מחפשים ספרים - שרשור מס' 7

Liyah

New member
אורי אדלמן ../images/Emo99.gif

לאחר שהספר המעולה "שעות מתות" הגיע לידי (ותודה למי שאחראי על כך...
) , הגעתי למסקנה שאין מנוס מרכישת שאר כתביו. אז למי שמוכר...אני הכתובת. תודה.

"ספרים בכמויות"

ההגינות מחייבת שתצייני גם את המחירים שאת מוכנה להציע: עד 10 ש"ח...

זפטל

New member
לגבי קניית ספרים בכמויות...

הערתה של יהודית הייתה במקומה ולכן אוסיף שהכוונה היא שאני קונה במזומן, מגיעה לביתו של המוכר, וקונה ספרים בתווך של 5-15 ש"ח לספר. תלוי כמובן במצבו, נדירותו וכו'. במקרים מיוחדים גם יותר. הדבר משתלם לשני הצדדים כאשר מדובר ב-20 ספרים ומעלה, קונה גם ספריות שלמות. כל המעוניין מוזמן לשלוח מסר. תודה.

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 7

הודעות חדשות על ספרים שאתם מחפשים (או כתבי עת) נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים ספרים מספר 6, לפי סדר הופעתם: (כיוון שזו רשימה של הספרים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - פנו ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) אנוכי הרובוט - אייזק אסימוב מערות הפלדה - אייזק אסימוב השמש העירומה - אייזק אסימוב בוריס גודונוב - פושקין קרייקטור הנחש הטוב ספרי אמנות: פיטר ברויגל – פ. טימרמנס דמות האדם בתולדות האומנות – משה ברש חיי מיכאלאג'לו – א. סטון (שני כרכים) שלושה גאונים – אמיל לודויג ירושלים, 4000 שנות היסטוריה של עיר הנצח – מ' פרלמן, ט' קולק יודאיקה, לקסיקון עם ישראל, תולדות 4000 שנה זיוף – קליפורד אירווינג אופקים חדשים – גילה בלס לקסיקון האומנויות – שונים האומנות – הלן גארדנר קורות האומנות – גומבריך מבוא לאומנות הרנסנס – מ' ברש תרבות הרנסנס באיטליה – בורקהארט תולדות האומנות בעולם – שלדון צ'יני (3 כרכים) אמנות העולם – הודו אמנות העולם – אמריקה הקדומה האומנות היהודית – שונים

kill bill2

New member
../images/Emo63.gifמחפש ספר בשם אור הי.של א שבייד

יש לי את הספר עם כתב רשי רוצה אותו ספר עם כתב עיברי בלבד. לפנות לאימייל או לכרטיס[email protected]

ליזה2

New member
hop skip and jump

מחפשת את הספר הזה. זה מין מילון מצויר באנגלית. מישהו מכיר או יודע מאיפה אפשר להשיג?

מעוניינת לקנות "אליס בארץ הפלאות"

אני מעוניינת בנוסף בספרי "מבעד למראה" (החלק השני של ארץ הפלאות) יש ברשותי מספר מהדורות של ספרים אלו לכן אם יש ברשותכם את הספרים האלו תרשמו לי פרטים עליהם פה או תשלחו לי דואר אלקטרוני (דרך כניסה לכרטיס האישי) אני מצפה בכיליון עיניים הראל

רפאל 3

New member
מחפש אנציקלופדיה ממוחשבת

האם ידוע לכם על אנציקלופדיה במאגר ממוחשב, עם תוכנת חיפוש וקישורים (אנצי´ כללית, כדוגמת בריטניקה או כעין זה)? הכוונה לאנציקלופדיה לא לאתר אינטרנט. אם כן - איזו? איפה ניתן להשיגה, ומה מחירה? תודה מראש!

הדאפי

New member
שני ספרים

כשקראתי אותם הייתי קטנה ולא עניינו אותי שמות המחברים, כך שלאחד יש לי את שם הספר והוא: "מכשפה מתוצרת בית" ובקשר לשני אני זוכרת רק את כותרת המשנה שלו: "פילוסופיה לילדים"- משהו על קבוצת ילדים קטנים ששואלים כל מיני שאלות ועונים עליהן תשובות מעניינות.. שאלות שיש עליהן תשובה מדעית וגם כאלה שלא.. אם מישהו יודע על מה אני מדברת- אשמח אם ייצור קשר..

amirsitton

New member
גם ספרי לימוד

כמו נגיד אנקורי במתמטיקה , היסטוריה , אנגלית ועוד ?

למעלה