מחפשים משהו? הכול לכאן!

סיכת מ"מ

למישהו יש את השיר של יאיר לפיד סיכת מ"מ זה ממש דחוף לי להיום...

digiman

New member
מי יכול לעזור? לפיד - שמעון ישראלי

יאיר לפיד עשה כתבה על שמעון ישראלי שקיבל פרס על מפעל חיים בכתבה היה קטע ששמעון ישראלי קרא על הבמה משהו כמו: "גוזל קטן אומר שלום לזוג הוריו פורש כנף ומתעופף לו מהקן" אני מחפש את הכתבה המלאה כולל הקטע מי יכול לעזור?

../images/Emo187.gif

בבקשה אנשים אני חייבת את השיר שלו סיכת מ"מ מילי 17 יש לך?

hilali1

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

סיכת מ"מ- יאיר לפיד ________________ הדרכים מתחילות בסיכות בטחון שתופסות את זנב החיתול והן נמשכות לסיכות השיער שאוספות את התלתול. ועוד מחכות סיכות בסדרה מתחבאות בשבילי החיים סיכות הוקרה, סיכות תפירה סיכות ניירות וסיכות משרדים. אך יש רק סיכה אחת בעולם שצריך בשבילה להלחם, ואולי בגלל זה היא היקרה מכולן הלא היא סיכת המ"מ. סיכה זעירה, נחבאת על צוואר שום דבר לא נוצץ או זורח היא הראשונה לעלות אל ההר בליל ניווטים צל ירח. היא הראשונה לומר "אחרי" בלילות פגועים וימי קרב להוביל כל חייל בפקודה או ברוך וגם לוודא שהוא שב. והיא שזוכרת ותדאג להזכיר שהארץ הזו היא נחלת אבות שבניה כל יום אות המקיימים וצריכים מחדש בה לזכות. זו סיכנ שאומרת על בעליה הוא הטוב מבין הטובים ביותר ומי שזכה בה יידע ויודע שהוא אינו מן הזן המוותר. היא יודעת שיש יפות ממנה בכל חנות תכשיטים וחלון ראווה אך רק מי שאותה ענד אף לרגע מבין מה פירוש המילה "גאווה".

roonie

New member
מישהו מכיר את שיר סיכת מ"מ?

שלום, אני מחפש את השיר/כתבה שיאיר לפיד רשם על סיכת מ"מ. אם מישהו יכול לרשום לשלוח קישור או לעזור אשמח. תודה

מילי17

New member
השיר

סיכת מ"מ- יאיר לפיד ________________ הדרכים מתחילות בסיכות בטחון שתופסות את זנב החיתול והן נמשכות לסיכות השיער שאוספות את התלתול. ועוד מחכות סיכות בסדרה מתחבאות בשבילי החיים סיכות הוקרה, סיכות תפירה סיכות ניירות וסיכות משרדים. אך יש רק סיכה אחת בעולם שצריך בשבילה להלחם, ואולי בגלל זה היא היקרה מכולן הלא היא סיכת המ"מ. סיכה זעירה, נחבאת על צוואר שום דבר לא נוצץ או זורח היא הראשונה לעלות אל ההר בליל ניווטים צל ירח. היא הראשונה לומר "אחרי" בלילות פגועים וימי קרב להוביל כל חייל בפקודה או ברוך וגם לוודא שהוא שב. והיא שזוכרת ותדאג להזכיר שהארץ הזו היא נחלת אבות שבניה כל יום אות המקיימים וצריכים מחדש בה לזכות. זו סיכנ שאומרת על בעליה הוא הטוב מבין הטובים ביותר ומי שזכה בה יידע ויודע שהוא אינו מן הזן המוותר. היא יודעת שיש יפות ממנה בכל חנות תכשיטים וחלון ראווה אך רק מי שאותה ענד אף לרגע מבין מה פירוש המילה "גאווה".

morenas17

New member
שלום כולם

האם למישהו יש על המחשב, ממש במקרה, את התור השבועי של יאיר מעיתון 7 ימים? נ.ב- אני פשוט מאוהבת בבנאדם הזה.. אם הוא במקרה רואה את זה, אז שידע.. שהוא פאקינג מדהים וכמה כיף שעוד נשארו אנשים כאלה במדינה הזאת...:]

מילי17

New member
הטור של יום שישי

20 לינואר? אם כן אני אקליד לך אותו ביום שלישי.
תזכירי לי במסר מחר בערב. יומטוב, מילי.

moris551

New member
אנו מבקשים ממך לתת זמן שידור .

ככר הלחם שהיתה בכיכר המדינה בתל אביב כיום מפלגה היא מדוע אתה לא מתיחס לאיש הקטן לוחם חברתי בילתי מושחט שמבקש הכרות עם העם ואנו משפחת קרסיס רוצה ומבקשת פגישה עם ישראל טוויטו ומעומדי מפלגתו אשר רשומה בשם לחם שבוע טוב והצלחה בהמשיך הדרך גם לך מאכלת משפחת קרסיס למר לפיד.

HAIFA24

New member
משה

שלום מילי17, בפסח שנה שעברה (לא האחרון) כתב יאיר לפיד טור ב7 ימים של ידיעות אחרונות על משה רבנו. נתן שם כמה ציטוטים על יחסו של אלוהים אל משה כאל בנו ועוד ועוד. גם השנה בפסח כתב לפיד טור דומה אבל לא הכיל בו את הכל. מכשיצא הספר "עומדים בטור" רצתי לקנות אותו רק בשביל הטור הנ"ל אך הוא לא בנמצא. אולי במקרה יש לך מושג מאיפה אוכל להשיג אותו? המון תודה.

מילי17

New member
השיר הזה

כבר חזר פה בפורום כ"כ הרבה פעמים. ואני באמת לא יודעת מה זה. מאיפה זה לקוח? אפה זה נכתב? מתי? על מה זה מדבר?

S c a r l e t t

New member
האמת היא

שיש לי בראש איזה טור או משהו שהוא כתב איפשהו פעם על סיכת מ"מ, זה לא היה שיר זה בטוח, מעין קטע קצר כזה אבל אני לא מצליחה להיזכר איפה ומתי זה פורסם

jaguarjag

New member
לא יודעת אם לזה הכוונה

לא יודעת אם לזה הכוונה היום הגיע לי למייל משהו שלו אלה תולדות חיי..."/ שמעון ישראלי בחדר קטן ואפור כטלית יושב איש זקן וסב. יושב איש זקן, יושב וחושב ועושה את חשבון חייו. חושב: עוד מעט ויבוא הקץ מה ידעו הנכדים אודותי? נוטל גיליון ורושם בראשו: אלה תולדות חיי... במה אתחיל?- כמובן, בילדות אך הייתה לי ילדות רגילה. אבא טרוד ואם עצבנית ואחות שצועקת עלי. אח...מה יש לכתוב על ילדות שכזאת אתחיל מימי נעורי... בחדר קטן ואפור כטלית יושב איש זקן וסב. יושב איש זקן, יושב וחושב ועושה את חשבון חייו. ימי נעורי, מה יש לכתוב? בחינות...ציונים...שיעורים... כל בוקר לקום ולרוץ לכיתה פצעי הבגרות הדוקרים. הפחדים שהעיקו עלי. מה יש לכתוב? נעורים רגילים אתחיל בימי נשואי... בחדר קטן ואפור כטלית יושב איש זקן וסב. יושב איש זקן, יושב וחושב ועושה את חשבון חייו. ימי נשואי, ירח דבש שנגמר והפך לשנים של שיגרה. דירה...הלוואה...מכונית... הלוואה... ומריבות עד לב התקרה. ו...תינוקת שניה...שעות נוספות.. ולבן-בר מצווה, חתונה. מה יש לכתוב על אותן השנים? אתחיל מתקופת הזקנה... מתי זה החלה תקופת הזקנה כשהודיעו: "אתה מפוטר?" והבן והבת חיפשו בית- אבות והבנת- אתה מיותר... או..הפחד הזה בלילות, בלי שינה שאולי לא תראה עוד אור. כמו שכנך מימין, כמו אותה הזקנה שליווית אתמול אל הבור... בחדר קטן ואפור כטלית יושב איש זקן וסב. יושב איש זקן, יושב וחושב ועושה את חשבון חייו. עם בוקר מצאו אותו בחדרו גחון לשולחן כמו חי. דף ריק לפניו, ולמעלה כתוב: אלה תולדות חיי...

למעלה