מחפשים נעלי אלפא פלקס+ שאלה על מוט דובס

שחפית82

New member
מחפשים נעלי אלפא פלקס+ שאלה על מוט דובס

שלום.
זמן רב לא עדכנו. הקטן שלנו כבר בן שנה וחודשיים, התחיל ללכת צעדים ראשונים וההתרגשות גדולה.
מאחר והוא מוצא את נושא ההליכה מעט מאתגר הוא מקל על עצמו והולך מידי פעם על הברכיים...
אנחנו נועלים את הנעליים כ- 11 שעות בלילה ועוד שעה במהלך שנת הצהריים. עד כה הוא משתף פעולה יפה.

רציתי לשאול 2 דברים:
1. אנחנו משתמשים בנעלי אלפא פלקס עם מוט דובס. כרגע הוא נועל מידה 90 וכף הרגל גדלה ורציתי לשאול האם למישהו יש מידה 100 או 110 להעביר לנו (גם בתשלום). כמו כן, ברגע שנמצא מידה גדולה יותר נוכל להעביר הלאה את הנעליים שברשותנו.

2. האורטופד שלנו אמר לנו כאשר רכשנו מוט דובס שיש להקפיד שהמוט יהיה ברוחב הכתפיים. מאחר והילד גדל הגענו כבר למקסימום שניתן להרחיב את המוט. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? איך ניתן להרחיב את המוט מעבר? האם צריך לרכוש מוט חדש? נראה לי מוזר שעוד כחודשיים המוט כבר לא יהיה ברוחב הכתפיים והוא יהיה פחות מגיל שנה וחצי.

חוזרים לשגרה, אחרי ימי השלג הלבנים בירושלים.
תודה מראש למשיבים ושבוע טוב.

פרלמנים

New member
רוחב הכתפיים

פונסטי דיבר על העניין הזה בעיקר מטעמי נוחות ולא מסיבות של התיקון עצמו. הוא כתב בכמה הזדמנויות, כולל בתכתובות אישיות שלי איתו לפני כמה שנים, שכשהמוט ברוחב הכתפיים ההיענות של הילד למוט ולנעליים היא טובה יותר לאורך זמן.
אז מצד אחד אין לך מה לדאוג מבחינת איכות הטיפול, אבל בכל אופן, גם הנוחות היא חשובה מאוד, וקצת מוזר לי שהמקסימו ם של המוט ממוצה כבר בגיל שנה וחודשיים. אולי כדאי להתייעץ עם מי שמוכר את המוט כדי לבחון אפשרויות הרחבה?
שבוע מקסים
ג'סיקה

taliy3

New member
נעליים

היי בכמה את מוכנה למכור את הנעליים שיש לך כרגע ובאיזה מצב הם הבת שלי בת 3 שבועות ואמורה בסוף החודש לעבור ניתוח ולאחר מכן לנעול נעליים ואני מאמינה שהן יהיו טובות לה בתקווה שכן?

למעלה