מחפשים עוד שני שחקנים לערב GoT boardgame

roeefl

New member
מחפשים עוד שני שחקנים לערב GoT boardgame

היום בערב בחיפה, אנחנו כרגע 4 מתוך 6. אפשרי לאסוף בתוך חיפה אם צריך :)

אם מישהו רוצה להצטרף - 0545725457 רועי

AnyNickname

New member
תאספו אותי מהמרכז

עם מזג האוויר הזה, בהצלחה

אני מנוע מלצאת מירושלים.

אגב, אני מוכרח לשאול: אתם מקדישים במשחק זמן לדיונים פרטיים, סגירת דילים, תיאומי מהלכים וכו'? או שאתם לחוצים בזמן וחשוב לכם לעשות מהלכים לפי סדר הפעולות המאוד מדוייק?

roeefl

New member
אנחנו לוקחים את זה באיזי יחסית אבל בלי להפוך את זה לשכונה

למה אתה שואל? :eek:

בעיקר כי שמעתי מאנשים שאני לא עושה כמו שצריך

אני מגיע מדיפלומטיה, שם עיקר הכיף הוא הדילים החשאיים, הדקירות בגב וכו', והמכניקה המשחקית הפשוטה רק נמצאת שם ברקע כדי לתמוך בעיקר הכיף.
וכשצירפתי שחקן שמשחק עם קבוצות אחרות הוא אמר ש"אמורים" לתקתק את המשחק ולעבוד לפי סדר הפעולות וזה הכל, והכיף מגיע מהמימד האסטרטגי בלבד.
אז סתם רציתי לדעת איך אחרים משחקים את המשחק, כי באמת שאין הרבה שחקנים של המשחק הזה.
(אגב, זה אסון לשני הצדדים אם הלאניסטרים והגרייג'ויים נלחמים אחד בשני. הם קרובים יותר מדי וזו הופכת להתכתשות שאף צד לא יכול להרשות לעצמו להפסיד בה בגלל הקרבה לבית, וכמויות המשאבים שמוקצות למלחמה הסטטית למדי הזו עצומות ופוגעות בחזיתות האחרות של שני הבתים. מזכיר קצת את איטליה ואוסטריה בדיפלומטיה)

roeefl

New member
נשמע סתם בוק :פ

הוא, לא אתה. אבל כל אחד ומה שטוב לו. לפי מה שאני זוכר אצלנו כל הכיף היה מה שאתה כנראה מתאר כ"דיפלומטיה" (אני פחות בקיא בטרמינולוגיה של משחקי קופסא)
מסכים על לאניסטר-גרייג'וי, לא זוכר משחק אצלנו שבו הם לא כרתו ברית בתחילת המשחק עד שלב כזה או אחר ><

דיפלומטיה היא לא מונח של שחקני קופסה

היא משחק קופסה ותיק:
http://he.wikipedia.org/wiki/דיפלומטיה_(משחק)

בהרבה מובנים, "משחקי הכס" הוא שדרוג של דיפלומטיה מבחינת מורכבות החוקים, אבל מאוד דומה לו במהות. בדיפלומטיה למשל יש רק משאב אחד (מרכזי אספקה), ולא שלושה (כתרים, חביות וטירות), ובדיפלומטיה הגיוס ועדכון האספקה מתבצע באופן קבוע ולא תלוי בקלפים שנשלפים, שזה חסרון של משחקי הכס לדעתי: למשל הייתי במשחק בו נשלפו 3 קלפי גיוס בתורות הראשונים בלי אף קלף של עדכון האספקה. זה מאוד פגע בהתפתחות הטבעית של הבתים, ובפרט של הסטארקים שמתחילים נמוך מאוד במדד האספקה ולא היו מסוגלים לרכז יותר מצבא משמעותי אחד, אולי שניים - כשהם נמתחו למצבים שחייבו אותם להילחם ביותר ממקום אחד.

סבארבא

New member
איזה פספוס.

הייתי עסוק בלנוח אחרי שבוע עבודה מפרך.
בפעם הבאה - תקראו לי.

roeefl

New member
נדחה

נדחה בסוף אחרי שמישהו ביטל ונשארנו 3. מקווים להתאסף בסוף השבוע הזה. אתה מוזמן

אם כבר,

יש קליינטים למשחק בירושלים?
אפשר להודיע לי כאן בפורום או במסר, ואם נהיה 6, נתארגן על מקום וזמן ונשחק.

למעלה