מחפשים סיפורי אימוץ טובים של ילדים גדולים

מחפשים סיפורי אימוץ טובים של ילדים גדולים

אנחנו משפחה עם ילדים ביולוגים בריאים, שמחים וכמו בכל משפחה דורשים הרבה כוחות ויחס.
יחד עם זאת אני מרגישה שיש לנו קצת רזרבות של אנרגיות ואהבה ואנחנו יכולים לתת לעוד ילד או שניים שלא שפר גורלם לעלות על העגלה ולהיות חלק מהמשפחה. גדלתי במשפחה בה היו ילדים באמנה ויש לי בת דודה מאומצת כך שלי הכל פשוט וברור. בעלי לא כל כך מתחבר ואומר שפשוט "אין משהו שעושה לו חשק" לאימוץ. הוא מכיר סיפורים לא מוצלחים של אימוץ ואמנה. האם יש כאן משפחה שהתחילה ממצבנו (יש ילדים, שמחה ובריאות) ונכנסו לאימוץ ויכולים לתת פרספקטיבה של יותר משנה איך הולך? תוכלו להשאיר מסר עם טלפון שנוכל לדבר?
תודה רבה!

KallaGLP

New member
אנחנו אימצנו ילדה אחרי 2 בנים ביולוגיים,

פשוט כי רציתי לוודא שהפעם זו תהיה בת. בעלי תחילה לא נלהב מהרעיון, אך אחרי מחשבה ושיחות עם אנשים שאימצו השתכנע לגמרי. היא כבר כמעט בת 14 ובינתיים הכל נראה בסדר גמור. אחריה נולדה גם אחות נוספת והן החברות הכי טובות. אנחנו נמצאים בחו"ל כרגע, אך אם את רוצה לדבר - בשמחה. יחד עם זאת, לדעתי לא ניתן להסתמך על דוגמאות של אחרים כי כל מקרה הוא שונה ועומד בפני עצמו. חשוב מאוד שהבעל יהיה שלם על הרעיון לפני שמקבלים החלטה שכזו. וגם יש לקחת בחשבון שכיום לאמץ מחו"ל הרבה יותר קשה מאשר בתקופה שאנו עשינו זאת וגם גיל הילדים עלה מאוד (למשל, אנחנו אימצנו ילדה בת בקושי שנה, וכיום עד כמה שידוע לי הגיל עומד על סביב השנתיים) ואיתו החסכים והבעיות הפוטנציאליים, ובארץ גם לא תוכלו לאמץ תינוק קטן שאינו מוגדר כבעל צרכים מיוחדים.

למעלה