מחפשים ספרים - שרשור מס' 10

amitais

New member
מעוניין בספר: המלון הלבן

מעוניין בספרים: המלון הלבן של ד. מ. תומס בית האלוהים של סמיואל שם מבוך הצרעות של איאן בנקס אפשר גם באנגלית. מוכר את: Mort של טרי פראצ'ט, באנגלית, 25 ש"ח. לב לבן כל כך של חוויאר מריאס, הוצאת בבל 30 ש"ח. Great Tales of Fantasy and Science Fiction - אנתולוגיית מד"ב קלאסי בת 543 עמודים בכריכה קשה, כולל סיפורים של, בין השאר: סטפן קינג, ג'יי. ג'י באלארד, לארי ניבן, הארלן אליסון, רוברט בלוך. 40 ש"ח. אגדות רומח הדרקון כרך א, עת התאומים. 25 ש"ח. אפשר להציע לי טריידז בסגנון וונגוט.

Cat Noir

New member
מחפשת משומשים באזור חיפה והקריות...

אני לומדת מכינה באורט כרמיאל ויש לי 3 ספרים שהתקשתי למצוא - משומשים: 1. ספר היסטוריה - עידן האימה והתיקווה 2. ספר אזרחות - להיות אזרחים במדינת ישראל 3. ספר גאוגרפיה - אטלס מדינת ישראל אם תוכלו להמליץ לי על חנויות ו/או אנשים שמוכנים למכור או לתת את הספרים זו תהיה הצלה
. ממתינה בסבלנות לתשובה
....

bali

New member
מנהל
שלום לכם אנשים

מחפשת בנרות שני ספרי שירה של חזי לסקלי... 1. "האצבע - שירים" בהוצאת עם עובד 2. "סוטים יקרים" בהוצאת ביתן אם למישהו יש במקרה עותקעים של הספרים האלה שמוכנים למכור, אני אהיה אסירת תודה... צרו קשר במערכת המסרים של תפוז אם זה רלוונטי.

hannaef

New member
ספרים

שלום לכולם אני מתענינת בקנית ספרים יד שניה אני מעונינת בספרי מתח ורומן מתורגמות מאנגלית לעברית

amitais

New member
מוכר גם את המוות והפינגווין

של אנדריי קורקוב, 30 ש"ח.

falling leaves

New member
חבל...חבל...

עד לפני שבוע היו לי עותקים מן ההדפסות הראשונות של ספרי אגאתה כריסטי פה בארץ...לו הייתי יודעת לא הייתי תורמת אותם לספריית ביה"ס שלי.

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 10

הודעות חדשות על ספרים שאתם מחפשים (או כתבי עת) נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים ספרים מספר 9 לפי סדר הופעתם: (כיוון שזו רשימה של הספרים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים לגביהם - פנו ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) קורות האומנות - גומבריך החרב המוכתמת - ד. ג'. היינריך חלק מטריולוגיית "פנהליגון" קבר הדרקון - ד. ג'. היינריך חלק מטריולוגיית "פנהליגון" גן בעינויים - אוקטב מירבאו ספר הזהב של הגששים כל כתבי שי עגנון קאסוטו מלא מהשנים האחרונות ספר מתמטיקה לכיתה יב' - החדש הצהוב שיצא השנה לבגרות 3 יחידות של גבי יקואל ספרים של Forgotten realms , DragonLance , DarkSun , Ravenloft ושל TSR ו WUZARDS (באנגלית) בערבה - משה סמילנסקי, בהוצאת מסדה

odeia

New member
כמו סיפורים של עודד בורלא

מחפשת בנרות את הספר, לא ניתן להשיגו בחנויות יותר. ביקשתי מאיתמר ספרים למצוא לי, כבר לפני כשנה, טרם קיבלתי ממנו תשובה.

ולקיריה

New member
שיחות עם היינה

שלום, אני מחפשת אחר ספר הנקרא "שיחות עם היינה" מאת הובן משנת 1926. אודה לכל עזרה.

avrir1

New member
הנה הספר..

אני בדיוק מכיר עוד אחד כמוך שחיפש את הספר בנרות, מצא, וכתב.. מומלץ לקרוא כאו, וגם ניתן להוריד את הספר כקובץ zip בסריקה איכותית, ו..אל תשכחו להגיב לגיא..:)

odeia

New member
הורדתי, תודה רבה, עכשיו רק צריכה

לראות איך מדפיסה וכורכת את זה באיכות של ספר.

guyha

New member
צרי איתי קשר

אם תרצי סריקה באיכות אחרת או בגודל אחר. ספר נהדר - שווה לחפש אותו למצוא בסוף :) מקווה שתיהני ממנו! כתובתי: [email protected]

nicky gil

New member
שלום

אני מחפשת את הספרים מסדרת "ספרי הרפתקאות למופת" שכבר לא נימחרים בחנויות הספרים הם: מסתורי הג'ונגל השחור הנמר של מומפרסם שודדי הים של מאלזיה שני הנמרים מלך הים כל הספרים הם של אמיליו סלגרי תודה

GloryToTheBrave

New member
מחפש את-

"ערפד הערפילים", הוצאת מיצוב 1992, סופר- כריסטי גולדן. הראשון בספרי Ravenloft כמובן, מעוניין בגרסאה העברית. תודה !!

למעלה