מחפשים ספרים - שרשור מס' 4

למישהו יש מגזינים של מוסיקה מחו"ל?

מחשפת בנרות חודשים היכן אפשר לרכוש בישראל עתוני מוסיקה מחו"ל (כמו "רולינג סטונס" "סאאונדרוק" וכו), שעוסקים במוסיקה פופולרית (פופ, פאנק, אלטרנטיבית וכו). תודה.

קטעי עיתונים גם אפשר?

מחפש קטעי עיתונים, תמונות, קטעים נדירים וכל דבר שקשור לענבל פרלמוטר ,המכשפות, יעל כהן ויפעת נץ.

שלום לכולם

מחפשת שני ספרים: הראשון: BORSTAL BOY השני: "ליקוי מאורות" של האמפטון. תודה רבה לכולם ויום טוב

יש לי ספר שאיני זוכר את שמו..

שם הספר במעורפל הוא..אדון הקוביות או איש הקוביה או לחילופין גורלות.. בספר מדובר בהתחלה על פסיכולוג או דוקטור שמחליט יום אחד לזרוק קוביה ולפי מה שהיא תראה הוא עולה ורוצח את השכנה מעליו.. בהמשך הספר הוא ממשיך בדרך זו ומפתח שיטה לחיות ת'חיים על פי הקוביה..זה תופס עוד אנשים וסוחף אחריו עדת מעריצים.. זסה פלוס מינוס מה שאני זוכר מה הספר (במעורפל מאוד..) אשמח אם תעזרו לי.. תודה

Alaithlos

New member
תוכלי למצוא אותם ב../images/Emo15.gif

עולם הירחונים. יש סניף אחד במושב בצרה (קצת צפונה לצומת רעננה צפון) וישנם עוד סניפים שאני פשוט לא יודעת איפה הם... חפשי לך..

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 4

הודעות חדשות על ספרים שאתם מחפשים (או כתבי עת) נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים ספרים מספר 3: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הספרים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) מבחר הסיפורת הבידיונית - כרך א' + ב' (בעברית) גליונות "הזמן הורוד", עיתוני נוער ("ראש אחד" או "מעריב לנוער" ישנים או חדשים) גליון עיתון הטלוויזיה של יס (טיים אווט) בו יש ראיון עם הבסיסט של פלסיבו סיפור הנפש - פרופ' אדיר כהן, כרכים א' ו-ב' המדריך לטרמפיסט בגלקסיה והמסעדה שבסוף היקום - דאגלס אדאמס זן ואמנות אחזקת האופנוע "רומן מהספרים" מסדרת "חלומות מתוקים" לנוער אמיל והבלשים ספרי מדע בדיוני באנגלית (לא פנטזי!) ספרי Anne Rice צופן דה-וינצי "חיבור חיסור" וספרים נוספים של חזי לסקלי ספרים של וירג'יניה וולף, בעברית או באנגלית. "ככה סתם" משירי סשה ארגוב (המהדורה עם ליווי פסנתר מלא) ספרי תווים של מוסיקה קלאסית ספרים על מוסיקה, אנציקלופדיות על מוסיקה, ביוגפריות של מלחינים וכו'.

מחפשת

שלום
מחפשת מספר ספרים: באדולינה/גבי ניצן האלכימאי/פבלו קואלו ג'ון גרישם/האחווה הפירמה תיק שקנאי הלקוח עדות חסויה/איציק לוי משוגע על חיות/ג'ארלד דארל אימייל: [email protected] איסיקיו 302706120 או במסר תודה מראש

Ferma

New member
האסופית, אמילי באנגלית

אני מחפש את כל הספרים בסדרת האסופת אך באנגלית.כמו -כן אני מחפש את הספר "אמילי" באנגלית. תודה מראש! נא לפנות אלי במערכת מסרים באימייל [email protected] בICQ 239092713 רו במסנג'ר.

cogitoman

New member
../images/Emo19.gif ספרי פיזיקה של יורם אשל ../images/Emo19.gif

דרושים בדחיפות ספרים משומשים של יורם אשל מכניקה - (האפור, לא הצהוב!!!) גלים ואופטיקה חשמל ומגנטיות למי שיש את אחד מהם או כולם מוזמן לשלוח מסר אישי ואני איצור איתו קשר אני מחפש מוכרים מאזור המרכז תודה!

yakub99

New member
מחפש קסוטו - הספרים החיצוניים בלבד

מחפש קסוטו - הספרים החיצוניים בלבד

shmuel149

New member
יש לי הספרים החיצוניים

גם של קסוטו וכן של כהנא ב-2 כרכים אם מעוניין פנה אלי 048384726

דקל ב

New member
מחפש ספרי מד"ב:

לא לשם התהילה / ג´אול רוזנברג מפגש היצ´י / פרדריק פול המשכוכית / קוני ויליס עצי האינטגרלים / לארי ניבן קשר מצדה / לאונרד הריס תודה,

o a k y

New member
מחפש ספרי לימוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם
אני השנה מתחיל את כיתה י', אני מעוניין בספרים יד שנייה, יכול להיות גם יד שלישית העיקר שיהיו במחיר טוב ומצב טוב
הספרים הם: 1) תירגלת והצלחת - ספר לשון לכיתות י' - ספר גדול וירוק. מחברים: י' שרעבי, נ. גנאל. הוצאה: הוצאות מחברות. יד שניה בחנות, עולה בעיר שלי 35 ש"ח. 2) מילון אוקפסורד אנגלי-אנגלי-עיברי. חשוב שיהיה עם כל העמודים ובמצב טוב..!
אם יש לכם אחד מאלה, אתם מוזמנים לפנות אליי במסר אישי, או על גבי הפורום, או דרך האייסיקיו 317627813.
מראש

Ferma

New member
מחפש ספרי לימוד לאוניברסיטה ב

במתמטיקה ובמחשבים. אפשר לפנות אלי במסרים

genghis

New member
מחפש את...

- "רוק" מסדרת מה?דע! / מוטי רגב - "הספר האמיתי של פרנק זאפה" / זאפה - ספרים של קונדרה - "הקלות...", "ספר הצחוק..", "הבדיחה", "בורות" ,וכיוב'. זהו בינתיים, המשך יבוא איתי, קריות חיפה אגב

למעלה