מחפשים ספרים - שרשור מס' 3

מחפשת גליונות (עיתונים)

חייבת חייבת להשיג את גליון עיתון הטלוויזיה של יס (טיים אווט) ובו יש ראיון עם הבסיסט של פלסיבו. דחוף דחוף!!! מוכנה לשלם כמעט כל סכום הגיוני!!! כמו כן האם למישהו יש גליון כלשהו של "הזמן הורוד"? אני לא מצליחה להשיג אותו בב"ש, ואני לא נמצאת בת"א כמעט, רק לעלעל ואפילו להחזיר לשולח. ואם למישהו יש עיתוני נוער ("ראש אחד" או "מעריב לנוער" ישנים או חדשים (יחסית) גם אשמח לקבל. תודה

מחפש - מבחר הסיפורת הבידיונית

של סילברברג כמובן. כרך א' או ב' (כמובן שאם אפשר אז שניהם). לא מוצא בדני ספרים או בשום מקום אחר ולפני שאני נאלץ לקנות באנגלית, אם למישהו יש אני אשמח.

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 3

הודעות חדשות על ספרים שאתם מחפשים (או כתבי עת) נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים ספרים מספר 2: Dan Brown: Angels & Demons שר הטבעות - תרגום ישן (לבנית) יום הולדת לאורית - ספר ילדים, חוברת בכריכה רכה. ספרים על מוסיקה אקט מוסיקלי - גליונות שונים מכתב העת אחד לאחד - מתי כספי סדרת נרניה באנגלית קץ כלזמן - אייזיק אסימובו אורלנדו - וירג'ינה וולף רכיכות הים-התיכון בישראל - הוצ' החברה להגנת הטבע ספרים של אולייבירו חירונדו היום שבו החלפתי את אבא בעבור שני דגי זהב - ניל גיימן

shmuel149

New member
מצוי אצלי קץ כל הזמן -אסימוב

אורלנדו-וירגיניה וולף רכיכיות הים התיכון אפשר לפנות לתיבת המסרים

שריברי

New member
סיפור הנפש - עוד נסיון

מחפשת את סיפור הנפש של פרופסור אדיר כהן, כרכים א' ו-ב', משומשים במצב טוב. תודה, שרי.

trisha

New member
המדריך לטרמפיסט בגלקסיה

מחפשת את "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" של דאגלס אדאמס, וגם את ההמשך "המסעדה שבסוף היקום". אם יש למישהו-נא לשלוח פרטים למייל [email protected] תודה רבה.

המדריך לטרמפיסט

יש לי את שני הפרים והם למכירה. את מוזמנת לשלוח מסר או מייל.יהודית

המדריך לטרמפיסט

יש לי את שני הספרים והם למכירה. את מוזמנת לשלוח מסר או מייל.יהודית

kill bill2

New member
../images/Emo13.gifשלום שנטי צרי קשר יש לי את הספר

יש לי את הספר זן ואמנות ב60 שקל אם זה מעניין????תגובה לכרטיס או לאימייל [email protected]

jily

New member
מחפשת ספר

ספר מסדרת "חלומות מתוקים" לנוער. שם הספר: "רומן מהספרים"

poli55

New member
מחפשת ספר לילד

שלום רב מחפשת את הספר של אמיל והבלשים משומש במצב טוב בברכה פולי55

יעל200

New member
חזי לסקלי

מחפשת נואשות אחר "חיבור חיסור" (ואם יש לכם ספר אחר של לסקלי, גם הוא יתקבל בברכה). אנא, מישהו??

ספרי מד"ב באנגלית

מרחיב את החיפוש שלי - מי שמוכר ספרי מדע בדיוני (לא פנטזי!) במחיר ומצב סביר, נא לשלוח לי הודעה פרטית. כנ"ל לגבי ספריה של Anne Rice. תודה מראש.

למעלה