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

להקות שרוצות להופיע מתבקשות לשלוח מסר עם פרטי התקשרות. 28.10 היינקן הבימה קלאב- ערב להקות צעירות. (יוזמה פרטית).

למעלה