מחפשים/מפרסמים

שלום! אני צריך המלצה וטלפון

של מורה לגיטרה בראשון לציון. גם מחיר לשעור יהיה נחמד‎:)

אדרגל

New member
מחפשות נגנים להרכב חדש:)

אני לומדת פיתוח קול כבר 4 שנים ומנגנת על גיטרה. אוהבת מוסיקה. אני וחברה טובה שלי שרות יחד הרבה כאשר אני מלווה. אבל חשבנו שאולי יש עוד אנשים כמונו שרוצים להתאמן יחד וליצור מוסיקה, לפתח שירים שלהם ולעבד אותם יחד. ללמוד איך לנגן בהרכב דורש אימון ונסיון. אם יש מישהו שיש לו סבלנות ורוצה באמת בשביל הכייף והנסיון לעבוד בצורה רצינית ולהנות מהמוסיקה יחד שיצור איתי קשר. אגב אנחנו מתגוררות באילת. האיסיקיו שלי- 337270001 אימייל- [email protected]. תודה.

inbal287

New member
מחפשים/מפרסמים

כל ההודעות הנ"ל לשרשור הזה שיפתח בערך כל יום.
אנחנו המנהלות ממליצות לכם לפרסם בלוחות, שם ההודעות נשארות ולא עוברות דפים כל יום, וככה יהיה יותר קל ויעיל לכם לקבל תגובות וטלפונים.

Yoko Nakajima

New member
דרוש/ה מתופף/ת

עדיף מראשל"צ או איפהשהוא קרוב. פרטים במסרים.

metalhead

New member
מחפשים בסיסט וזמרת ללהקה

רצוי נגן וזמרת מקצועים עם ניסיון עד גיל 15 מ13 אנחנו מנגנים רוק,מטאל,רוק אנד רולל ועוד יש שירים משלנו יש לצור קשר דרך הפלאפון 0507547016

הופעה של ברוואז ב 12.9

הופעה של ברוואז'! נופיע ביום שלישי ה 12.9 בשעה 22:00 ב "STOUT" בת"א (רח' הארבע 14, קרוב לסינמטק). אנחנו נהיה בסדר גמור, לפנינו יעלו "טרמינל" שיהיו סבבה לגמרי, ואחרינו יהיה ג'ם סשן, שזה כבר תלוי בכם, אז הניחו לי. לגבי העניין הפיננסי, כאן קיימות שתי גרסאות. הראשונה טוענת כי הכניסה היא חינם. גרסה זו נשענת על ניסיון העבר ועליו בלבד. גרסה שנייה, המסתמכת על עדות ראייה, טוענת שחציית מפתן הפאב תעלה 5 שקלים - כל שקל סמלי יותר מקודמו. עדות הראייה, אגב, מתייחסת להודעה שנכתבה בגיר על לוח המקום, וגירים כידוע הם כלי כתיבה בעלי אמינות נמוכה. תחליטו בעצמכם האם הסיכון שווה. זה האתר שלנו: http://Barwaj.on.to ויש גם משהו ב: http://www.myspace.com/barwaj הקיצר, הוזמנתם.

רייל

New member
כל כך הייתי רוצה לראות אתכם מופיעים

רק חבל שזה ביום שלישי. נו, פעם הבאה. שיהיה המון בהצלחה.

gilwinter2

New member
דרוש סולן ללהקת רוק

מתופף בסיסט וגיטריסט בני 17-18 מחיפה מחפשים סולן ללהקת רוק הלהקה עם חומר מקורי ונסיון בהופעות... דבר שלא יזיק גם ללסולן חושב שאתה מתאים? 0546403464 גיל

מחפשת גיטריסטית להרכב

מאיזור המרכז,רצוי שתיהיה מהמגזר הדתי.צורנה איתי קשר במסרים.

למעלה