!!!אני גדול!!! אני תותח!
Y y o a v v New member 22/1/06 #3 זה רק סטיגמה שחנונים שותים רק תה? בכל אופן, קבלו קישור לאתר "תימני" המסביר את שיטות העדה לחסכון בתיונים (להכנת התה) www.TeMoney.co.nr כתוב באופן משעשע ביותר.
זה רק סטיגמה שחנונים שותים רק תה? בכל אופן, קבלו קישור לאתר "תימני" המסביר את שיטות העדה לחסכון בתיונים (להכנת התה) www.TeMoney.co.nr כתוב באופן משעשע ביותר.
Y yuki kun New member 22/1/06 #27 צומי! אני כבר כמה ימים [אני חושבת שכבר כמעט שבוע] מסתובבת בפורום , מגיבה ולא זוכה לשום תגובה בחזרה! שום יחס! כלום! נאדה! ניכט! זיראו! יש תנאי קבלה מיחדים? טפסים שצריך למלא? פוליטיקאים שצריך לשחד? אז זהו, נימאס לי! עכשיו אני הולכת לקבל מכם תגובות!
צומי! אני כבר כמה ימים [אני חושבת שכבר כמעט שבוע] מסתובבת בפורום , מגיבה ולא זוכה לשום תגובה בחזרה! שום יחס! כלום! נאדה! ניכט! זיראו! יש תנאי קבלה מיחדים? טפסים שצריך למלא? פוליטיקאים שצריך לשחד? אז זהו, נימאס לי! עכשיו אני הולכת לקבל מכם תגובות!
M MajorWinters New member 22/1/06 #4 אני חושב שהמשקה החנוני הוא קפה... יש כמה בדיחות על זה, וזו מעין מוסכמה (ואפילו יש חולצות קפה בת'ינק גיק)
אני חושב שהמשקה החנוני הוא קפה... יש כמה בדיחות על זה, וזו מעין מוסכמה (ואפילו יש חולצות קפה בת'ינק גיק)
א אדםלבארי New member 22/1/06 #18 לדעת שיש מלכודת זה הצעד הראשון להמנע ממנה! ראיתם את הסמיילים החדשים? מפחיד משהו
ש שוקולד מריר שולט New member 22/1/06 #28 *משתפת פעולה* קבלי הודעה מושקעת עם סמיילים חדשים מבסוטה חסר לך שלא
O ofirule New member 22/1/06 #29 צומי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif
א אדםלבארי New member 22/1/06 #30 גם ממני! כי הרי הבטחתי ולא הייתי סגור על שם המשתמש... אני מקווה שאני צודק... אנחנו מכירים, נכון? אדם
N noname202 New member 22/1/06 #34 |צומי||צומי||צומי||צומי|מספיק?../images/Emo3.gif אם לא, פני לז'אן, כל הצומי שלי אצלה ברוכה הבאה שם, גיל, אזור, משהו?
|צומי||צומי||צומי||צומי|מספיק?../images/Emo3.gif אם לא, פני לז'אן, כל הצומי שלי אצלה ברוכה הבאה שם, גיל, אזור, משהו?