מחפשים ספרים - שרשור מס' 18

ספר בתחום הרפואה האלטרנטיבית - דחוף

אנו קבוצה גדולה של חברה שמחפשים דחוף לקנות ספר ואם תוכלו לעזור לנו נודה לכם מאוד שם הספר: manual of acupuncture שם המחבר: Peter dedeman אם תוכלו להפנות אותנו לחנות או מישהו שמוכר את הספר משומש נודה לכם או בכל דרך אפשרית לאתר את הספר אנא הודיעו לנו בתודה מראש מיכל

nash11

New member
מחפש ספרי פסיכומטרי!

אהלן אנשים !!! יש לי חלק מספרי יואל גבע והרבה ספרים של קידום אבל אני צריך במיוחד ספרי יואל גבע בנושא מילולית ואנגלית וספרי קידום מכל הסוגים. אפשרי גם של אנקורי, זיו כספי וכל השאר. למי שיש ספרים כאלו, מוזמן להגיב וליצור קשר בפורום או במייל : [email protected] בתודה, אלמוג

ערן222

New member
ספר למחשב

אני רוצה לקנות ספר משומש (או חדש, אם יש כזה) של ספר הדרכה לאקסס 2000 (access), כמובן בעברית. תודה מראש.

שרית64

New member
חיפוש ספר "צ'ייניז פריים"

שלום לכולם, במסגרת לימודי באוניברסיטת ת"א אני חייבת את הספר האמור - צמדובר במקבץ של 3 ספרים ללימוד סינית. למי שיש או מכיר מישהו שיש לו ומעוניין למכור, אשמח אם תשלחו לי במסר. תודה!!!

אינציקלופדיה

מחפשת אינציקלופדיה דל החי והצומח בישראל. נגמר בחנויות אם מישהו מוכר או מכיר מישהו מוכר אשמח לדעת על זה תודה.

ספר ברפואה סינית - דחוף - משומש !!!

עידכון למודעה הקודמת שלי שם הספר : A Manual of Acupuncture: Acupuncture Point Cards שם המחבר: Deadman, Peter; Al-Khafaji, Mzin אם יש מישהו שיש לו או יכול למסור מידע היכן ניתן לרכוש בארץ אם אפשרות למשומש נודה מיכל

אקסס 2000 בהוצאת "הוד עמי"

תמצא אותו בכל חנות מחשבים וציוד הקפי, הוא גם לא יקר (כ40-50 ג‚×), והוא מופיע ככרך מ"הסדרה הידידותית למתחילים" או "הסדרה למתקדמים" תלוי ברמת הידע הבסיסי שלך. מומלץ בכל אופן ללמוד "אקסל" לפני אקסס, משום שהאחרון מתבסס במידה רבה על הראשון. בהצלחה.

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 18

"חפש אותי, אולי אני בראש מגדל יושבת לי על פי תהום חפש אותי מאחורי עמוד חשמל חפש אותי בכל מקום" (מחבואים, להקת הנח"ל) בשרשור הקודם חופשו הספרים הבאים: "ספר המתים והחיים הטיבטי" בהוצאת גל. ספר זכרון יעקב או צפת ספרי מד"ב (בעברית:) מפגש היצ'י - פרדריק פול עולם הטבעת - לארי ניבן המשכוכית - קוני ויליס קשר מצדה - לאונרד הריס עולם של פאטאבים - לארי ניבן אנא, שרשרו. תודה

y i f a t 2 1

New member
רוח גדולה באה

שלום, אני מחפשת ספר שנקרא רוח גדולה באה, אני לא כל כך יודעת מי כתב אותו אבל זה סוג של ביוגרפיה של איזה צנחן שהיה מהצנחנים עם חנה סנש, אז אם מישהו שם לב שיש ספר כזה בארון של אבא שהוא כבר המון זמן לא נגע בו ומעלה אבק..... לפנות אליי בקשה

א ר נ ה

New member
הספר נכתב ע"י יואל פלגי.

להורים שלי יש, אבל אני צריכה לשאול אותם אם הם מוכנים למכור.

הצנצנת

New member
מחפשת את "שבט דב המערות"

בכריכה קשה, כלומר עותק ישן, מלפני שהתחילו להדפיס בפורמט פריק של שני כרכים מחוברים וכריכה רכה. גם כרך ב' לבדו זה טוב.

וול ך

New member
שטן - ג'רמי לוון

יש ליאת הספר למכירה ב- 60 ש"ח אם זה עדיין אקטואלי מצידך

למעלה