מחפשים ספרים - שרשור מס' 21

maore

New member
למישהו יש ספרים על איור ספרי ילדים?

עברית או אנגלית.... בכלל פורסם משהו כזה בעברית?

globin

New member
מחפש לקנות את הספר עניבות במידבר

של יהודה אטלס.

friend9

New member
באנגלית

כמה ספרים מקטלוג אונ' חיפה
The illustration of children's books / Morris, Charles H. 1969. Ways of the illustrator: visual communication in children's literature / Schwartz, Joseph H. 1982. The art of art for children's books / Klemin, Diana. 1966. Illustrations in children's books / Cianciolo, Patricia Jean. 1970, 1974.​

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 21

שרשרו הנה את פרטי הספרים שאתם מחפשים. להלן רשימת הספרים שחופשו בשרשור הקודם (וכדי שלא יהיה לי משעמם, הספרים מסודרים לפי סדר א"ב יורד): שלכת - גבריאל גרסיה מארקס שובו של הנסיך הקטן - ז'אן פייר דויד פרנהייט 451 - ברדבורי עולמה של סופי - יוסטין גורדר סוד הקלפים - יוסטין גורדר מתת כנפיים - ריצ'רד באך מובי דיק - הרמן מלוויל מאמר תיאולוגי מדיני - ברוך שפינוזה לצאת מדעתי - ריצ'ארד באך להיות כוכב - סיפרו של שאול אייזנברג על משה סיני ימי רעה - גבריאל גרסיה מארקס חשכה נראית - ויליאם סטיירון חיל ורעדה - קירקגור הקומדיה האלוהית - דנטה הצד השני של המטבע - אורי אבנרי- בהוצאת זמורה ביתן מ-1990 דימדומי שחר - ניטשה גנרל כימסטרי - פטרושי (ספר כימיה לתואר ראשון) ארלוזורוב - שלמה אבינרי אפלטון במקום פרוזק - ד"ר לו מרינוף אמנות בשרות הרעיון - כרזות השומר הצעיר/ שלמה שאלתיאל (עורך) אדמת אנוש - אנטואן דה סנט אכזופרי

yogil

New member
מחפש ספר על ספינות המעפילים

נאמר לי שקיים ספר שמספר את סיפורן של כל ספינות המעפילים. (כ-70 במספר). יכול להיות ששם הספר הוא "כנפיים מוטות", או משהוא דומה. מישהו מכיר?

הדמר

New member
אני אנסה עוד פעם

בס"ד אשמח מאוד לקנות את ספרי השישיה של ברוך פריגת אם למישהו יש אז שיצור קשר דרך המסרים או דרך האימל

tzahi F

New member
מחפש לקנות ספר על LATEX יד שניה.

מחפש לקנות ספר יד שניה על LATEX.

צוף3

New member
מחפשת נואשות ספרים של דורון גדעון

1. משחקים בפוליטיקה הישראלית, הוצאת רמות 88 2.פוליטיקה רציונאלית בישראל, רמות, 88 3. אסטרטגיה של בחירות, כיוונים, 96 4.POLITICAK BARGAINING כל הספרים הם של פרופ' דורון גדעון, ואני זקוקה להם סדחיפות. בברכה

GiHa

New member
מחפשת דחוף: "כל הקיץ הלכנו יחפים"

מאת יהודית כפרי. הספר יצא בהוצאת תג. תודה!!

מחפש את "זה" של סטיבן קינג...

אנא צרו כאן קשר בתגובה או במסר, או למייל בכרטיס שלי, תודה.

דקל ב

New member
מד"ב

1 מפגש היצ'י פרדריק פול 2 עולם הטבעת לארי ניבן 3 המשכוכית קוני ויליס 4 קשר מצדה לאונרד הריס 5 עולם של פאטאבים לארי ניבן תודה,

למעלה