מחפשים ספרים - שרשור מס' 20

winnie5

New member
שלום

אני מחפשת אפה אפשר לרכושו ספר כימיה מסוים לתואר ראשון באוניברסיטה האם למישהו יש רעיון אפה ניתן לרכוש או אתר (לינק בבקשה) שיביא אותי לאתר יד שניה תודה לספר קוראים גנרל כימסטרי של פטרושי

שלום, מחפש את הספר "להיות כוכב"

סיפרו של שאול אייזנברג על משה סיני.. תודה..

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 20

אתם מוזמנים לשרשר הנה את פרטי הספרים שאתם מחפשים. במוצ"ש אצרף את רשימת הספרים שחופשו בשרשור הקודם.

B e i n g

New member
מחפש לקנות את הספרים הבאים../images/Emo63.gif

מאמר תיאולוגי מדיני / ברוך שפינוזה חיל ורעדה / קירקגור למי שיש ומוכר/ת אשמח אם תפנו אלי למייל [email protected]
מאור

T®ansg®ession

New member
מחפשת את הספרים:

אדמת אנוש - אנטואן דה סנט אכזופרי שובו של הנסיך הקטן - ז'אן פייר דויד לצאת מדעתי - ריצ'ארד באך מתת כנפיים - ריצ'רד באך מובי דיק - הרמן מלוויל אפלטון במקום פרוזק - ד"ר לו מרינוף דימדומי שחר - ניטשה עולמה של סופי - יוסטין גורדר סוד הקלפים - יוסטין גורדר חשכה נראית - ויליאם סטיירון תודה

shmuel149

New member
שלום יש לי כמה ספרים שחיפשת

חשיכה נראית עולמה של סופי דימדומי השחר מובי דיק [חדש תרגום חדש] תרגום ישן עולה יותר מחדש

surfboy

New member
מחפש בנואשות

את הספרים "שלכת" ן"ימי רעה" של גבריאל גרסיה מארקס.

bwp2

New member
הקומדיה האלוהית מאת דנטה

סיכוי קלוש, אבל תמיד אפשר לנסות.

royasoolin

New member
Nחפש נמרצות את "פרנהייט 451"

של ברדבורי. מעוניין לקנות או להחליף, לא משנה כרגע. צרו קשר: ICQ 42797882 EMAIL [email protected] פלאפון: 0506369489 רועי.

פּלפּל

New member
תזכורת לשרשור הקודם

להלן רשימת הספרים שחופשו בשרשור הקודם, מס' 19: מיקרוגלים ואנטנות - ספר הקורס של האוניברסיטה הפתוחה (בעיקר חלקים 1-5) מצפצפים על המלך מלפפון - כריסטינה נסטלינגר (ספר ילדים) ספר פסיכומטרי של קידום מלפני כ- 10 שנים ספרי השישיה של ברוך פריגת (ובעיקר את "השישיה בתעלומת התלמיד הגנב" ו"השישיה בתעלומת פורץ הקופות") הענן של ערן - יעל בן-שלום (ספר ילדים) פרופ' ישעיהו ליבוביץ' - ספרים ישנים שלו, כדוגמת "תורה ומצוות בזמן הזה" הוצאת שוקן 1954 שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים - סטיבן קובי

MH31

New member
מחפש שלושה ספרים

*ארלוזורוב/ שלמה אבינרי *אמנות בשרות הרעיון- כרזות השומר הצעיר/ שלמה שאלתיאל (עורך) * הצד השני של המטבע/ אורי אבנרי- בהוצאה של זמורה ביתן מ-1990 בלבד! (ולא מהוצאת שמועני מ-1950).

למעלה