מחפשים ספרים - שרשור מס' 11

VoidPointer

New member
ספרי מחשבים באנגלית

שלום . האם מישהו מוכר ספרי מחשבים באנגלית ? או שמישהו אולי מכיר חנויות בארץ שמוכרות ספרות מקצועית במחשבים באנגלית - חדשים / משומשים ? עוד משהו - מישהו אולי מכיר חנויות שמוכרות ספרים משומשים של האו"פ - באזור ירושלים , ראשל"צ או תל אביב ? תודה

Nightborn

New member
מחפשת ספרי פנטזיה-../images/Emo16.gif

בעיקר "רומח הדרקון" במהדורות ישנות, וכן ספרי אגדות

amitais

New member
שניים שאולי יענינו אותך

אני מוכר את: Mort של טרי פראצ'ט, באנגלית, 25 ש"ח. אגדות רומח הדרקון כרך א, עת התאומים. 25 ש"ח. [email protected]

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 11

הודעות חדשות על ספרים שאתם מחפשים (או כתבי עת) נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים ספרים מספר 10 לפי סדר הופעתם (בערך): (כיוון שזו רשימה של הספרים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים לגביהם - פנו ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) שני ספרי שירה של חזי לסקלי: "האצבע - שירים" בהוצאת עם עובד "סוטים יקרים" בהוצאת ביתן ספרי לימוד (למכינה): ספר היסטוריה - עידן האימה והתיקווה ספר אזרחות - להיות אזרחים במדינת ישראל ספר גאוגרפיה - אטלס מדינת ישראל המלון הלבן של ד. מ. תומס בית האלוהים של סמיואל שם מבוך הצרעות של איאן בנקס צינורות - אתגר קרת כמו סיפורים - עודד בורלא שיחות עם היינה, מאת הובן, משנת 1926 דני סנדרסון - נאמן למקור (ספר האקורדים) "ערפד הערפילים" - כריסטי גולדן. הוצאת מיצוב 1992. הראשון בספרי Ravenloft (בעברית) מסדרת "ספרי הרפתקאות למופת", מאת אמיליו סלגרי: מסתורי הג'ונגל השחור הנמר של מומפרסם שודדי הים של מאלזיה שני הנמרים מלך הים ספרי מתח ורומן מתורגמים מאנגלית לעברית

מחפש ספר

שלום אני חדש כאן ויש לכם אחלה של פורום אז ככה אני מחפש את הספר הילד הבעייתי שלי שמחברו הוא אלברט הופמן ובאנגלית הוא נקרא Albert Hofmann - LSD my Problem Child כעיקרון חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי אודה לכם על העזרה וכמובן אעדיף את הגרסה העברית ואם אין אז גם האנגלית זה טוף בברכת שנה טובה וחג שמייח תודע!

תתש

New member
מחפש ספרים של ג'פרי ארצ'ר

חוץ מ:קין והבל, כמעוף העורב, דין פרוטה, העכביש וכבוד בין גנבים. רצוי בעברית.

SuPeRsNoBa

New member
שנה טובה לכולם!

רציתי לשאול אם מישהו פה יודע היכן אני יכולה למצוא עותקים של מגאזין "גורדה", מי שלא מכיר, זהו מגאזין שהונפק בערך לפני 20 שנה, אולי קצת יותר המלמד סריגה על כל גווניה זה מאוד משמעותי בשבילי, אז כל היודע דבר ולו חצי דבר אנא מיכם חיזרו אליי במסר אישי תודה לכולכם על תשומת הלב ושוב שנה טובה ומוצלחת לכולם

פּלפּל

New member
בורדה, זה שם המגזין (Burda)

המקור, בגרמנית, יוצא עד היום, ומתורגם לשפות נוספות, כולל אנגלית. גירסה עברית יצאה בארץ לזמן קצר בלבד (כשנתיים-שלוש), בהוצאת סטימצקי. קשה למצוא היום גליונות ישנים של המגזין, שעסק גם בתפירה וריקמה, לא רק בסריגה. ייחודו, אם אני זוכר נכון, היה בהוראות התפירה המדויקות ובדפי השרטוטים המפורטים שהיו מצורפים לכל דגם ובגד שהוזכר בעתון. אולי אפשר למצוא עותקים בחנויות הספרים המשומשים ברחוב אלנבי. ואולי שווה גם להתקשר למחסן המרכזי של "סטימצקי". אולי יש להם עדיין כמה עותקם איפושהו של המהדורה העברית. מה שבטוח זה שאפשר יהיה להזמין דרכם את החוברות הנוכחיות שיוצאות באנגלית. בהצלחה!

omer45

New member
מחפש

את הספרים: החרב המוכתמת (ד. ג'. היינריך) קבר הדרקון (ד. ג'. היינריך) מוכן לשלם עד 70 שח לספר (תלוי במצבו)

Special M

New member
נוצת בית החלומות

שנה טובה לכולם ומזל טוב על פתיחת הפורום :) שם הספר שאני מחפשת הוא "נוצת בית החלומות". את שם המחבר/ת איני זוכרת כי קראתי אותו כשהייתי בבית ספר יסודי, לפני הרבה הרבה שנים. זהו ספר לילדים המספר על ילד שמתחבר עם ציפור (שככל הנראה חלם אותה). מישהו מכיר/שמע/יודע? אשמח לכל פיסת מידע קטנה... תודה!

נוצת בית החלומות.

נכתב (ועוד כמה דברים) ע"י נורית יובל. הוצאת כתר 1986. זה מחיפוש קצרצר ברשת. בהצלחה במציאתו!

Strawberry Kiss

New member
ד"ר סוס

סדרת ספרים קטנים ודקיקים של ד"ר סוס בהוצאת דביר ביניהם: "כבר אמרתי לך פעם כמה יש לך מזל?" "יאצק הצב(הזנב של יוכבד שרגיל)" "החשטפים" "הורטון הפיל דוגר על ביצה" אשמח לרכוש כל אחד מהספרים האלו!!! פניה במסרים.. תודה רבה !!

itaym02

New member
יש לי רומח הדרקון

יש לי מספר גדול של סיפרי רומח הדרקון באנגלית. יש משהוא ספציפי שאת רוצה? אני מוכר אותם ב25 שקל לאחד.

למעלה