מחפשים ספרים - שרשור מס' 8

גרוטיוס

New member
מחפש ספרים על מפלגת ד"ש

שמות הספרים : עלייתה ונפילתה של ד"ש - אוריאלי וברזילי ניסיון פוליטי מסוים - אמנון רובינשטיין תנועת שינוי - שירה בן ציון אוטוביוגרפיה - שמואל תמיר

DawnR

New member
פול אוסטר...

אני מעוניינת בכל ספריו של פול אוסטר - אם אתם מוכרים מכתביו במחיר סביר ובמצב טוב - פנו אליי במסרים. תודה, שחר.

פּלפּל

New member
מחפשים ספרים - שרשור מס' 8

הודעות חדשות על ספרים שאתם מחפשים (או כתבי עת) נא לשרשר כאן, בציון שם הספר בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת הספרים שהשתתפו בשרשור הקודם, מחפשים ספרים מספר 7, לפי סדר הופעתם: (כיוון שזו רשימה של הספרים שבוקשו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים למכור או לברר פרטים נוספים - פנו ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) אורי אדלמן - ספרים שונים (חוץ מ"שעות מתות") ספרי לימוד פיסול - בעברית או באנגלית אור ה' של א שביידו (לא בכתב רש"י) hop skip and jump - מילון מצויר באנגלית "אליס בארץ הפלאות" ו"מבעד למראה" (נא לציין איזו מהדורה ברשותכם) אנציקלופדיה ממוחשבת כלשהי מכשפה מתוצרת בית - נעמי קיטרון; איורים - מאשה יוזפפול (1992) פילוסופיה לילדים

למכירה ספרי קריאה - מקור: ב-20 ש"ח

כמו שניצל וינאי – נורית חליף שורשי אוויר – רות אלמוג נשואים חורגים – ג' רון פדר רגל של בובה – יעקב העליון יהודים סתם – יהשע פרלה בדרך חזרה – י' בר יוסף אפיקורוס בעל כורחו – י' בר יוסף פשע הכתיבה – חיים לפיד קול השני – דורית אבוש חסד נעורייך – אייל מגד צריך סוף לסיפור אהבה – ס' ליברכט 2 חברים ואשה – יעוד לבנון ספר חתום – נתן שחם עושה שלום – אריה קרישק סערה היא מקום רגוע בשבילנו – צור שיזף אהבה יומיומית – יוסי סיאס אחרי הגשם – יצחק בן נר מח"כות לייצוג – נשים ופוליטיקה בישראל אלבום תמונות ישן – אירנה ליבמן ג'יהד ניו יורק – דוד גרינבלט הגר – יוכי ברנדס גמר טוב – יוכי ברנדס שקרים שסיפרתי לעצמי – אבי ולנטין סראיא, בת השד – אמיל חביבי עוצמות – קלריס דיין מי פירסט סוני – בני ברבש כסף קטן – יהודית הנדל כתם של שקט – יוסל בירשטיין למזמינים מעל 2 ספרים תינתן הנחה ! המחיר אינו כולל דמי משלוח ! הזמנות באמצעות מסר

למכירה ספרי קריאה - תרגום: 20 ש"ח

כל הסוסים היפים – קורמאק מקארתי קליניקה לבובות – מלגוז'טה הולנדר אין חזרה – פרדריק פורסיית קצלקואטל – ח' לופז פורטיו המרגל שהיה ושהיה – רוברט ליטל נסיכת החלומות – ג' הלר הולדת יום – קולט התעתוע – ולאדימיר וולקוף סוחרי החלומות – הרולד רובינס מותו של ארטמיו קרוס – קרלוס פואנטס ידידה מאנגליה – אניטה ברוקנר קולות – דאצ'יה מריאני הנידחים מדבראקוט – סטיבן אלטר הפצוע האנגלי – מייקל אונדאטיה חיל הפרשים – איסאק באבל התמימים הקדושים – מיגל דליס יומה של הלילית – ליאונרדו שאשא העורב האדום – לילי פלמר נגן הקרן הנודד – ברברה טרפידו בוקר טוב חצות – ג' ריס תיק שקנאי – גרישם מאדם בובארי – פלובר למזמינים מעל 2 ספרים תינתן הנחה ! המחיר אינו כולל דמי משלוח הזמנות באמצעות מסר

אני מעוניינת בספרים הבאים:

1979 / כריסטיאן קראכט אהובו של הסמוראי / יאהרה סאיקאקו בחזרה לסמרה / לאניאדו שלמה גני קינמון / שיאם סלבדוראי דודה פרהומה לא היתה זונה/ יוסי אבני דרך גבר/ ירון פלג הבקרים של שלישי וחמישי / דוד ארליך וולף / הולגר זיל, דירק לודיגס יש לך אש? / רענן גל כחול 18/ דוד ארליך כנגד ארבעה בנים / יוסי אבני להתעורר באותה המיטה / טלי אמתי מות הנזיר/ אלון חילו למי שיש את אחד מהספרים הללו או יותר, מוזמן ליצור איתי קשר דרך המסרים.

מחפשת עוד ספרים:

מלכת הלילה פורחת / שאני מוטו מתוך הארון הנעול / טוביאס סמולט נורי והפרופסור האנגלי / א. סודאי נער הבית / אנטוני שר נער חלום / גרימסליג ג´ים נער מוזר / שיאם סלבדוראי סיפור הלילה / קולם טוייבין עד לאהבה / מיטשל פייגנבאום ציפורי חורף / ג`ים גרימסלי קרל מברסט / ז`אן ז`נה ריקוד משפחתי / דיוויד לוויט שדלץ / אילן שיינפלד

ilanshpr

New member
תתקשרי אלי

היי, במקרה ראיתי את ההודעה שלך. התקשרי אלי ותוכלי לרכוש חלק ניכר מהם אצלי. 5176364. אילן שיינפלד.

AmiTutiT14

New member
מחפשת כמה ספרים:

סיפורים שלא נשלמו/ ג'.ר.ר טולקין שפת השיחה/ אלן פיס ואלן גארנר זה/ סטיבן קינג *בתמורה לאחד הספרים אני מוכנה לתת את הספר "הארי פוטר וגביע האש".

ronita

New member
זה / סטפן קינג

יש ברשותי את הספר, אבל יש לי גם את הארי פוטר וגביע האש. לכן למכירה ב- 45 ש"ח (הספר בכריכה עבה, כ- 1000 עמ') או להחלפה בספר אחר.

lilo

New member
ספר על להקות צבאיות

האם מישהו שמע על ספר כזה ויכול לתת לי פרטים (כמו הוצאה למשל)?
תודה

jamusi

New member
../images/Emo41.gifקונה ספרי מתמטיקה

מעוניין לקנות כל ספרי מתמטיקה לכל הרמות ולכל הכיתות. נא לשלוח מסר אישי או מייל ל- [email protected]

למכירה ספרי ה"אוניברסיטה המשודרת"

עוד שיחות על דת האסלם - חוה לצרוס יפה תפיסה ופסיכופיזיקה - דניאל אלגום יסודות המשפט - יורם דינשטיין זמן עמוק וגאולוגיה דינמית - יוסי מרט פרקים בהמטולוגיה - יהודה שינפלד הסוציולוגיה של הבערות - עמוס פונקנשטיין/עדין שטיינזלץ הביולוגיה של ההזדקנות - פרופ´ דוד גרשון תגובות בעת השואה - יהודה באואר תורת הרבייה - פרי קרייצר אימונולוגיה: פרקים בתורת החיסון - אשר פרנסדורף מחיר כל ספר 20 ש"ח. לא כולל דמי משלוח

vegykimi

New member
מילן קונדרה ; בוריס ויאן ; ועוד-

אני מחפשת את "ספר הצחוק והשכחה" של מילן קונדרה (בעברית), את "צל הימים" של בוריס ויאן (גם- בעברית), ואת "האומן והמרגריטה" של מיכאיל בולגקוב. [email protected]

vegykimi

New member
"בית האלוהים" ; "החיים כמשל"

אני מחפשת את "בית האלוהים", לא יודעת מי המחבר. זה אמור להיות על רופאים... וגם את החיים כמשל / פנחס שדה

fots

New member
"בית האלוהים" של "סמיואל שם"

הספר מדבר על תחום הרפואה והוא בסגנון "מילכוד 22"

me1982

New member
מחפש לקנות המרד על הקין

מחפש לקנות בעדיפות חדש ייתכן גם יד שניה במצב מעולה את הספר "המרד על הקין" של הרמן ווק

למעלה