מחפשים ספרים - שרשור מס' 15

natalik

New member
מחפשת שני ספרים של אגוטה קריסטוף

שמות הספרים הם: "ההוכחה" ו"השקר השלישי" שניהם משלימים את הטרילוגיה שראשיתה בספר המצמרר- "המחברת הגדולה". ברצוני להעניקם כמתנה. אם יש למישהו מכם את הספרים הללו, אשמח לרכשם או לקבלם :) כיתבו לי בבקשה אפשר גם לכתובת האימייל: [email protected] תודה! נטלי

galvin

New member
מחפש לקנות...

שלום.. מחפש לקנות משומשים את מיכאל שלי של עמוס עוז עולם הצמחים של מיכאל זהרי היכל הכלים השבורים של דוד שחר וספרים משומשים של עמוס עוז, א.ב. יהושע, ושל מאיר שלו. תודה. (עדיף למייל).

י פ ה 1

New member
אטלס כרטא או אוניברסלי דחוף

שלום לכולם אני זקוקה בדחיפות לאטלס כרטא או אוניברסלי במצב טוב עד טוב מאוד משנת 2000 ומעלה לבחינות בגרות בגאוגרפיה. מחיר חדש 180 ש"ח. מי שיש לו משומש או מכיר מקום שמוכר בזול אנא שילחו לי מסר אני רשומה בתפוז. תודה רבה מראש

amitais

New member
מחפש את הספרים הבאים

מחפש אותם כמשומשים במחיר סביר: Last Chance to See by Douglas Adams Kiln People by David Brin באנגלית. amitaiss(@)yahoo.com

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 15

כמו שכתוב בכותרת, זה המקום לחפש ספרים. בשרשור הקודם חופשו הספרים הבאים: אנציקלופדיה קלה לילדים ב-18 כרכים - פירוט בהודעה המקורית טובה ינסון - משפחת החיות המוזרות אטלס אנטומיה של "נטר" אקסטרו (בסטר) בעברית או אנגלית (נקרא גם - The computer connection) L.S.D. הילד הבעייתי שלי - של אלברט הופמן בתרגום עברי לא להתייאש! בסוף תמיד מוצאים מה שרוצים!

bali

New member
מנהל
עדיין מחפשת ספרי שירה

1 סוטים יקרים 2 האצבע-שירים 3 חיבור וחיסור שלושת הספרים הם של המשורר חזי לסקלי תודה מראש

קוליפון

New member
מחפש את "הוא הלך לשדות" של משה

שמיר למי שיש ומוכן למכור, אשמח לקבל הודעה במסרים

sharon369

New member
חזי לסקלי- שירים

שלום ענבל, אני יודעת שדודה שלי קרובת משפחה שלו, ויש לה בבית כמה ספרים שלו.. צרי קשר במייל - עם אפשרות להשיג אותך - אני פוגשת אותה מחר, אנסה לברר לך. שרון. [email protected]

bali

New member
מנהל
תודה רבה!

שלחתי לך מייל עם הטלפון שלי. עשית לי את היום!

מילקי9

New member
מעוניינת לקנות...

1. ספרי ילדים במצב טוב. 2. חוברות סריגה בעברית. תודה.

guyon

New member
ספר ילדים

למכירה ספר ילדים חדש: מה שסיפרה לי ורד. המחברת: ורד שיאון מאיירת: נורית צרפתי 8 סיפורים קצרים על התמודדות עם מצבים חברתיים: חרם, חברים רבים ומתפייסים, ילד שנולד לו אח, ילדה שלא רוצה ללכת לבי"ס כי "כואבת לה הבטן" ועוד. רק 35 ש"ח!! מחיר מבצע! מומלץ ע"י משרד החינוך

meiravma

New member
מחפשת ספר של יוסי בנאי שנקרא

"מסיפןרי אברם סוראמלו". אני יודעת שלא מדפיסים אותו יותר, אבל למי שיש אותו במצב טוב ומוכן למכור/למסור, אשמח אם תפנו אלי במסרים או באייסיקיו

מחפש את ל.ס.ד הילד הבעייתי שלי

של אלברט הופמן מחפש תו כבר המון זמן!!! אודה למי שיוכל לעזור יום טוף!

MichelleS

New member
מפשת את הספר מנוס מחופש

שלום, אני מחפשת את לקנות משומש את הספר 'מנוס מחופש' מאת אריך פרום. תודה מראש.

מנוס מחופש

יש לי את הספר הנ"ל ושלחתי מסר בצירוף מס' הטלפון. אם זה רלוונטי, נא להתקשר. יהודית

MaxWasHere

New member
מחפש: קופסה שחורה, מאת עמוס עוז

מעוניין לרכוש את הספר, תודה. (או להשאיל אם יש נשמה טובה) הצורך הוא כמובן לבגרות הקרבה. תודה. אימייל : hq4ever(~at~)012.net.il

Aviv6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif ספרי צמרמורת למכירה ../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif

ספרים מהסדרה "צמרמורת" למכירה! כולם במצב מצויין ביותר ובמחיר מצחיק! ניתן לפנות במסר אישי או פה.
חג שמיייח לכולם!

למעלה