מחפשים מקום חדש למשרד של ההתאחדות

bensha1

New member
מחפשים מקום חדש למשרד של ההתאחדות

כידוע לרובכם, בגלל התנהלות קלוקלת של ההנהגות הקודמות של ההתאחדות, אנו נאלצים לפנות את המשרד שלנו ברח' אלנבי 108 בת"א, עד סוף שנת 2010. אנחנו כבר בתהליך אריזה ומחפשים מקום חדש. למעשה אני פונה דרך הפורום ומבקש מכל מי שיכול ויודע לעזור לנו למצוא מקום חדש. מה שאנו מחפשים זה משרד/מחסן באיזור הפריפריה בגודל של 15 עד 20 מ"ר, אבל זול!! אין לנו משאבים לשלם הרבה ולכן גם לא איכפת לנו למצוא מחסן שמדי פעם יאוייש לצורץ כזה או אחר. אז אנא מכם, אנו זקוקים לכל עזרה. אם אתם יודעים על איזה מחסן/משרד באיזור המרכז, יכול להיות גם באחד המושבים או הקיבוצים או המשקים הפרטיים, אנא הודיעו לנו לטל' 050-3556841 או 050-3556842. בתודה מראש משה יו"ר ההתאחדות

בשמחה אצלי במושב רק שהוא לא בפריפרייה

לדעתי הכיוון במחסן של מושב מאוד מתאים, גם ניתן קליים מפגשים וארועים ללא עלויות נוספות. מה עם מושב קידרון (יוצאי X יוגוסלביה)?

bensha1

New member
אנחנו לא פוסלים אף אפשרות

אנחנו לא פוסלים אף אפשרות. כמובן שהפריפריה של ת"א עדיפה. לקדרון עוד לא פניתי. בעלון הקרוב שיצא התחילת יוני יש פניה כללית לכולם. אנא המשיכו לבדוק ולהציע! מה יש אצלכם במושב? והאם זה במחיר סביר?

במרכז המושב התפנו גנים ובית כנסת

כי נבנו 4 גנים חדשים ובית כנסת חדש. אפשר לברר עלות מאוד חלקית של השכרה יחד עם אולי פעילות אחרת (זה במרכז המושב עם חניה - מקום מטופח ויפה). לחלופין אפשר בשטח שלי אם אין אפשרות טובה אחרת, בית להתאחדות חייב להיות!

faridi

New member
בנשה, כולי תקוה וּתפילה ש...

תזדמן לכם תרומה למבנה.

bensha1

New member
אני אבוא לראות במה מדובר

לא פוסל שום אפשרות. מה שחשוב שיהיה במחיר שנוכל לחיות איתו.

bensha1

New member
אני ארים את הכפפה

אי שם בשבוע הבא או זה שאחריו. נהיה בקשר בטלפון.

למעלה