מחפשים מקום שמצלם תמונות פספורט לפי הדרישות

מחפשים מקום שמצלם תמונות פספורט לפי הדרישות

הקנדיות. הצלם שאנחנו בדרך כלל הולכים אליו התייאש מראש ואמר שהוא לא מצליח לצלם תמונות שיעמדו בדרישות שלהם. בקיצור - צריכים המלצה, רצוי באיזור השגרירות הקנדית בתל-אביב או כל מקום בירושלים.

תלתל11

New member
תמונות

זה מעניין איך יש מקומות שנכנסים ללחץ היסטרי מההנחיות, כבר קיבלתי תגובות כמו "זה ייקח יומיים כי צריך לעשות לזה עיבוד דיגיטלי" ושאר שטויות. יש חנות צילום ברחוב שלומציון המלכה בירושלים, מול משרד הפנים וקצת לכיוון שער יפו (לא זוכרת את השם, אבל זו החנות שממול ולא הכוך שליד הכניסה) - נכנסתי, נתתי את הדף, אמרו "אין בעייה", צילמו בנסיון אחד, התקבל בשגרירות בלי בעיות.

תודה על התשובות

ומסקרנות - התקבל בלי בעיה ובאמת עמד בדרישות של גודל ראש בין 31 מ"מ ו36 מ"מ או שהם פשוט לא באמת מתייחסים לדרישות של עצמם?

תלתל11

New member
הם לא מודדים מולך עם סרגל

מה הם עושים שם בחדר האחורי אני לא יודעת, שמענו כאן על מקרים שתמונות לא התקבלו. אבל מה הבעייה לצלם גדול ראש בין 31 ל-36 מ"מ? במיוחד בעידן הדיגטלי? קטן מדי, מתקרבים טיפה ומצלמים שוב. כולה צריך גודל מסוים (בטווח של חצי ס"מ שזה הרבה), למרכז את הראש (הצלם צריך להשתחרר מהקונספציה שצריך לראות כתפיים), רקע לבן והבעה של אבל ודיכאון. אם תחייך, יחשבו שאתה מבסוט בארץ ולא יאשרו לך את הויזה
.

בוביקון

New member
לא נראה לי שמישהו בודק עם סרגל

זה צריך להיות פחות או יותר מה שהם מבקשים.

Spring Mind

New member
../images/Emo10.gif כמעט בכל פוטו זה אפשרי

פשוט מראים להם את הדף עם הדרישות. מומלץ לחפש את המחיר הנמוך ולא להתפתות לאלו שמספרים סיפורים על הצורך בעיבוד תמונה... וכן, חשוב להיראות מבואסים בתמונות... הקטע של 'בלי חיוך' ממש משונה....להראות לפקידים יראו כמה אנחנו מסכנים בארץ....

lironshn

New member
ברחוב דיזינגוף ממש מחוץ לסנטר

יש את הפוטושופ אם אני זוכרת נכון את שם החנות. הם כבר יודעים את העבודה... בהצלחה

תודה לכולם

בסוף ניסיתי את החנות שתלתל הציעה, אבל היא נסגרת מוקדם (ב-16:00) אז הלכתי לחנות הצילום הותיקה פוטו שוורץ ונראה לי שהם עשו את זה כמו שצריך (ועל הדרך זכיתי בטיול נחמד במרכז העיר אז יצא שווה...) - למי שצריך יש להם שם את כל ההוראות של המדינות השונות - הם טענו שהצרפתים הכי משוגעים מבחינת דרישות הצילום שלהם, ושהקנדים דווקא בסדר.

למעלה