מחפשים ציטוטים

EmGee

New member
עזרה במציאת ציטוט :)

משהו בסגנון של "אני לא מסכים איתך אבל אני אלחם על זכותך להגיד את זה" תודה מראש

שלום...וקודם כל מזל טוב...

שלום לכולם.. האמת שבאתם בדיוק בזמן כמו שנאמר...חחח אני בדיוק מחפשת איזה משפט או ציטוט שאני יכולה לרשום לחברה על מתנה שאני עושה לה המתנה תהיה תמונה גדולה שבתוכה יש הרבה תמונות... אני צריכה משהו בסגנון...הרגעים הגדולים נשמרים בתמונות הקטנות..זה משהו שאני חשבתי עליו..כלומר על המשפט..לא לקוח מאיפה שהוא... ושי איזה משפט עם להקפיא את הרגש משהו כזה אם תכולו לעזור לי אשמח מאוד.. תודה מראש:)

Bitchhh

New member
אולי

במקום בו לא רשאים להגיד לא, לא רשאים להגיד גם כן (ציטוט ממש לא מדויק)

hilali1

New member
מה דעתך על:

"..אי שם עמוק בתוך תוכנו טמונים קולות וזכרונות מראות רבים שכבר שכחנו ספרי פלאים ומנגינות..." מתוך "חלומות שמורים" שכתב אהוד מנור http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=1457&singer_id=688&song_title=2220a

tweeg

New member
וולטר(אין לי מושג מי זה)

אינני מסכים למלה אחת שאתה אומר, אך אגן עד-מוות על זכותך להביע את דעתך.

punky brewster

New member
פילוסוף צרפתי.

"אינני מסכים עם דעתך, אך אגן בחיי על זכותך להביע אותה"

lidor203

New member
טוב, עכשיו גם אני רוצה ציטוט בחתימה...

אז כמו שאמרתי..בא לי על משפט בחתימה... משהו שאפשר לשבת ולחשוב עליו שעות, אבל שיהיה גם מצחיק... אז מה אתם אומרים? אפשרי?

avitalla

New member
חחחחח מה עם המשפט הזה ../images/Emo27.gif

"לדעתי, ליצנים אינם מצחיקים. האמת היא, שהם דווקא מפחידים. אני תוהה מתי כל זה התחיל. אני חושב שזה התחיל בזמן שהלכתי לקרקס. וליצן הרג את אבא שלי" או "אני רוצה למות בשקט בשנתי כמו סבא שלי. לא בצרחות אימה כמו הנוסעים שלו" שניהם של ג'ק הנדי :]

lidor203

New member
וואי אהבתי את הראדון...

וגם מצאתי אחד שממש אהבתי.. "היום נסעתי את נסיעת החלומות שלי..הסעתי את חמותי לשדה התעופה" או משהו כזה אני לא בדיוק זוכר

מיניונט

New member
מזל טוב על פתיחת הפורום :)

(טוב לאחל מאוחר מלעולם לא, לא?) בכל אופן, אשמח לעזרתכם :) לאחרונה הייתי בטיול בספרד (בעיקר באיזור קטלוניה, אם זה רלוונטי), ואני מעצבת אלבום דיגיטלי עם תמונות ועם קטעים מיומן הטיול שכתבתי. הייתי רוצה לתת לו שם (השם לא יופיע הרבה, רק בכריכה ובעמוד הראשון) קצת יותר מקורי מ"ספרד 2007" או משהו מעין זה. חשבתי להשתמש באיזשהו ציטוט שמתאים למקום בו טיילנו (ספרד / קטלוניה) או סתם לטיול באופן כללי, או להנאה באופן כללי, או... הבנתם את הרעיון. מה אתם אומרים? יש לכם רעיונות? אשמח מאוד לשמוע ממכם :) תודה!

Itamarro

New member
הציטוט "אין יותר שמיים"

נאמר ע"י מי? הייתי בטוח שזה ניטשה, אבל חיפוש קצר העלה שניקסון אמר משפט דומה- "the sky is no longer the limit" וזה הכי קרוב שהצלחתי למצוא. בתודה מראש

shpagat

New member
שאלה

שלום. אני מאוד רוצה לדעת איך מתחילים לכתוב שיר או פתגם...יש איזו נוסחה? כמו בספרות...? ומאיפה אפשר ללמוד? תודה מראש לעוזרים.

tweeg

New member
נראה לי יש סגנונות תקופתיים/אזוריים לא נוסחאו

avitalla

New member
אני יודעת שלשירים יש אמצעים אומנותיים..

כמו מאטפורה, דימוי, חריזה, אנאפורה וכאלה.. לפתגם אני לא יודעת... לא נראה לי שיש

Keren 104

New member
עזרה..

אני מכינה לאמא שלי ברכה ליומולדת ואני רוצה לכתוב בברכה ציטוט או פתגם בנושא משפחה. יש הצעות?

tweeg

New member
לא יכולתי לבקש אמא טובה יותר

וגם לא קיבלתי
אחד הטובים לאמא לימדת אותי כל כך הרבה דברים: אמא שלי לימדה אותי על המתנה - "חכי חכי, שאבא יבוא הביתה!" אמא שלי לימדה אותי על קבלה - "כשנגיע הביתה את תקבלי מנה! אמא שלי לימדה אותי על גנטיקה - "את בדיוק כמו אבא שלך!" עכשיו למישהו יש משהו מועיל להגיד?

avitalla

New member
יש לי כמה משפטים...

"מי שנותנת מתוך שמחה, נותנת הכי הרבה." - אימא תרזה "אימהות: כל אהבה מתחילה ומסתיימת שם."- רוברט בראונינג "היד שמנדנדת את העריסה היא היד שמושלת בעולם"- וו. ר. וולס "ליבה של אם הוא חדר הלימוד של בן." - ה. וו. בייצ'ר "כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה."- אריסטו "בעבודה, את חושבת על הילדים שהשארת בבית. בבית, את חושבת על העבודה שלא סיימת. מאבק ניטש בתוכך, ביתך נקרע." - גולדה מאיר "נשים נבראו על מנת שנאהב אותן ולא על מנת שנבין אותן." - רוברט היינליין
בהצלחה

מחפשת את הציטוט המדוייק וכמובן גם את המקור

משהו כזה: מי שמשליך מאחוריו **** *** *** דן את עצמו לחיים של בערות מיום ליום זה כמובן מה שאני זוכרת מאותו משפט שאומר שאל לנו לזלזל בחוכמת העבר

למעלה